VLIEG Amstelveen

Amstelveen

Woningverhuur en woningverkoop in Amstelveen en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

VLIEG Makelaars en Hypotheken Amstelveen

Al ruim 40 jaar is VLIEG een begrip in de regio Amstelveen. Groot geworden in het kenmerkende pand aan de Amsterdamseweg, waar wij duizenden piloten en academici van een passende hypotheek hebben voorzien. Sinds kort zijn wij u van dienst op onze nieuwe locatie, aan de Rembrandtweg 164, aangevuld met de makelaardij: voor uw gemak alles onder één dak!

Regio Amstelveen

U vindt bij ons de nodige expertise op het gebied van vastgoed door onze gedreven makelaars die de regio op hun duimpje kennen. Het werkgebied omvat naast Amstelveen o. a. de plaatsen Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Kudelstaart en De Kwakel.

VLIEG Makelaars Amstelveen

De makelaars werken onder het motto: ‘Aangenaam persoonlijk’. Wij leveren altijd maatwerk, gericht op de individuele situatie. Onze klantbeoordelingen geven aan dat onze opdrachtgevers onze onderscheidende werkwijze waarderen. Of het nu gaat om aan- of verkoop wij passen onze dienstverlening aan uw wensen aan. Zo hechten wij veel waarde aan een passende dienstverlening voor senioren, onze makelaar is opgeleid als Senior Keur Makelaar. Benieuwd naar wat ons onderscheidend vermogen is? Wij vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek.

Onze nieuwste woningen

Nicolaas Tulplaan

€ 1.050 per maand

Thamerhorn 73

€ 325.000 k.k.

Gouwzee 4

€ 640.000 k.k.

Don Boscolaan 15

€ 500.000 k.k.

Rembrandtweg 176 A

€ 625.000 k.k.

L.A. Braakstraat 2

€ 825.000 k.k.

Onze vestiging