IQ Makelaars Apeldoorn

Apeldoorn

Woningverkoop in Apeldoorn en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

iQ Makelaars Apeldoorn

Dé aankoop- en verkoopmakelaar in Apeldoorn

iQ Makelaars Apeldoorn werkt altijd op basis van echte "No Cure No Pay". Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij uw woning daadwerkelijk verkopen. U krijgt bij ons altijd een eerlijk advies; ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs. Wij komen graag bij u langs voor een verkoopadvies op maat, dit doen we door middel van een vrijblijvende waardebepaling.

Woning verkopen in Apeldoorn?

iQ Makelaars Apeldoorn is een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om uw goed te verkopen. Wij zetten nieuwe marketingtechnieken in en combineren dit met ouderwetse kwaliteit in de makelaardij om zo voor u het beste resultaat te halen.

Wij halen alles uit de kast om het beste verkoopresultaat voor uw woning te behalen. Zo werken wij waar nodig op zaterdag en na 17:00 uur om ook die kansen op bezichtigingen mee te pakken.

Door deze focus op online marketing onderscheidt iQ Makelaars Apeldoorn zich van haar concurrenten. Gecombineerd met onze No Cure, No Pay werkwijze zijn wij dé verkoopmakelaar voor uw woning!

Een aankoopmakelaar kan u helpen met uw droomhuis!

Een aankoopmakelaar komt steeds vaker voor. Het is immers vreemd dat u bij de grootste uitgave van uw leven de minste hulp heeft. iQ Makelaars biedt daarom een scherp tarief om u te helpen bij de aankoop van een woning.

Wie zijn wij?

Edwin Steenbergen

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Zwolseweg 7

€ 425.000 k.k.

Akkerwinde 72

€ 275.000 k.k.

Korianderstraat 42

€ 158.000 k.k.

Greutelseweg 1

€ 650.000 k.k.

Kanaalstraat 44

€ 250.000 k.k.

Ferdinand Bolstraat 54

€ 200.000 k.k.

Deventerstraat 166

€ 235.000 k.k.

Zonnewende 249

€ 385.000 k.k.

Pieter de Hoochlaan 74

€ 450.000 k.k.

Onze vestiging