Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Apeldoorn

18 resultaten

  Hendriks Makelaardij Apeldoorn

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Apeldoorn
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hendriks Makelaardij dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 064 4 33 78 72. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Goos woning- en bedrijfsmakelaars

  Een klantenbeoordeling van gemiddeld een 8,5 uit meer dan 100 beoordelingen! Iets om trots op te zijn! Wij maken waar wat wij zeggen! Geen opdrachtgever is hetzelfde en de door onze zeer persoonlijke aanpak, zijn wij dagelijks bezig om het beoogde resultaat voor onze klanten te behalen.

  Goos woning- en bedrijfsmakelaardij is een pro-actief makelaarskantoor die zich voornamelijk bezig houdt met verkoop, aankoop, verhuur en taxeren van woningen, beleggingsobjecten en bedrijfsmatig vastgoed. Voor een onafhankelijk hypotheekadvies kunt u ook bij ons terecht. Lex de Vries zal u een gedegen advies geven om de beste keuze te kunnen maken op het gebied van hypotheek en verzekeringen.

  Kortom een full service kantoor met veel ervaring!

  Meer informatie

  Boers Makelaars

  Boers Makelaars:

  Jong en dynamisch. Dit zijn twee kerneigenschappen van Boers Makelaars.

  In de makelaardij is vertrouwen het sleutelwoord. Dankzij onze persoonlijke betrokkenheid, inzet, deskundigheid en marktkennis hebben we dit vertrouwen opgebouwd. Natuurlijk vormen de wensen van onze klanten de basis van onze werkzaamheden. Onze persoonlijke benadering en de ongedwongen manier van werken hebben geleid tot de gewenste groei van de organisatie. We hebben plezier in ons werk en u als klant merkt dit overduidelijk.

  Maakt u eens geheel vrijblijvend kennis met ons. U krijgt vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling van uw woning.

  Meer informatie

  Mulderij Makelaardij & Taxateur

  Een huis kopen doe je in eerste instantie op gevoel: je valt op die ene bijzondere plek, je gaat voor die fantastische tuin… Ook bij de verkoop van een huis komt veel gevoel kijken. Je neemt immers afscheid van een plek met herinneringen, maar zowel kopen als verkopen doe je ook met je verstand.


  En dan komen wij in beeld…

  Mulderij Makelaardij voelt als geen ander mee met uw enthousiasme en koppelt dit aan verstand van zaken en persoonlijke service. Wij nemen u zowel bij koop als verkoop veel zakelijke rompslomp uit handen, maar we gaan ook verder.

  Bij de aankoop van een huis kunnen we u bijvoorbeeld ook adviseren over de inrichting of bijvoorbeeld de aanleg van uw tuin. Zo wordt ‘een huis’ úw huis. En bij de verkoop bieden we niet alleen een verkoopplan, maar ook een persoonlijk plan voor optimaal resultaat.

  Het team van Mulderij Makelaardij bestaat uit ervaren, betrouwbare en enthousiaste mensen die het makelaarsvak tot in de puntjes beheersen en de markt kennen. Bovendien zijn ze in staat om dat te combineren met uw gevoel. En dat is hét recept voor succes.

  We zien u graag op ons kantoor of bij u thuis voor een persoonlijke kennismaking!

  Meer informatie

  Van Vliet Makelaardij - Apeldoorn

  Makelaarskantoor Van Vliet Makelaardij - Apeldoorn is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 19 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Ribeslaan 1, Apeldoorn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Vliet Makelaardij - Apeldoorn of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Thoma Post Makelaars Apeldoorn

  Thoma Post Makelaars heeft diverse kantoren in Twente, de Stedendriehoek, Midden-Nederland en Amsterdam. Ons team, bestaande uit meer dan 70 specialisten in 15 verschillende functies, staat dagelijks voor u klaar. We helpen u graag bij het zoeken of verkopen van een woning of een bedrijfspand, waarbij we ons onderscheiden door meer marktkennis, meer deskundigheid, meer begeleiding en meer kwaliteit.

  Om de juiste beslissingen te kunnen nemen en daarbij niets over het hoofd te zien hebben we het 8-stappenplan ontwikkeld. Hierin wordt elke stap in het (ver)koopproces nauwkeurig omschreven, waardoor u zekerheid en rust ervaart. Samen met onze overzichtelijke en transparante prijslijst weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag en kan verwachten. We zeggen niet voor niets “Makelaars met meer…”​.

  Vanuit negen vestigingen, van Amsterdam tot Twente, worden de specialisaties vertaald naar de wensen van de klant. Onze brede relatiekring is actief in alle segmenten, van starterswoning tot exclusieve villa’s of een historisch landgoed. Ook overheden, investeerders en projectontwikkelaars voelen zich thuis bij Thoma Post Makelaars. Onze specialisten zijn je graag van dienst.

  Meer informatie

  Mennink Makelaars

  Welkom bij Mennink Makelaars! Al drie generaties actief in Apeldoorn en omstreken. Onderhand kennen we elke steen, stoep, huis, straat en wijk. Dát verkoopt en koopt vlot, voortvarend en vertrouwd. Wie daarvan als eerste profiteert? U!

  Onze historie koppelen we aan een eigentijdse aanpak. Dus overladen wij u niet met moeilijke makelaarstermen, maar leggen we alles wat wij doen helder uit. Ook staan we in de wijde omtrek bekend als ‘de fietsende makelaar’. Dit bewijst direct dat wij ons geld liever in ú investeren, dan in een luxe auto. Niet voor niets kiezen mensen ons voor onze kwaliteit, de persoonlijke en eerlijke aanpak én het realistische advies.

  Meer informatie

  IQ Makelaars Apeldoorn

  iQ Makelaars Apeldoorn

  Dé aankoop- en verkoopmakelaar in Apeldoorn

  iQ Makelaars Apeldoorn werkt altijd op basis van echte "No Cure No Pay". Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij uw woning daadwerkelijk verkopen. U krijgt bij ons altijd een eerlijk advies; ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs. Wij komen graag bij u langs voor een verkoopadvies op maat, dit doen we door middel van een vrijblijvende waardebepaling.

  Woning verkopen in Apeldoorn?

  iQ Makelaars Apeldoorn is een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om uw goed te verkopen. Wij zetten nieuwe marketingtechnieken in en combineren dit met ouderwetse kwaliteit in de makelaardij om zo voor u het beste resultaat te halen.

  Wij halen alles uit de kast om het beste verkoopresultaat voor uw woning te behalen. Zo werken wij waar nodig op zaterdag en na 17:00 uur om ook die kansen op bezichtigingen mee te pakken.

  Door deze focus op online marketing onderscheidt iQ Makelaars Apeldoorn zich van haar concurrenten. Gecombineerd met onze No Cure, No Pay werkwijze zijn wij dé verkoopmakelaar voor uw woning!  Een aankoopmakelaar kan u helpen met uw droomhuis!

  Een aankoopmakelaar komt steeds vaker voor. Het is immers vreemd dat u bij de grootste uitgave van uw leven de minste hulp heeft. iQ Makelaars biedt daarom een scherp tarief om u te helpen bij de aankoop van een woning.

  Meer informatie

  Woon.nl

  Makelaarskantoor Woon.nl is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 17 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Stationsstraat 198, Apeldoorn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Woon.nl of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Tijmen Kroes Makelaar

  Tijmen Kroes

  Wij zijn de leven-wonen-ondernemen adviseurs van Apeldoorn. Wij zijn er voor iedereen die z’n zaken goed voor elkaar wil hebben. Voor jezelf of je bedrijf. Hoe? Met ruim 40 specialisten en meer dan 40 jaar ervaring halen we alles voor jou uit de kast. Zo zorgen we dat al jouw zaken echt goed geregeld zijn.

  Tijmen Kroes Makelaardij aan de Prinses Beatrixlaan 260 in Apeldoorn

  U bent van harte welkom, om onder het genot van een kopje koffie of thee, het woningaanbod te bekijken of de mogelijkheden tot verkoop van uw woning te bespreken met NVM woningmakelaars Frank Huibers en/of Richard Stolk. Ook de binnendienst medewerkers staan u graag te woord. Wij nemen graag de tijd om u goed voor te lichten bij ons op kantoor of bij u thuis. Onze bedrijfsmakelaar Marco Aartsen komt graag bij uw zakelijk onroerend goed langs.

  Persoonlijk, betrokken en deskundig

  Het team staat voor persoonlijk contact en betrokkenheid. We denken met u mee in mogelijkheden, niet in beperkingen. Dat mag u ook verwachten van uw NVM-makelaar. Frank, Richard en Marco hebben jarenlange ervaring, zijn lid van de NVM en gecertificeerd bij Vastgoedcert. Altijd in beweging, actief en op zoek naar de beste mogelijkheden voor de kopers en de verkopers. We blijven alert zodat u en wij goed voorbereid zijn op de toekomst. Deskundigheid, stabiliteit en kwaliteit zijn gewaarborgd. Dat is prettig om te weten in deze roerige tijden.

  Online actief

  Ons aanbod ziet u uiteraard op deze site (Funda) maar ook op onze eigen website www. tijmenkroes. nl, en verder op www. *******. com/tijmenkroes en ook op www. ********. com/tijmenkroesNL. Van alle woningen treft u ook een (foto)video aan op www. youtube. com/tkhmakelaars .

  Meer informatie

  Langenberg Makelaardij

  Makelaarskantoor Langenberg Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 7 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Emmalaan 16, Apeldoorn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Langenberg Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaardij Stob

  Makelaarskantoor Makelaardij Stob is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Burglaan 33, Apeldoorn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Stob of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  WitteWoning Makelaars Apeldoorn

  WitteWoning Makelaars Apeldoorn
  WitteWoning Makelaars is een makelaarsformule met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten. Voor het verkopen van een woning vragen wij een vergoeding (courtage) van 0,5%. Onze makelaardij is hiermee de voordeligste makelaar van Nederland.

  WitteWoning Makelaars Apeldoorn doet niet aan acties: wij zijn de actie. De hoogste kwaliteit van dienstverlening tegen de voordeligste courtage van Nederland.

  Wij zijn al sinds 2006 in Apeldoorn gevestigd. Hier zijn wij trots op!

  Ook in de plaatsen Beekbergen , Loenen, Hoog Soeren, Wenum Wiessel, Hoederloo, Ugchelen, Vaassen, Emst, Epe en Teuge zijn wij actief.

  WitteWoning Makelaars Apeldoorn onderscheidend in:
  1. Interesse, vertouwen en aandacht voor u als klant
  2. Bewezen expertise op het gebied van aan- en verkoop van huizen: wij zijn een prestatiegerichte aankoopmakelaar en een voordeligste verkoopmakelaar.
  3. Een bijzonder after-sales pakket.
  4. Afgestemd en onafhankelijk hypotheekadvies door een erkend hypotheekadviseur.
  5. Een gratis waardebepaling van uw woning
  6. Verhuurmakelaar met een groot landelijke netwerk wij regelen alles voor u .

  Wij screenen elke huurder ! ! !

  Meer informatie

  HouseSupply

  HouseSupply is DE verhuurmakelaar van Apeldoorn en omgeving, opgericht door Loran Landman op 1 augustus 2016. Na een aantal jaar ervaring opgedaan te hebben als vestigingsmanager bij een lokale verhuurmakelaar in Apeldoorn en een waardevol netwerk te hebben opgebouwd in de vastgoedwereld, heb ik de keuze gemaakt om kapitein te worden van mijn eigen schip. Wonen behoort tot de basisvoorzieningen in het leven en daarom ben ik ook van mening dat iedereen een leuk plekje verdient waar hij of zij zich prettig voelt.

  HouseSupply onderscheidt zich van andere verhuurmakelaars door haar persoonlijke aandacht. Doordat ik alleen werk heeft u altijd rechtstreeks contact met mij, zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden. Niet onbelangrijk bij het verhuren of huren van een woonruimte. HouseSupply staat voor persoonlijke service, flexibiliteit en betrokkenheid. U kunt bij mij uw woning verhuren of laten beheren tegen scherpe tarieven. Zoekt u een woonruimte? Dan bent u bij HouseSupply aan het goede adres! Kijk bij het kopje aanbodvoor alle actuele woningen en reageer direct.

  Graag tot ziens bij HouseSupply!

  Met vriendelijke groet,

  Loran Landman.

  Meer informatie

  Wensink Makelaardij

  Makelaarskantoor Wensink Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Maria Stuartstraat 67, Apeldoorn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Wensink Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  WBA

  Wij hebben sinds 1999 ervaring in het zoeken en vinden van woonruimte die voldoet aan uw woonwensen. WBA heeft een groot bestand aan woonruimten en bemiddelt in alle soorten woningen.

  Bent u op zoek naar een kamer, appartement of eengezinswoning? , op wba. nl vindt u ons actuele aanbod van beschikbare woningen. Wij begeleiden u tijdens de bezichting van de woning die overeenkomt met uw zoekprofiel en verzorgen de contractuele afwikkeling. WBA begeleidt u van A tot Z in uw zoektocht naar een geschikte woning.

  U wordt wekelijks op de hoogte gehouden van ons actuele aanbod en u kunt onbeperkt bezichtigingen aanvragen.

  Wilt u meer weten over de huurmogelijkheden dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. WBA helpt u graag.

  Meer informatie

  Ter Riet Makelaars

  Makelaarskantoor Ter Riet Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Bosweg 123, Apeldoorn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Ter Riet Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van Bruggen Adviesgroep

  Makelaarskantoor Van Bruggen Adviesgroep is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Prins Willem-Alexanderlaan 711, Apeldoorn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Bruggen Adviesgroep of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie