Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Arnhem

30 resultaten

  BM Vastgoed

  Wij zijn een team die dagelijks hard werken om zowel onze huurders als verhuurders de best mogelijke service te bieden. Een aantal van onze kernbegrippen zijn:

  • Persoonlijk en sociaal.
  • Flexibel en laagdrempelig.
  • Geduldig en vriendelijk.
  • Ambitieus.
  • Passie voor ons werk.
  • Energiek en optimistisch.
  • Denken in oplossingen in plaats van problemen.

  Wij verhuren dagelijks met veel plezier en enthousiasme woningen in Arnhem en omstreken. Of we nou voor de verhuurder bezig zijn met het verhuren van zijn woning of met een potentiële huurder op pad zijn voor het bezichtigen van huurwoningen. . . Wij doen het elke dag weer met veel plezier.

  Elke situatie is anders en dat maakt ons werk zo leuk, althans dat vinden wij. Het (ver)huren van een woning kan daarin tegen ook een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. Gelukkig zijn wij er om je hierbij te helpen en dit proces te vereenvoudigen.

  Wij helpen je graag met:

  Het verhuren & beheren van vastgoed

  Begeleiden voor het aankopen van een investeringsobject

  Het vinden van een geschikte huurwoning of kamer

  Kennismaken met de stad Arnhem

  Exclusief voor jou opzoek gaan naar een huurwoning

  Het vinden van een geschikte bedrijfsruimte

  Het kopen van een (tweede) woning in Spanje

  Ervoor zorgen dat je goed verzekerd bent

  Meer informatie

  Ditters Makelaars Arnhem

  Makelaarskantoor Ditters Makelaars Arnhem is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 30 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Sloetstraat 35, Arnhem.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Ditters Makelaars Arnhem of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Domica Arnhem

  Bent u op zoek naar een huurwoning of kamer? Dan bent u bij Domica aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid woningaanbod voor studenten, particulieren, bedrijven en expats.

  Als huurder wilt u van uw huurwoning uw “thuis” maken. Bij Domica begrijpen we dat u als huurder speciale wensen en eisen heeft. Daarom vinden wij een persoonlijke benadering belangrijk. De verhuurmakelaar die is aangesloten bij Domica is graag op de hoogte van uw woonwensen zodat zij snel uw droomwoning kunnen vinden. Met een expertise van ruim 20jaar kunnen de verhuurmakelaars u voorzien van een goed advies. Wij helpen uw graag met uw keuze!

  U bent op zoek naar een tijdelijke huurwoning? Ook dan is Domica u graag van dienst. U huurt al een woning vanaf 3 maanden. Ook als later blijkt dat u toch langer de woning wilt blijven huren is dit vaak geen probleem.

  Meer informatie

  Roel Willemsen Garantiemakelaars

  U zoekt een makelaar die de standaard doorbreekt? Die maatwerk combineert met een klantgerichte aanpak? En bewezen resultaat heeft geboekt?

  Welkom bij Roel Willemsen Garantiemakelaars!

  Roel Willemsen Garantiemakelaars is sinds 1974 actief in de regio Arnhem. Als marktleider in Arnhem Zuid hebben we bewezen resultaten geboekt met onze klantgerichte aanpak. Met uitsluitend maatwerk waarin de wensen van onze klanten centraal staan is alles mogelijk. Uw woning op de juiste wijze presenteren, zodat deze zich onderscheidt van de rest, daarin ligt onze kracht.

  Wilt u weten hoe:

  Resultaatgericht, persoonlijk en klantgericht vormen de kernwoorden van onze dienstverlening. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een dienstverlening met een duidelijke meerwaarde voor u. Met een hecht team van specialisten op alle gebieden en ruime werkervaring in de regio zijn wij bereidt (in staat) om dat te realiseren wat voor u belangrijk is op woongebied.
  Naast ons NVM-lidmaatschap bieden wij u extra voordeel en kwaliteit als Garantiemakelaar. Een optimale inzet, uitgebreide presentatie van uw woning, de gratis bouwtechnokeuring en de professionele herkenbare Garantiemakelaars aanpak zijn de speerpunten van onze organisatie. Zeker op de huidige markt kan dat ene stapje extra net het verschil maken. Dat is juist wat u van ons mag verwachten!
  Als kantoor streven wij naar een dienstverlening op maat.
  Variabele dienstverlening naar uw wensen is daarom altijd bespreekbaar. Heeft u ideeën over hoe te werken bij een aankoop of verkoop en de daarbij behorende tegenprestatie, dan horen wij dat graag van u.

  Nodig ons uit voor een persoonlijk gesprek
  Een succesvolle verkoop kan alleen worden bereikt met een goede voorbereiding. Daarom begint het verkooptraject met het verzamelen van benodigde gegevens en een vergelijkend onderzoek op kantoor. Vervolgens volgt een gesprek met een van onze makelaars bij u thuis. Aan bod komen natuurlijk uw wensen en verwachtingen rond de verkoop en onze werkwijze. U ontvangt een persoonlijk verkoopplan voor uw woning met daarin een optimale verkoopstrategie.

  Wat levert Roel Willemsen Garantiemakelaars voor u op?
  Deze vraag is natuurlijk nog belangrijker dan `Wat kost de makelaar? '. Toch is het van belang, dat ook dit deel van de afspraken goed geregeld is. De basis voor het tarief is uiteraard het pakket aan diensten dat wij met u afspreken.

  Onze courtagestructuur maakt beloning mogelijk overeenkomstig een vooraf bepaalde toegevoegde waarde. Wenst u een snelle verkoop en/of een hogere opbrengst dan beloont u ons overeenkomstig de mate waarin we die prestatie gehaald hebben.

  Middels onder andere het Verkoop Zekerplan minimaliseren we de kans op onduidelijkheden en door de unieke combinatie van informeren en verzekeren voorkomen we problemen mbt aansprakelijkheid bij verkoop.

  Kortom wij bieden u een hoge service!

  Wij hebben een overzicht gemaakt van de verschillende mogelijkheden die u heeft voor de beloning van ons werk:

  1. Traditioneel tarief
  Van oudsher is de beloning van de makelaar een vastgesteld percentage over de gerealiseerde koopsom. Dit percentage is natuurlijk afhankelijk van het uiteindelijke dienstenpakket.

  2. Vast bedrag
  Het is uiteraard mogelijk om een vast bedrag voor onze dienstverlening af te spreken. Dit bedrag kan zowel inclusief als exclusief diverse kosten en 21% BTW overeengekomen worden. Het zal duidelijk zijn, dat dit vaste bedrag in relatie staat tot de gekozen dienstverlening en de koopsom van de woning.

  3. Courtage op maat
  Hebt u specifieke ideeën over hoe uw woning het beste verkocht kan worden, of wilt u bepaalde diensten afnemen dan berekenen wij samen de bijbehorende beloning. Hoeveel u in dit geval betaalt, is afhankelijk van de soort .

  Meer informatie

  Hendriks Makelaardij Arnhem

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Arnhem
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hendriks Makelaardij dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 064 4 33 78 72. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Zigt Makelaars & Hypotheekadvies

  Zigt Makelaars & Hypotheekadvies is gevestigd in Arnhem, naast winkelcentrum Kronenburg. Je kunt bij ons terecht voor zowel makelaarsdiensten als professioneel hypotheekadvies.

  Zigt houdt van duidelijkheid. Door een helder verwachtingspatroon vooraf, inzicht tijdens het adviestraject en het te allen tijde nakomen van afspraken, brengen we het adviestraject tot een goed eind. We willen tenslotte dat jij een goed gevoel aan onze dienstverlening overhoudt.

  Meer informatie

  Van Asselt Makelaars

  Makelaarskantoor Van Asselt Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 15 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Gravenstraat 2-D, Arnhem.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Asselt Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van Ek garantiemakelaars

  Van Ek Garantiemakelaars in Arnhem is actief op het gebied van verkoop, koop en verhuur van particuliere woningen met veel persoonlijke aandacht voor onze klanten. Het beste uit onze opdrachten en uit onszelf halen is ons doel.

  Wij geven een reëel verkoopadvies. De juiste prijs, optimale presentatie en snel schakelen leveren het goede verkoopresultaat.
  Voor een zoek/aankoopadvies kunt u ook prima bij ons terecht. Bij de aankoop van een nieuw huis bent u verzekerd van een gedegen begeleiding.

  Ons kantoor is aangesloten bij de NVM en Garantiemakelaars.

  Meer informatie

  Kars van der Wagen Makelaardij

  Makelaarskantoor Kars van der Wagen Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 11 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Van Lawick van Pabststraat 171, Arnhem.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Kars van der Wagen Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Vakantiehuistekoop.nl

  Vakantiehuistekoop. nl is dé specialist in aan en verkoop van recreatief roerend en onroerend goed. Wij werken voor particulieren, makelaars en grote Nederlandse opdrachtgevers waaronder Roompot Projects. Onze expertise maakt ons tot één van de meest gespecialiseerde recreatiemakelaars van Nederland.

  Als u een recreatiewoning of een project heeft en u wens is om ook in Duitsland of België kopers te werven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Momenteel worden 3 van de 5 recreatiewoningen verkocht aan klanten uit Duitsland en België.

  Meer informatie

  Puntman Makelaardij

  Puntman Makelaars

  1 januari 1997 is voor ons, Wilfred Puntman en Claudia Puntman-Hoogboom, een hele belangrijke datum. Op deze datum zijn wij samen Puntman Makelaars gestart. De start begon vanuit ons huis aan de Valkenburgstraat 9 te Arnhem. Uit kostenoverweging waren wij nog geen lid van een brancheorganisatie. Na 2 maanden van acquireren begon het kantoor te draaien en 9 maanden later volgde het lidmaatschap bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

  Het kantoor groeide en de gehele bovenverdieping was inmiddels in gebruik genomen. Conclusie: verhuizen! April 1999 verhuisde ons kantoor naar de huidige locatie aan de Venlosingel 50 (48 en 50). Een mooie locatie, direct tegenover Woonboulevard Arnhem. In 2001 hebben wij het kantoor vergroot met nummer 46.

  De markt bloeide en ons kantoor groeide mee. Jaren verstreken. In 2008 veranderde de woningmarkt drastisch. Tijd voor nieuwe ideeën en een nieuwe strategie. Ook in die tijd hebben wij laten zien er te zijn voor onze cliënten.

  Op 1 januari 2019 bestaan wij alweer 22 jaar.22 jaar die staat voor kennis en ervaring, maar vooral voor kwaliteit. Als beloning daarvoor is ons kantoor in januari 2018 met een 9,9 voor de 4e keer verkozen tot Beste Makelaar van Gelderland! Een prestatie waar wij heel erg trots op zijn!

  Tot ziens bij Puntman Makelaars

  Wilfred Puntman

  Meer informatie

  Van Heteren & Actief Makelaars

  Van Heteren & Actief Makelaars is een gerenommeerd NVM makelaarskantoor dat u, inmiddels ruim 39 jaar met oog voor detail en liefde voor het vak, begeleidt in de verkoop en aankoop van uw woning.

  Wij zijn gevestigd in het altijd bruisende en levendige Arnhem en wij kennen de stad en haar omstreken als geen ander!

  Zoekt u een makelaar waarbij u alles kunt regelen? Uw hypotheek, opstalverzekering, de verkoop van uw woning of advies bij het aankopen van uw nieuwe woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Wij nemen graag de tijd om persoonlijk met u uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Kom gerust eens bij ons binnen voor advies en een heerlijk kopje koffie!

  Meer informatie

  1huis Makelaars

  1Huis Makelaars onderscheidt zich door de specifieke kennis van de lokale woonmarkt in Arnhem en omgeving.

  Wij stellen alles in het werk om een goede match te vinden tussen huurder en verhuurder. Dit doen wij door het verstrekken van duidelijke en complete informatie vooraf en het nakomen van afspraken.

  Er zijn geen wachtlijsten. De woonruimtes variëren van studentenkamers en studio's tot appartementen en vrijstaande huizen.

  Meer informatie

  Huurstek

  Huurstek bemiddelt tussen woningzoekenden en (particuliere) verhuurders. Met persoonlijke aandacht voor uw wensen, zetten wij ons in om voor u op korte termijn passende woonruimte te vinden of voor uw woonruimte een passende huurder te vinden. Wij bieden een gevarieerd aanbod in elke prijsklasse. Huurstek vindt snel de (gemeubileerde) woonruimte die aan uw wensen voldoet.

  Huurstek onderscheidt zich op het gebied van service, flexibiliteit, deskundigheid en een correcte afwikkeling. Wij bezichtigen ook ’s avonds en in het weekend. Bezichtigen wanneer u het uitkomt dus!

  Waarom een woning via Huurstek huren? ?
  Onze voordelen op een rij:

  - gratis inschrijven
  - bezichtigen buiten kantoortijden ook mogelijk
  - onbeperkt bezichtigen
  - geen wachtlijsten
  - groot aanbod
  - zowel korte - als lange (onbepaalde tijd) termijn verhuur
  - snel resultaat
  - service
  - flexibel
  - deskundig
  - correcte afwikkeling
  - Automatisch e-mail service

  Meer informatie

  Vonk Makelaars

  Woning kopen, verkopen of laten taxeren?
  Vonk Makelaars is een full-service makelaarskantoor dat integriteit, vakkundigheid, creativiteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  Graag staan we voor u klaar op het gebied van verkoop, aankoop, taxatie en nieuwbouw.

  Wij onderscheiden ons met name door onze persoonlijke betrokkenheid, grote inzet en perfecte service. 'Kleinschalig en klantgericht’, ofwel 'klein maar fijn'. Met alle voordelen van een kleine organisatie, zoals een optimale dienstverlening en korte lijnen. Dat u bij Vonk Makelaars altijd met dezelfde makelaar te maken heeft en met niemand anders maakt de communicatie een stuk makkelijker. En het zorgt ervoor dat wij beter kunnen inspelen op uw wensen.

  Meer informatie

  BuitengeWOON makelaars

  Makelaarskantoor BuitengeWOON makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Dominee Buskesstraat 15, Arnhem.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van BuitengeWOON makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hermsen Garantiemakelaars en Verzekeringen

  Makelaarskantoor Hermsen Garantiemakelaars en Verzekeringen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 12 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Vierakkerstraat 19, Huissen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Hermsen Garantiemakelaars en Verzekeringen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Bults Makelaardij

  Makelaarskantoor Bults Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Rozendaalselaan 23-d, Velp Ge.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Bults Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Prijsbewust Makelaars

  Makelaarskantoor Prijsbewust Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Mr D.U. Stikkerstraat 10, Arnhem.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Prijsbewust Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  ViaDaan

  ViaDaan, verantwoord huren.

  ViaDaan staat voor bemiddeling tussen huurders en verhuurders op de particuliere woningmarkt.

  Historie

  ViaDaan is opgericht in 2017 en daarmee een frisse nieuwe speler op de markt. Wij staan voor duidelijke communicatie tussen huurder en verhuurder. Hiermee profilieren wij ons niet zozeer op de klassieke makelaardij echter meer op een nieuwe frisse wind in de verhuurmarkt.

  Filosofie

  ViaDaan bemiddelt tussen huurder en verhuurder en zorgt voor de juiste match op basis van zoekcriteria en gewenst kandidatenprofiel. ViaDaan is snel, professioneel en flexibel. Eenmaal bij ViaDaan ingeschreven worden huurkandidaten direct geholpen bij het vinden van de juiste woonruimte. Voor verhuurders geldt dat woonruimte snel kan worden verhuurd aan de juiste kandidaat uit onze geselecteerde ledenbestand.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Arnhem