Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Nijmegen

29 resultaten

  Kolmeijer Nijmegen

  Makelaarskantoor Kolmeijer Nijmegen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 90 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Tooropstraat 11, Nijmegen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Kolmeijer Nijmegen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hans Janssen Garantiemakelaars

  ~Hans Janssen Garantiemakelaars ontzorgt!

  De kwaliteit van de dienstverlening die Hans Janssen Garantiemakelaars u aanbiedt, hangt in belangrijke mate af van de mensen die bij ons werkzaam zijn. Op onze kantoren werken teams met gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij u op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning.

  In Nijmegen e. o. is Hans Janssen Garantiemakelaars al 45 jaar actief op vele disciplines op het gebied van onroerend goed. Naast een jarenlange ervaring, waarborgt het NVM- lidmaatschap en onze onderscheidende werkwijze als Garantiemakelaar een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening.
  Naast aan- en verkopen en taxeren van woningen in de bestaande bouw, zijn wij ook actief op het gebied van nieuwbouw en wordt ons kantoor- al in het beginstadium van ontwikkeling - betrokken bij nieuwbouwplannen voor zowel koop- als huurwoningen in de regio. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Als u op zoek bent naar uw droomhuis, of dit reeds op het oog hebt, kunt u Hans Janssen Garantiemakelaars inschakelen als aankoopmakelaar.

  Maar ook als u geïnteresseerd bent in onze nieuwbouwplannen of er aan denkt om uw eigen woning te verkopen, bent u bij Hans Janssen Garantiemakelaars aan het juiste adres als verkoopmakelaar.

  Meer informatie

  Rob Disbergen Makelaardij

  Indien u op zoek bent naar een betrouwbare, ervaren aankoopmakelaar en/of een actieve verkoopmakelaar neem dan contact met ons op. Voor de verkoop komt een van onze makelaars gratis en vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking.
  Onze dienstverlening is uiteraard op basis van No Cure, No Pay.

  Onze missie is om enthousiaste opdrachtgevers te krijgen, mensen die zich bij ons thuis voelen en ook ambassadeurs voor ons bedrijf willen zijn. Dit doen wij door als een team samen te werken en te luisteren naar uw wensen. Onze communicatie verloopt via korte en snelle lijnen. Bij ons bent u geen nummer. Wij besteden veel tijd en persoonlijke aandacht aan onze dienstverlening.
  Wat wij voor u willen zijn is de makelaar in Nijmegen met méérwaarde, meer aandacht, flexibiliteit en meer kwaliteit in zijn/haar dienstverlening.

  Meer informatie

  Hendriks Makelaardij Nijmegen

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Nijmegen
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers


  Verkoop je je huis met Hendriks Makelaardij dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 064 4 33 78 72. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Makelaardij Soeteman b.v.

  Makelaarskantoor Makelaardij Soeteman b.v. is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 20 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Oranjesingel 10, Nijmegen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Soeteman b.v. of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hermsen Garantiemakelaars Nijmegen

  Makelaarskantoor Hermsen Garantiemakelaars Nijmegen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 20 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Berg en Dalseweg 174-A, Nijmegen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Hermsen Garantiemakelaars Nijmegen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  DolFijnWonen

  DolFijnWonen is een in Nijmegen gevestigd bedrijf dat sinds 10 jaar woningbemiddeling en relocatie services biedt aan medewerkers en expatriates van internationale bedrijven. Ons werkgebied richt zich op Nijmegen en omstreken.

  DolFijnWonen bemiddelt in de tijdelijke huur en verhuur van gestoffeerde of gemeubileerde woningen. Ons doel is – vanzelfsprekend op no cure no pay basis – het realiseren van de woonwensen van particulieren en werknemers/managers van internationale bedrijven en instellingen.

  De bemiddelingskosten voor huurder, wanneer huurder een zoekopdracht bij DolFijnWonen neerlegt, bedragen 50% van een maand huur excl. btw. bij huurperiode tot en met 6 maanden. Bij een langere huurperiode bedragen de bemiddelingskosten 75% van een maand huur excl. btw. Wanneer een huurder een woning aanhuurt welke door DolFijnWonen is geadverteerd, worden geen kosten in rekening gebracht, daar DolFijnWonen namens verhuurder optreedt.

  DolFijnWonen assisteert bij een groot aantal zaken die geregeld moeten worden voor medewerkers (expats) van internationale bedrijven die in Nederland gestationeerd worden. Hiermee wordt, tijdens deze vaak zo stressvolle periode van relocatie, niet alleen de betreffende medewerker, maar ook diens gezin en niet in de laatste plaats zijn/haar manager en de afdeling personeelszaken van het bedrijf ontlast.

  DolFijnWonen staat garant voor kwalitatief hoge service met oog voor detail en persoonlijke benadering gedurende het hele relocatie traject.

  Meer informatie

  Van Anken Makelaardij

  Makelaarskantoor Van Anken Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Pontanusstraat 1, Nijmegen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Anken Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Fontein Makelaardij

  Makelaarskantoor Fontein Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 12 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Staringstraat 11, Nijmegen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Fontein Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Verbeek Makelaars

  Wij zijn een full-service NVM makelaarskantoor gevestigd in Nijmegen. Wij richten ons op de woningmakelaardij met als hoofdactiviteiten verkoop, aankoop, taxaties en financieel advies.

  Wij hebben een realistische kijk op de woningmarkt, waarbij wij door de jaren heen veel ervaring hebben opgedaan in de regio van Nijmegen. Bent u voornemens uw huis te verkopen, een huis te kopen of wilt u graag weten wat uw huis waard is? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn te bereiken op ************** of per e-mail *************************.

  Meer informatie

  Level2 Makelaars

  Level2 bestaat uit twee vertrouwde gezichten in de makelaardij. Woningmakelaar Erwin Thoonen bundelde begin 2020 de krachten met bedrijfsmakelaar Martijn Slegers. Twee makelaars, twee diensten, werkend volgens één en dezelfde werkwijze. Vanuit ons kantoor in Nijmegen voorzien wij u van advies en ontzorgen we tegelijkertijd. Daarbij worden wij ondersteund door onze commercieel medewerkster Saskia Geurts. Door de korte lijntjes en onze persoonlijke aanpak, is iedere zoektocht efficiënt, leuk én succesvol.

  Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

  Vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op.
  ********** 20 of info@level2makelaars. nl

  Meer informatie

  Langen & Partners Makelaars

  Makelaardij en financiële dienstverlening

  Langen & Partners geeft totaaladvies op het gebied van makelaardij en financiële dienstverlening. Wij verzorgen makelaarsdiensten als aankoop,verkoop, verhuur, taxatie en beheer. Op financieel gebied kunt u terecht voor hypotheken, Financial Life Planning, assurantiën, belastingconsult,administratieve diensten, vermogensplanning en estateplanning.

  Ervaar

  Ervaar de expertise van Langen & Partners.  Ontdek

  Ontdek onze professionele en persoonlijke aanpak.  Beleef

  Beleef dienstverlening vanuit het hart.  Maak Waar

  Wij maken samen uw wensen waar.

  Meer informatie

  InBeeld Makelaardij

  Je kunt bij ons terecht met al je vragen over het kopen en verkopen van je huis, zoals: Is dit het goede moment? Wat kost een makelaar gemiddeld? Hoe kan ik het beste mijn huis kopen en/of verkopen? Welke stappen komen er bij kijken? Wij helpen jou op een persoonlijke manier die bij jou past.

  Kom gerust langs als je vragen hebt, meer informatie wilt of gewoon even sparren bij een kop koffie. Bellen kan natuurlijk ook altijd!

  Ons kantoor zit aan de Fransestraat 12 in Nijmegen. Hier is van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur altijd iemand aanwezig.

  Buiten deze tijden is ook mogelijk, maar maak dan graag even een afspraak.
  Je kunt ons bellen op ************. Of mailen op **************************

  Meer informatie

  Claase Garantiemakelaars

  Makelaarskantoor Claase Garantiemakelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 17 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Rijksweg 124, Malden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Claase Garantiemakelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van Breukelen Makelaardij

  Makelaarskantoor Van Breukelen Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Heyendaalseweg 220, Nijmegen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Breukelen Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  NMG Wonen

  Makelaarskantoor NMG Wonen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Takenhofplein 1, Nijmegen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van NMG Wonen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Koophuis Makelaars Nijmegen

  Koophuis makelaars Nijmegen is een klein makelaarskantoor aan de Groesbeekseweg 23 in Nijmegen. Als Koophuis makelaars staan wij garant voor service en kwaliteit. Wij onderscheiden ons omdat het nakomen van afspraken bij ons hoog in het vaandel staat. Daarnaast zijn wij altijd goed bereikbaar. Bovendien gaat onze service door waar anderen ophouden. Wij willen immers tevreden klanten.

  Maar minstens zo belangrijk is het volgens ons om goed contact te onderhouden met onze klanten. Zo nemen wij regelmatig contact met u op om de stand van zaken met betrekking tot de verkoop van de woning te bespreken. Wij berichten u altijd bij een nieuwe aanvraag voor een bezichtiging en direct na iedere bezichtiging laten wij u weten hoe deze is verlopen. Op deze manier houden wij goed contact en blijft u altijd op de hoogte.

  U kunt bij ons aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning, voor aankoopbegeleiding op maat en voor taxaties.

  Meer informatie

  Minos Totaal

  Uw Makelaar voor verkoop in 4 stappen. Wij ontzorgen uw verkoop voor een vaste lage prijs.

  Meer informatie

  StartHousing

  Starthousing, de moderne makelaar in Utrecht & Rotterdam!

  Start met verkopen of verhuren. Start met ons!

  Je woning verkopen of verhuren is een belangrijke stap. Wij geloven dat een persoonlijke en actieve ondersteuning hét verschil maakt bij een vlotte verkoop of verhuur. StartHousing bestaat uit een jong team van makelaars met passie voor het vak. Wij gaan ervoor!

  Neem contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie! Wij helpen u graag!

  Meer informatie

  Jacobs Makelaardij

  Makelaarskantoor Jacobs Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hertogstraat 58, Nijmegen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Jacobs Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Nijmegen