Makelaardij Soeteman b.v.

Nijmegen

Woningverkoop in Nijmegen en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Het kopen of verkopen van een huis is voor veel mensen spannend. Het moet worden afgerond met een goed gevoel. Voor een verkoper, maar zeker voor een koper. Dat vinden wij belangrijk. Wij nemen er nog echt de tijd voor. Als verkoper verlaat je het huis waar je misschien wel jaren hebt gewoond, kinderen hebt gekregen en vreugde en verdriet hebt gedeeld. En als koper kom je in een nieuwe omgeving met nieuwe buren. Een huis is niet zomaar een hoop stenen. Ieder huis en iedere koper of verkoper heeft zijn eigen verhaal met eigen emoties en herinneringen. Wij nemen je aan de hand en loodsen je graag scherp en met veel plezier door de intensieve tijd rondom de aan- of verkoop van je huis.

Rust & ruimte

Soeteman zorgt voor de rust en ruimte om belangrijke beslissingen te nemen. Bob en Hans luisteren naar jouw wensen en helpen je altijd op een manier die bij jou past. En is de koop rond? Dan komen we gewoon nog even langs om te checken hoe het allemaal is verlopen. Zo weten wij zeker dat ook jij tevreden bent.

Goede prijs & condities

Snel verkopen is voor ons zeker niet het belangrijkste. Die goede prijs en condities natuurlijk wel. Daarvoor onderhandelen we altijd op het scherpst van de snede. Als we denken dat er meer te halen is, dan gaan wij geduldig en vol overtuiging op zoek naar een betere koper. Dat geeft ons de voldoening waar we elke dag naar op zoek zijn.

Onze nieuwste woningen

St. Antoniusstraat 50

€ 325.000 k.k.

De Toverdans 74

€ 345.000 k.k.

Etudestraat 25

€ 295.000 k.k.

't Grind 1

€ 275.000 k.k.

Heidevenstraat 126

€ 595.000 k.k.

Dr. Schaepmanstraat 61

€ 400.000 k.k.

Lankforst 2407

€ 600.000 k.k.

Derde van Hezewijkstraat 7

€ 345.000 k.k.

Wilhelminasingel 2 B

€ 350.000 k.k.

Onze vestiging