Pararius Huurwoningen

Van Kaam Makelaardij, woningverkoop in Bergen op Zoom en omgeving

Westersingel 53, 4611 HS Bergen op Zoom

Toon alle koopwoningen aangeboden door Van Kaam Makelaardij

Over ons

Geschiedenis
In 2014 vierden wij ons 110 jarig bestaan en daarmee mogen wij ons rekenen tot één van de oudste makelaarskantoren van Nederland.
Met het toetreden in 1993 van de 4e generatie makelaars binnen één familie en huidige eigenaar Ben van Kaam, mogen wij ons een jong, dynamisch en actief makelaarskantoor noemen welke zich heeft toegelegd op de woningmakelaardij in de regio WEST-BRABANT en het eiland THOLEN.


Heden
Natuurlijk speelt een modern kantoor als het onze uitstekend in op de hedendaagse internettechnieken en socialmedia zoals ******** en *******. Daarmee is onze presentatie compleet te noemen en is te vinden op de sites www. huislijn. nl, www. jaap. nl, www. funda. nl, www. vankaammakelaardij. nl, www. huizenzoeker. nl en vele andere woningsites.


Kwaliteit
Ons kantoor is aangesloten bij de grootste branchevereniging van makelaars de NVM, een vereniging met meer dan 4000 leden die slechts na ballotage, leden toelaat. Wenst u meer informatie over NVM dan kunt u de website www. nvm. nl bezoeken. Kwaliteit staat bij deze vereniging hoog in het vaandel. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door een permanent educatie systeem, waaraan de leden verplicht zijn deel te nemen. Dit zijn de voornaamste redenen dat wij ons hebben aangesloten bij deze professionele en degelijke beroepsvereniging. Daarnaast is onze makelaar-taxateur ingeschreven in het landelijk erkende register VastgoedCert, hét keurmerk voor taxateurs die het mooie vak van Makelaar-Taxateur serieus neemt. Wenst u meer informatie over de VastgoedCert dan kunt u de website www. vastgoedcert. nl bezoeken.


Kennismaking
Kortom, wij staan u graag bij in het verkopen, aankopen en taxeren van uw (nieuwe)woning. Waarbij persoonlijke benadering, klantgerichtheid, open communicatie en full service één van de belangrijkste doelen zijn waarmee uiteindelijk een optimaal resultaat behaald kan worden.

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Van Kaam Makelaardij