Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Bergen op Zoom

14 resultaten

  F. Vermeulen Makelaardij & Taxatie

  Aan- en verkoopmakelaar en taxateur in de gemeentes Bergen op Zoom, Tholen en Reimerswaal.

  Als klein kantoor kies ik bewust voor een maximum aan lopende dossiers zodat ik ten alle tijden weet wat er speelt rondom jullie situatie als de telefoon gaat. Telefonische bereikbaarheid wordt ondervangen door onze backoffice, een klein vraagje kan uiteraard altijd via whatsapp

  Bij het verkooptraject behoort ook de dienstverlening van de nieuw aan te kopen woning. Benieuwd hoe dat werkt? Vraag het gerust, daar ben ik voor!

  Taxaties worden gevalideerd door het NWWI en zijn dus bruikbaar voor het aanvragen van een financiering. Voor een gevalideerd rapport wordt een standaard tarief gehanteerd van €430,- inclusief btw, validatiekosten en kadastrale recherche

  Meer informatie

  Pierre Belde Makelaardij

  Makelaarskantoor Pierre Belde Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Grote Hazelaar 6, Bergen op Zoom.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Pierre Belde Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van Loo Hypotheken & Assurantien

  Makelaarskantoor Van Loo Hypotheken & Assurantien is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Wassenaarstraat 26, Bergen op Zoom.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Loo Hypotheken & Assurantien of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Brabant Makelaardij

  Welkom bij Brabant Makelaardij in Bergen op Zoom! Onze makelaar heeft ruim 30 jaar ervaring binnen de makelaardij. Het verkopen van je huis heeft voor iedereen een andere reden. Een andere baan, gezinsuitbreiding of een minder leuke reden, zoals een scheiding. Wij begrijpen dat! We verkopen jouw huis op een manier die bij jou past. Dit betekent dat wij rekening houden met jouw situatie en hierop onze verkoopstrategie baseren. Kies je voor een snelle verkoop, de hoogste opbrengst of wil je juist een flexibele koper omdat je zelf nog geen nieuw huis op het oog hebt? Wij houden rekening met jouw wensen, zodat wij samen het beste resultaat bereiken.

  Meer informatie

  Maes Makelaars

  Makelaarskantoor Maes Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Van Dedemstraat 198, Bergen op Zoom.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Maes Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rob Mion Vastgoed

  Makelaarskantoor Rob Mion Vastgoed is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Stationsstraat 5, Bergen op Zoom.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rob Mion Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Breemaat Makelaardij

  Makelaarskantoor Breemaat Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Veilingdreef 19, Bergen op Zoom.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Breemaat Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Die andere makelaar

  Makelaarskantoor Die andere makelaar is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Bremstraat 29, Bergen op Zoom.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Die andere makelaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Jouw Makelaar

  We proberen het net even anders aan te pakken, onze dienstverlening is volledig gericht op samenwerken met de opdrachtgever! Dit zien we dan ook terug in de praktijk, kiest u voor traditionele full service dienstverlening of durft u het aan om samen uw woning te verkopen? Aan u de keus!

  24/7 SERVICE

  Heb jij je droomwoning gezien? Dan is niets vervelender dan bezichtigingen die alleen kunnen plaatsvinden tijdens werktijden. Heb je een vraag over één van onze woningen of wil je een afspraak inplannen? Allemaal mogelijk, ook buiten de gangbare kantooruren!

  Meer informatie

  Stadlander

  Wij zijn Stadlander. Een woningcorporatie met 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. Een gebied dat de Rijksoverheid heeft aangeduid als een bevolkingskrimp-anticipeerregio. Wij willen dat onze huurders prettig wonen, nu en in de toekomst. We zijn actief in de stad en in de dorpen. Onze huurders zijn ook Stadlanders. Samen met onze stakeholders maken we ons sterk voor ons gebied. Met een stad die bruist. En landelijk gebied waar het leven aangenaam is. Met woningen die passen bij wat onze huurders willen. Woningen met aanvaardbare woonlasten en kwaliteit voor de primaire klantgroep (door de overheid begrensd op basis van inkomen) en woningen met een passende prijs en kwaliteit voor de overige klantgroepen. Woningen voor jong en oud. Met alle mogelijkheden om door te groeien. Want een Stadlander kijkt verder. Hij heeft oog voor de dag van morgen. Een Stadlander wil ook later in zijn vertrouwde omgeving wonen. Zelfstandig als het kan. Met hulp als het moet.

  Een Stadlander wil prettig wonen. Met goede buren, in een straat die schoon en veilig is. Hij wil voorzieningen in de buurt, net als scholen en werk. Daarom gaan we voor een totaalaanpak van gedifferentieerde wijken en kernen. Dat doen we niet alleen. Samen met onze huurders en andere partners bouwen we aan de toekomst. Ambitieus en efficiënt. Met een brede visie op de hele regio en tegelijkertijd verankerd in de samenleving. De stad en het land kunnen niet zonder elkaar. Daar voelen we ons bij betrokken. Toonaangevend, beleid robuust en financieel gezond. Dat is onze kracht.

  Meer informatie

  Wiericx & Geerdink makelaars

  Makelaarskantoor Wiericx & Geerdink makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Zandstraat 36, Bergen op Zoom.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Wiericx & Geerdink makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  123Wonen West-Brabant

  Vanuit inmiddels 25 vestigingen bemiddelen wij bij de huur en verhuur van woningen. Voor zowel beleggers als woningcorporaties maar ook voor mensen die hun te koop staande woning via overbruggingsverhuur willen verhuren op basis van de Leegstandwet. Door onze landelijke dekking kan 123Wonen u van dienst zijn bij het huren of verhuren van een of meerdere woningen in geheel Nederland.

  Wij verzorgen zowel tijdelijke verhuur van woningen als verhuur van woningen voor onbepaalde tijd. U kunt kiezen voor kale huur, gemeubileerd huren of gestoffeerd huren. Als verhuurder van een woning krijgt u altijd een huurder die uitgebreid is gescreend middels een antecedentenonderzoek, meerdere credit checks en een identiteitscontrole om woonfraude te voorkomen. Voor huurders is het belangrijk dat wij hun begeleiden bij het vinden van hun droomwoning. Neem gerust vrijblijvend contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.

  Meer informatie

  Van Kaam Makelaardij

  Geschiedenis
  In 2014 vierden wij ons 110 jarig bestaan en daarmee mogen wij ons rekenen tot één van de oudste makelaarskantoren van Nederland.
  Met het toetreden in 1993 van de 4e generatie makelaars binnen één familie en huidige eigenaar Ben van Kaam, mogen wij ons een jong, dynamisch en actief makelaarskantoor noemen welke zich heeft toegelegd op de woningmakelaardij in de regio WEST-BRABANT en het eiland THOLEN.


  Heden
  Natuurlijk speelt een modern kantoor als het onze uitstekend in op de hedendaagse internettechnieken en socialmedia zoals ******** en *******. Daarmee is onze presentatie compleet te noemen en is te vinden op de sites www. huislijn. nl, www. jaap. nl, www. funda. nl, www. vankaammakelaardij. nl, www. huizenzoeker. nl en vele andere woningsites.


  Kwaliteit
  Ons kantoor is aangesloten bij de grootste branchevereniging van makelaars de NVM, een vereniging met meer dan 4000 leden die slechts na ballotage, leden toelaat. Wenst u meer informatie over NVM dan kunt u de website www. nvm. nl bezoeken. Kwaliteit staat bij deze vereniging hoog in het vaandel. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door een permanent educatie systeem, waaraan de leden verplicht zijn deel te nemen. Dit zijn de voornaamste redenen dat wij ons hebben aangesloten bij deze professionele en degelijke beroepsvereniging. Daarnaast is onze makelaar-taxateur ingeschreven in het landelijk erkende register VastgoedCert, hét keurmerk voor taxateurs die het mooie vak van Makelaar-Taxateur serieus neemt. Wenst u meer informatie over de VastgoedCert dan kunt u de website www. vastgoedcert. nl bezoeken.


  Kennismaking
  Kortom, wij staan u graag bij in het verkopen, aankopen en taxeren van uw (nieuwe)woning. Waarbij persoonlijke benadering, klantgerichtheid, open communicatie en full service één van de belangrijkste doelen zijn waarmee uiteindelijk een optimaal resultaat behaald kan worden.

  Meer informatie

  Hypodomus Bergen op Zoom

  Hypodomus is NVM-makelaar en erkend hypotheekadviseur in één. Wij bieden je veel slimme oplossingen bij koop en verkoop van je huis. Hypodomus heeft daar de middelen voor en doet het net even anders dan een traditionele makelaar. Je zal je verbazen over de mogelijkheden die onze makelaar en de hypotheekadviseur jou samen bieden. Je wilt verkopen, maar natuurlijk ook je droomhuis kopen. Onze NVM-makelaar kent de markt en kan als geen ander het maximale uitonderhandelen. Door nauw samen te werken met de hypotheekadviseur maken we ook meer mogelijk voor jou. Het is onze missie om jou te helpen en ervoor te zorgen dat alles naar wens gaat zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Bergen op Zoom