Wagemans Wonen

Born

Woningverhuur en woningverkoop in Born en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

De ervaren makelaar in Sittard, Geleen en Born.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wilt u juist uw woning verkopen? Of wilt u hulp bij een taxatie of hypotheek? Voor al deze zaken bent u bij mij, Willy Wagemans, aan het goede adres. Als ervaren makelaar in de Westelijke Mijnstreek sta ik voor u klaar met advies, expertise en bovenal: een persoonlijke aanpak.

Het veranderen van woning gaat vaak gepaard met de nodige vragen. Het is een spannende tijd en er komt veel informatie op u af. Op zo’n moment is het fijn om een ervaren en betrokken partner te hebben. Iemand die weet waar u op moet letten, wie u wanneer moet benaderen en wat er speelt in de regio. Kortom; een expert die u persoonlijk begeleidt en u stapsgewijs meeneemt in het proces. Dat is wat ik doe. Met mijn ruim vijftien jaar ervaring als zelfstandig makelaar in de regio Sittard, Geleen en Born weet ik waar ik het over heb.

Het woningaanbod is breed, van starterswoning tot appartement of luxe villa: ik ben thuis in de hele woningmarkt. Hierbij hou ik graag de vinger aan de pols – ik sta inmiddels bekend om mijn laagdrempelige aanpak. Even een berichtje over de status van de verkoop, of liever even onder het genot van een kop koffie het aanbod doornemen? Geen probleem, ik spreek u graag! En niet alleen van negen tot vijf.

Onze nieuwste woningen

Landsteinerstraat 66

€ 225.000 k.k.

Aan de Greune Paol 32

€ 439.000 k.k.

Battastraat 15

€ 275.000 k.k.

Jan Petersstraat 21

€ 325.000 k.k.

Pelgrimsweg 43

€ 175.000 k.k.

Houtstraat 52

€ 275.000 k.k.

Nassaulaan 20

€ 300.000 k.k.

Nattenhover Koestraat 17

€ 325.000 k.k.

Onze vestiging