Residence Makelaars

Den Haag

Woningverhuur en woningverkoop in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Welkom bij Residence makelaars. Onze missie is het verlenen van maximale service naar onze klanten binnen en buiten Den Haag. Wij zijn trots op onze klanten en richten ons op zowel de kopers/verkopers en huurders en verhuurders.

De huizenmarkt in Den Haag is zeer dynamisch en competitief. Het is daarom prettig om bij het kopen van een huis te maken te hebben met een professional, iemand met vakkennis die doortastend is en een daadkrachtige aanpak heeft. De woningmarkt in Den Haag en omstreden kennen wij blind en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Wij zijn trots op ons uitgebreide klantenbestand en door onze innovatieve marketing strategie kunnen wij aan al u verwachtingen voldoen.

Residence makelaars bestaat uit een klein team waarin directe persoonlijke service onze prioriteit heeft. Wij spreken vloeiend Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Onze residentie staat voor u klaar om uw droomhuis te vinden. Wij houden van ons werk en zetten ons graag in voor 100% klanttevredenheid.

Neem gerust contact met op ons voor een vrijblijvend advies of kom langs voor een kopje koffie in onze gemoderniseerde Residence. Wij luisteren graag naar u.

Residence makelaars; “meer dan alleen thuiskomen”

Wie zijn wij?

Dimitri Papaioanou

Directeur

Ronald Maarschalkerweerd

Makelaar

Antonella Comelli

Makelaar

Carolijn Westenburg

Assistent makelaar

Onze nieuwste woningen

Van Trigtstraat 2

€ 499.950 k.k.

Bezuidenhoutseweg 347 A

€ 795.000 k.k.

Cees Laseurlaan 1067

€ 249.000 k.k.

Perenstraat 92

€ 375.000 k.k.

Klaverweide 35

€ 750.000 k.k.

Westduinweg 78 C

€ 595.000 k.k.

Oude Molstraat 4 D

€ 595.000 k.k.

Cees Laseurlaan 59

€ 695.000 k.k.

Guido Gezellestraat

€ 1.750 per maand

Onze vestiging