Rotsvast Den Haag

Den Haag

Woningverhuur en woningverkoop in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Aanvankelijk vanuit het kantoor aan de Groot Hertoginnelaan en nu vanuit het kantoor aan de Anna Paulownastraat 73 Den Haag richt de vestiging zich op de woningmarkt in de regio Haaglanden. Behalve de stad Den Haag, vallen ook omliggende plaatsen als Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Voorschoten, Wassenaar, Scheveningen, Kijkduin, Naaldwijk, Monster, Poeldijk, ‘s Gravenzande en Wateringen binnen ons rayon. Sinds begin 2014 valt ook de regio Leiden met de hele Bollenstreek onder ons kantoor in Den Haag.

Als specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van uw woning(en) en/of bedrijfspand. Daarnaast bieden wij u tevens de mogelijkheid tot het beheren van uw woning(en) en/of panden.

Aan-en verkoop makelaardij;
Om aan de behoefte van onze klanten te kunnen voldoen en deze nog beter van dienst te kunnen zijn, is de dienstverlening uitgebreid met aankoop en verkoop van woningen en beleggingspanden. Rotsvast Den Haag is als gecertificeerd makelaar aangesloten bij de brancheorganisatie VBO makelaars en heeft daarmee ook toegang tot Funda. Door de verbreding van de dienstverlening kan Rotsvast Den Haag aankoop, verkoop, huur en vastgoed beheer optimaal op elkaar afstemmen.

Wie zijn wij?

Rob Elbers

Directeur

Joeri Elbers

Directeur

Shirley van Kleef

Office manager

Liesbeth van Trigt

Verhuurmakelaar

John Guldemond

Commercieel medewerker

Sander Schippers

Binnendienst

Onze nieuwste woningen

Vierloper

€ 1.295 per maand

Burgemeester Patijnlaan

€ 1.295 per maand

Zonnebloemstraat

€ 2.395 per maand

Medemblikstraat

€ 1.150 per maand

van Halewijnlaan

€ 1.395 per maand

Saffierhorst

€ 995 per maand

Reuvenslaan

€ 1.350 per maand

Notenplein

€ 1.095 per maand

Zwolsestraat

€ 1.495 per maand

Onze vestiging