Adfinis Makelaars

Deventer

Woningverkoop in Deventer en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Adfinis betekent letterlijk ‘betrokken zijn bij’. Die betrokkenheid is de belangrijkste kernwaarde binnen ons kantoor.

ADFINIS EN ADFINIS MAKELAARS
Het bedrijf is opgericht in 1999 door Rob Jansen. In 2005 heeft Jan Elshof zich met Adfinis Makelaars in hetzelfde pand gevestigd. Ondertussen heeft het bedrijf zeven medewerkers en drie specialismen: makelaardij, hypotheken en verzekeringen.
Adfinis is een onafhankelijk advieskantoor, dat zijn klanten een compleet en persoonlijk advies geeft op het gebied van:
Aankoop
Verkoop
Taxaties
Hypotheken
Verzekeringen
Financiële planning

KRUISBESTUIVING
De kracht van Adfinis ligt in de combinatie van deze drie specialismen. Alles onder één dak betekent voor de klant een zorgvuldige, snelle en complete afhandeling.
U vindt uw droomhuis via Adfinis Makelaars.
Wij kijken welke hypotheekvorm het beste bij u past.
Wij regelen meteen de noodzakelijke verzekeringen voor u.

BETROKKENHEID
Adfinis gaat voor de persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten leren kennen. Voor een advies op maat moet je weten wat er speelt bij een klant. Daarom investeren we graag tijd in onze adviesgesprekken. Onze klanten stellen dat op prijs. Die waardering uit zich door goede referenties. Nieuwe klanten zijn vaak familie of bekenden van onze bestaande klanten.

ADVIES
Wilt u graag advies van een klein gemoedelijk kantoor met betrokken medewerkers, die u alle zorgen uit handen nemen? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Adfinis!

Onze nieuwste woningen

Roessinksweg 80

€ 595.000 k.k.

Spiraalstraat 61

€ 350.000 k.k.

Rijnlaan 41 A

€ 450.000 k.k.

Onze vestiging