Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Deventer

8 resultaten

  Postma Makelaars

  .

  Meer informatie

  Tysma Makelaardij

  Persoonlijke aandacht en service, dat zijn de kenmerken van Tysma Makelaardij. U als klant staat centraal. Of u nou uw woning wilt verkopen of een woning wilt kopen, Tysma Makelaardij staat graag voor u klaar. Wij zijn zeer breed georiënteerd; u kunt in iedere prijsklasse terecht voor een professionele aanpak.

  Naast makelaardij hebben wij erkende hypotheekadviseurs en assurantieadviseurs in huis. Zo hebt u alles binnen handbereik om uw zaken meteen goed en onder één dak te regelen. Op deze manier houden wij de lijnen kort en dat is wel zo handig voor u.


  Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Ook buiten kantooruren en in het weekend. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Graag tot ziens bij Tysma Makelaardij!

  Meer informatie

  Verkoopwijs Makelaars

  Makelaarskantoor Verkoopwijs Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 6 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hofstraat 7, Deventer.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Verkoopwijs Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Go! Makelaars Deventer

  Dit is Go! Makelaars, het eigentijdse makelaarskantoor dat bij jou past, omdat je zelf kiest wat wij voor jou doen. Wij hebben passie voor het makelaarsvak en verplaatsen ons graag in jouw wensen. Nieuwe tijden vragen om een nieuwe aanpak, Go! Makelaars heeft die aanpak: creatief, eigenzinnig en op maat.

  Go! Makelaars is een bedrijf van Robbert Jansen en Hans Weenink en is gevestigd in Deventer en Ommen. Wij hebben beiden al jaren ervaring in de ondersteuning van de aan- of verkoop van huizen. We zorgen ervoor dat je weet wat we voor je doen, zijn transparant, werken hard en zorgen ervoor dat jij weet dat we er bovenop zitten. De huizenmarkt in Deventer en Ommen kennen wij als geen ander. Go! Makelaars is een aangesloten NVM makelaar.

  Elk huis is uniek en geen klant is gelijk, daarom stel je zelf je Go! Makelaars Mix samen, zodat jij bepaalt wat wij voor jou doen.

  Go! Makelaars doet er alles aan om jouw woning optimaal te presenteren. Met stylingadvies en een uitgebreide promotie aanpak, zorgen we voor een optimale situatie van de te verkopen woning. Samen met jou kijken we wat bij jou past en waar je ondersteuning bij wenst.


  Meer informatie

  Kera Makelaars

  Zoek je een woning of wil je deze juist verkopen? Kera Makelaars biedt de allerbeste begeleiding bij aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur. Niet alleen kennis van zaken, maar ook persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Ook voor echt onafhankelijk hypotheekadvies ben je bij ons aan het juiste adres. Kera Makelaars hanteert transparante en eerlijke tarieven en we bieden ons klanten volledige service van begin tot aan de Notaris.

  Als je op zoekt bent naar een traditionele makelaar is Kera Makelaars misschien niets voor jou. Wij vragen geen torenhoge courtage, rijden niet op hele dure auto’s en doen al het werk voor onze cliënten gewoon zelf. Zonder al die franje kunnen we gewoon heel dicht blijven bij waar het ons om gaat: de klant. We volgen altijd de laatste trends, zijn vooruitstrevend en flexibel.

  Als makelaar in Deventer willen we ons onderscheiden van de kantoren die voor zichzelf werken en niet voor jou als klant. Eerst gaan we, uiteraard vrijblijvend, met je in gesprek over wat we precies voor je kunnen betekenen. Heb je bijvoorbeeld al een huis gevonden en moet er alleen onderhandeld worden? Geen probleem: Wij bieden onze diensten op maat aan zodat we er ook niet teveel voor rekenen

  Meer informatie

  REBO ERA Makelaars - Deventer

  Makelaarskantoor REBO ERA Makelaars - Deventer is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zutphenseweg 29-C3, Deventer.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van REBO ERA Makelaars - Deventer of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Huispromotie.nl

  Makelaarskantoor Huispromotie.nl is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 52 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hoogte Kadijk 117, Amsterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Huispromotie.nl of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Locatiescout Bijzonder Vastgoed

  Makelaarskantoor Locatiescout Bijzonder Vastgoed is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Brinkpoortstraat 34, Deventer.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Locatiescout Bijzonder Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie