Mijnhuurwoning.com

Deventer

Woningverhuur in Deventer en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Mijnhuurwoning. com is een verhuurmakelaardij die de juiste huurder probeert te vinden bij de woningen die door onze opdrachtgevers te huur worden aangeboden. De huur en verhuur van woonruimte verzorgen wij op een persoonlijke wijze om te komen tot een perfecte match. Of het nu een kamer, studio, appartement, maisonnette of eengezinswoning betreft, particuliere verhuur, verhuur voor een woningstichting of institutionele belegger bij ons bent u op het juiste adres. We zijn vooral actief in de regio Deventer, Epse, Lochem, Gorssel, Vorden, Voorst, Raalte, Welsum, Diepenveen, Schalkhaar, Warnsveld en Zutphen.

Mijnhuurwoning. com is sinds 2008 een handels- en domeinnaam van Impresco. Impresco is een bureau dat voor commerciële marktpartijen, beleggers en projectontwikkelaars de marketing, verhuur en het management verzorgt van vastgoedportefeuilles. Het marketingmanagement van Impresco is niet te vergelijken met regulier vastgoedmanagement. De doelstelling van Impresco is om vastgoed in gebruik te laten nemen en te houden door hierbij passende mensen. Impresco geeft continu aandacht aan zowel de gebruiker als het vastgoed om deze in balans te houden. De verhuur en marketing van huurwoningen is voortgekomen uit projecten waarbij Impresco betrokken was. Met Mijnhuurwoning. com biedt Impresco dezelfde kwaliteit en aandacht aan huurders en verhuurders te bieden.

Ons kantoor is gevestigd in Deventer aan de Leonard Springerlaan 299. U bent hier tijdens kantoortijden altijd welkom voor meer informatie over onze diensten, maar ook een goede kop koffie, cappuccino, espresso of gewoon een kopje thee.

-Huurders en verhuurders worden persoonlijk begeleidt door Kitty van Schooten.

-Wij streven in onze dienstverlening naar optimale tevredenheid bij alle partijen.

-Mijnhuurwoning. com werkt samen met diverse gerenommeerde NVM makelaarskantoren in de regio.

-Vertrouwd (ver)huren van kamers, studio’s, appartementen, maisonnettes en eengezinswoningen.

Wie zijn wij?

Team Impresco | Mijnhuurwoning.com

Directeur

Onze nieuwste woningen

Constantijn Huygensstraat

€ 795 per maand

Amerstraat

€ 775 per maand

Oxerstraat

€ 950 per maand

Deventerweg

€ 750 per maand

Graaf van Burenstraat

€ 950 per maand

Grootburgerstraat

€ 1.100 per maand

Zonnenbergerdijk

€ 795 per maand

Hoofdstraat

€ 888 per maand

Kleine Overstraat

€ 910 per maand

Onze vestiging