Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Woning verkopen in Enschede

9 resultaten

  Bos Makelaars Enschede

  Wij zijn een gastvrij en toegankelijk full-service makelaars kantoor. Sinds 1949 richten wij ons op aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van woningen in o. a. Enschede, Glanerbrug, Lonneker, Losser en Hengelo. Met een jong en enthousiast team helpen wij jou vanuit ons kantoor in Enschede met al jouw aankoop- en verkoopwensen. Ons team bestaat uit 4 enthousiastelingen. Eén gecertificeerd makelaar, één kandidaat makelaar en twee commercieel medewerkers. Een pro-actief, persoonlijk betrokken en vooruitstrevend team met een schat aan kennis en ervaring binnen de Twentse huizenmarkt. Maar dat bovenal door passie is gedreven.

  Meer informatie

  Marcel Kon Makelaardij Enschede

  'Thuis in elk huis'

  Marcel Kon Makelaardij is inmiddels 20 jaar actief op de Twentse vastgoedmarkt en heeft door ervaring, persoonlijke aandacht en integriteit een uitstekende reputatie opgebouwd. In 2017 hebben wij een nieuw kantoor geopend in Enschede. Met vestigingen in Borne en Enschede beschikken wij altijd over actuele en grondige marktkennis in de regio Twente.

  Wij zijn een klein, hecht maar vooral ook ervaren team, die elke dag opnieuw vol enthousiasme en overtuiging voor jou aan de slag gaat.

  Ons kantoor kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, flexibiliteit en een gedegen kennis van de vastgoedmarkt. Wij zijn sterk in laagdrempelige samenwerking. No nonsens en samen maken wij het verschil!

  Of het nu gaat om aan- of verkoop van je woning of bedrijfspand, huur en verhuur, waardebepalingen, gevalideerde financieringstaxaties, beleggingen, beheer of bouwkundige adviezen: het enthousiaste team van Marcel Kon Makelaardij Enschede staat voor je klaar.

  Wil je meer informatie? Kom dan gerust bij ons langs op kantoor of maak een afspraak.

  Meer informatie

  Stuivenberg Makelaardij

  Makelaarskantoor Stuivenberg Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 15 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Gronausestraat 1104-A, Enschede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Stuivenberg Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Dekkers Garantiemakelaars

  Makelaarskantoor Dekkers Garantiemakelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 49 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Oldenzaalsestraat 59, Hengelo.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Dekkers Garantiemakelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Oude Wolbers Makelaars

  Makelaarskantoor Oude Wolbers Makelaars is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hengelosestraat 143, Enschede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Oude Wolbers Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Smart Wonen

  Op zoek naar een leuke woning?

  Smart Wonen helpt u graag met het vinden van een geschikte woonruimte. We bieden een compleet aanbodaan appartementen, huizen en kamers. In één oogopslag ziet u welke ruimtes er beschikbaar zijn, zodat u snel iets kunt huren in enschede, deventer of groningen. Bij getoonde interesse krijgt u direct te horen of de betreffende woning nog vrij is. 
schrijf u kosteloos in als woningzoekende of verhuur uw woning via smart wonen. Vraag en aanbod worden zo op een efficiënte manier gekoppeld. We zetten alle beschikbare middelen in zodat u de perfecte woonruimte kunt huren in enschede, deventer of groningen. Laat uw gegevens achter zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen. Br/>
  niet alleen huren. Verhuren kan ook! | smart wonen

  smart wonen brengt huurders en verhuurders met elkaar in contact. Het is niet alleen mogelijk via ons een woning te huren in enschede, deventer of groningen: u kunt ook bij ons terecht wanneer u uw woning (tijdelijk) wilt verhuren en daarom op zoek bent naar een betrouwbare huurder. Het is prettig om te weten dat u uw huis in goede handen achter kunt laten. Smart wonen bemiddelt graag voor en neemt u zo een belangrijke zorg uit handen. Br/>

  Meer informatie

  Twentehuis Makelaardij Enschede

  Makelaarskantoor Twentehuis Makelaardij Enschede is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Janninksweg 70, Enschede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Twentehuis Makelaardij Enschede of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  MulderNijkamp Makelaars | Taxateurs

  Maarten Nijkamp is sinds 1995 actief in de makelaardij. Aanvankelijk in de verkoop, in een latere periode heeft hij dit uitgebreid met verhuur en het beheer van woningen en appartementen. In de loop der jaren heeft Maarten veel kennis opgedaan met alle facetten van woningbouw: verkoop, verhuur, ontwikkeling en effectief vastgoedbeheer. De combinatie met zijn lokale kennis – de regio Twente heeft voor Maarten geen geheimen – maakt hem tot een betrouwbare partner in (ver)huur en (ver)koop. Tevens is hij de aangewezen persoon voor aankoop van onroerend goed.

  Bert Mulder is sinds 1999 actief in vastgoed. Hij begon zijn carrière als projectontwikkelaar bij een grote vastgoedbelegger. Daar beheerde hij een miljoenenportefeuille gericht op de verkoop, het beheer en onderhoud van commercieel onroerend goed. Vervolgens was hij bijna 10 jaar vennoot bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars.
  Inmiddels heeft Bert bijna twintig jaar ervaring met commercieel vastgoed, zowel vanuit de eigenaar zijde van onroerend goed alsmede als bedrijfsmakelaar. Een ideale combinatie voor een uniek perspectief, de basis voor een scherp advies met meerwaarde.

  Meer informatie

  EXTRA Makelaars

  Welkom bij EXTRA Makelaars Enschede


  EXTRA Makelaars is op de Twentse markt een uniek en actief makelaarskantoor, gevestigd in Enschede met een frisse, vernieuwende werkwijze. Onze unieke en actieve werkwijze hebben wij samengevat in onze naam en logo: EXTRA Ondernemende Makelaars.

  Onze naam is een uitdaging! Wie het woord EXTRA in zijn naam op neemt moet ook meer bieden. Zo hanteren wij het"no cure, no pay" principe. Wij zijn ondernemend omdat alle makelaars zelfstandig ondernemer zijn. Bezichtigingen en afspraken ook 's avonds en in het weekend! We hebben geen 9. 00-tot-17. 00u mentaliteit.

  Wijkspecialisme, persoonlijke aanpak, direct contact met de makelaar zijn andere speerpunten. Ook voor advies en hulp bij uw aankoopbeslissing bent u bij ons in goede handen.

  Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling en uitleg over onze werkwijze!

  De VBO makelaar doet meer voor u!


  WONING- en BEDRIJFSMAKELAARDIJ - TAXATIES - VERHUUR

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Enschede