Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Enschede

20 resultaten

  EXTRA Makelaars

  Welkom bij EXTRA Makelaars Enschede


  EXTRA Makelaars is op de Twentse markt een uniek en actief makelaarskantoor, gevestigd in Enschede met een frisse, vernieuwende werkwijze. Onze unieke en actieve werkwijze hebben wij samengevat in onze naam en logo: EXTRA Ondernemende Makelaars.

  Onze naam is een uitdaging! Wie het woord EXTRA in zijn naam op neemt moet ook meer bieden. Zo hanteren wij het"no cure, no pay" principe. Wij zijn ondernemend omdat alle makelaars zelfstandig ondernemer zijn. Bezichtigingen en afspraken ook 's avonds en in het weekend! We hebben geen 9.00-tot-17.00u mentaliteit.

  Wijkspecialisme, persoonlijke aanpak, direct contact met de makelaar zijn andere speerpunten. Ook voor advies en hulp bij uw aankoopbeslissing bent u bij ons in goede handen.

  Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling en uitleg over onze werkwijze!

  De VBO makelaar doet meer voor u!


  WONING- en BEDRIJFSMAKELAARDIJ - TAXATIES - VERHUUR

  Meer informatie

  Marcel Kon Makelaardij Enschede

  'Thuis in elk huis'

  Marcel Kon Makelaardij is inmiddels 20 jaar actief op de Twentse vastgoedmarkt en heeft door ervaring, persoonlijke aandacht en integriteit een uitstekende reputatie opgebouwd. In 2017 hebben wij een nieuw kantoor geopend in Enschede. Met vestigingen in Borne en Enschede beschikken wij altijd over actuele en grondige marktkennis in de regio Twente.

  Wij zijn een klein, hecht maar vooral ook ervaren team, die elke dag opnieuw vol enthousiasme en overtuiging voor jou aan de slag gaat.

  Ons kantoor kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, flexibiliteit en een gedegen kennis van de vastgoedmarkt. Wij zijn sterk in laagdrempelige samenwerking. No nonsens en samen maken wij het verschil!

  Of het nu gaat om aan- of verkoop van je woning of bedrijfspand, huur en verhuur, waardebepalingen, gevalideerde financieringstaxaties, beleggingen, beheer of bouwkundige adviezen: het enthousiaste team van Marcel Kon Makelaardij Enschede staat voor je klaar.

  Wil je meer informatie? Kom dan gerust bij ons langs op kantoor of maak een afspraak.

  Meer informatie

  Euverman & Nuyts Enschede

  Makelaarskantoor Euverman & Nuyts Enschede is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 16 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hengelosestraat 28, Enschede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Euverman & Nuyts Enschede of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  HouseHunting Enschede

  HouseHunting Enschede: dé verhuurmakelaar in Enschede en omgeving!

  Klantgerichte service en professionaliteit zijn de kernwaarden van HouseHunting Enschede. Wij bieden een betrouwbaar, open en deskundig advies. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in o. a. expat- en studentenhuisvesting en hebben we goede kennis wat er speelt in en rondom Enschede. Bij HouseHunting Enschede bent u aan het juiste adres voor de verhuur van uw vrijstaande woning, eengezinswoning, twee onder één kap woning, hoekwoning, appartement, studio of studentenkamers.

  Meer informatie

  Bles & van der Does

  Bles & Van der Does zet zich in voor heldere en deskundige financiële dienstverlening. Of dit nu voor de aankoop van een woning, schadeverzekeringen, belastingadvies, vermogensvorming of -overdracht is of uw bankzaken (RegioBank). U kunt altijd rekenen op het beste advies, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarbij is het vanzelfsprekend dat u betrouwbaarheid, vakkennis en ervaring eist. Onze organisatie streeft een hoog serviceniveau na. Alle medewerkers zetten zich met plezier in voor het belang van onze relaties.

  Meer informatie

  Smart Wonen

  Op zoek naar een leuke woning?

  Smart Wonen helpt u graag met het vinden van een geschikte woonruimte. We bieden een compleet aanbodaan appartementen, huizen en kamers. In één oogopslag ziet u welke ruimtes er beschikbaar zijn, zodat u snel iets kunt huren in enschede, deventer of groningen. Bij getoonde interesse krijgt u direct te horen of de betreffende woning nog vrij is. 
schrijf u kosteloos in als woningzoekende of verhuur uw woning via smart wonen. Vraag en aanbod worden zo op een efficiënte manier gekoppeld. We zetten alle beschikbare middelen in zodat u de perfecte woonruimte kunt huren in enschede, deventer of groningen. Laat uw gegevens achter zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen. Br/>
  niet alleen huren. Verhuren kan ook! | smart wonen

  smart wonen brengt huurders en verhuurders met elkaar in contact. Het is niet alleen mogelijk via ons een woning te huren in enschede, deventer of groningen: u kunt ook bij ons terecht wanneer u uw woning (tijdelijk) wilt verhuren en daarom op zoek bent naar een betrouwbare huurder. Het is prettig om te weten dat u uw huis in goede handen achter kunt laten. Smart wonen bemiddelt graag voor en neemt u zo een belangrijke zorg uit handen. Br/>

  Meer informatie

  Stuivenberg Makelaardij

  Makelaarskantoor Stuivenberg Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Gronausestraat 1104-A, Enschede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Stuivenberg Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Bricks Twente

  Bricks Twente is een middelgroot aan- en verhuur makelaarskantoor gevestigd in de wijk Roombeek in Enschede.
  Wij zijn gespecialisserd in het werken met expats en zijn ook business partner van het Expat Center Oost Nederland.
  Wij doen ons werk met passie en zetten ons 100% in om een verhuurtraject voor alle partijen goed te laten verlopen.

  Meer informatie

  Twentehuis Makelaardij Enschede

  Makelaarskantoor Twentehuis Makelaardij Enschede is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Janninksweg 70, Enschede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Twentehuis Makelaardij Enschede of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Weusthuis Makelaardij Tubbergen

  Weusthuis Makelaardij is al meer dan 25 jaar een begrip in Twente met vestigingen in Tubbergen, Denekamp en Oldenzaal. U kunt vanuit elke vestiging rekenen op een enthousiast, gepassioneerd en gekwalificeerd team welke op de hoogte is van de ontwikkelingen op de Twentse markt. Zij staan garant voor korte communicatielijnen, een informele, betrokken samenwerking en een grote slagvaardigheid.

  Eerlijk, betrouwbaar en betrokken: Om u optimaal van dienst te kunnen zijn leren we u en uw woning graag goed kennen. Wij zijn klantgericht en betrokken. Wij zorgen ervoor dat alles gedaan wordt wat nodig is. Wij zijn er immers om u met raad en daad bij te staan. Wij staan voor een eerlijk en betrouwbaar advies aan onze relaties. Door de nauwe samenwerking tussen de drie vestigingen kunnen we gebruik maken van een breed netwerk aan contacten.

  Werkgebied: We werken met een enthousiast team vanuit onze kantoren in Tubbergen, Denekamp en Oldenzaal met uitstekend gekwalificeerde collega’s. Allen met een passie voor de vele facetten van de makelaardij en uitgebreide kennis van het werkgebied. Weusthuis Makelaardij is met drie vestigingen actief in Twente. Van de gemeenten Tubbergen, Dinkelland en Oldenzaal, maar ook in de gemeenten Almelo en Losser; onze makelaars kennen deze markt als geen ander.

  Meer informatie

  Huispromotie.nl

  Makelaarskantoor Huispromotie.nl is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 54 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hoogte Kadijk 117, Amsterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Huispromotie.nl of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  MulderNijkamp Makelaars | Taxateurs

  Maarten Nijkamp is sinds 1995 actief in de makelaardij. Aanvankelijk in de verkoop, in een latere periode heeft hij dit uitgebreid met verhuur en het beheer van woningen en appartementen. In de loop der jaren heeft Maarten veel kennis opgedaan met alle facetten van woningbouw: verkoop, verhuur, ontwikkeling en effectief vastgoedbeheer. De combinatie met zijn lokale kennis – de regio Twente heeft voor Maarten geen geheimen – maakt hem tot een betrouwbare partner in (ver)huur en (ver)koop. Tevens is hij de aangewezen persoon voor aankoop van onroerend goed.

  Bert Mulder is sinds 1999 actief in vastgoed. Hij begon zijn carrière als projectontwikkelaar bij een grote vastgoedbelegger. Daar beheerde hij een miljoenenportefeuille gericht op de verkoop, het beheer en onderhoud van commercieel onroerend goed. Vervolgens was hij bijna 10 jaar vennoot bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars.
  Inmiddels heeft Bert bijna twintig jaar ervaring met commercieel vastgoed, zowel vanuit de eigenaar zijde van onroerend goed alsmede als bedrijfsmakelaar. Een ideale combinatie voor een uniek perspectief, de basis voor een scherp advies met meerwaarde.

  Meer informatie

  Twentehuis Makelaardij Enschede

  Makelaarskantoor Twentehuis Makelaardij Enschede is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Janninksweg 70, Enschede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Twentehuis Makelaardij Enschede of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Pierik Makelaars

  Makelaarskantoor Pierik Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Rigtersbleek-Zandvoort 10, Enschede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Pierik Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Internetmakelaars Enschede

  Makelaarskantoor Internetmakelaars Enschede is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Lasondersingel 105, Enschede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Internetmakelaars Enschede of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Huis & Haard Makelaardij

  Uw aan- of verkoopmakelaar!

  Betaal vooral niet teveel, maar verwacht wel professionele en betrouwbare dienstverlening. Dus geen gebakken lucht, maar heldere en eerlijke begeleiding! En dat de prijs een stuk lager ligt dan bij de concurrenten is natuurlijk mooi meegenomen.

  Wilt u meer weten over wat Huis & Haard Makelaardij voor u kan betekenen, neem gerust contact op! U kunt bellen met *********** of mailen naar ********************************. Uiteraard zijn wij ook via ******** te vinden.

  Meer informatie

  @ogmakelaars

  Welkom bij @ogmakelaars Wij zijn de makelaar met de frisse blik.

  Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsonroerendgoed, woon onroerend goed en beleggingsonroerendgoed. Deze roerige tijden in de vastgoed markt vragen om een heldere en stabiele aanpak bij het verhuren of verkopen van uw onroerend goed. Wij doen dit al jaren met succes en hebben onze werkwijze steeds aangepast aan de eisen van de tijd en de markt. Wij zien iedere opdracht als een unieke opdracht, geen standaard pakket voor u, maar een gedegen werkwijze gebaseerd op een in overleg met u opgesteld plan van aanpak.

  Zoals wij altijd zeggen:"Het onroerend goed moet naar de markt worden gebracht, de markt moet niet naar het onroerend goed komen". Daarom zoeken wij de markt op, op basis van een helder huurders- en/of kopersprofiel. Dus wij vragen u: Wilt u dat uw onroerend goed wordt aangeboden aan de markt of wilt u dat uw onroerend goed naar de markt wordt gebracht en er een transactie plaatsvindt? Indien uw antwoord het laatste is, neemt u dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

  Wij kijken uit naar uw reactie.

  Meer informatie

  Krabbe c.s. Rentmeesters BV

  Makelaarskantoor Krabbe c.s. Rentmeesters BV is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Heeckerenlaan 15, Enschede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Krabbe c.s. Rentmeesters BV of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mijneigenmakelaar.nl

  Makelaarskantoor Mijneigenmakelaar.nl is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Oude Veenweg 101, Enschede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mijneigenmakelaar.nl of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Next Up Makelaars

  Makelaarskantoor Next Up Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de De Reulver 100, Enschede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Next Up Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Enschede