Pararius Huurwoningen

iQ Makelaars Groningen, woningverkoop in Groningen en omgeving

Westersingel 3, 9718 CA Groningen

Toon alle koopwoningen aangeboden door iQ Makelaars Groningen

Over ons

Makelaar Groningen: iQ Makelaars

iQ Makelaars Groningen is een makelaar die het verschil maakt. Wij onderscheiden ons door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor uw woning. iQ Makelaars Groningen bemiddelt bij de verkoop van uw woning, komt op voor uw belangen als verkoper en adviseert u. De verkoopmakelaars zijn ervaren en gespecialiseerd in het verkopen van huizen in deze tijd. Dit betekent moderne marketing met ouderwetse kwaliteit in makelaardij! U krijgt de hoogst mogelijke prijs voor uw woning dankzij de uitstekende onderhandelaarskwaliteiten van uw verkoopmakelaar.

iQ Makelaars is een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. U wordt geholpen door een makelaar die veel kennis heeft van de woningmarkt in Groningen. Uw belangen staan bij ons voorop: u krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt. Wij brengen uw woning actief onder de aandacht van mogelijke kopers door middel van moderne marketing.

Door deze focus op online marketing onderscheidt iQ Makelaars Groningen zich van haar concurrenten. Gecombineerd met onze No Cure, No Pay werkwijze zijn wij dé verkoopmakelaar voor uw woning!
iQ Makelaars Groningen geeft u gratis advies door middel van een vrijblijvende waardebepaling. Omdat wij geen intrekkingskosten berekenen zijn we net als u gebaat bij een realistische vraagprijs, waarover wij u altijd binnen 48 uur adviseren.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Lana Schrier
  Lana Schrier
  Verkoopmakelaar
 • Maaike Diemer
  Maaike Diemer
  Verkoopmakelaar
 • Norbert Wegter
  Norbert Wegter
  Verkoopmakelaar
 • Maud Westerhuis
  Maud Westerhuis
  Assistent makelaar
 • Ellen Ennema
  Ellen Ennema
  Assistent makelaar

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door iQ Makelaars Groningen