Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Groningen

43 resultaten

  Tuitman Vastgoedbeheer

  Graag wil ik u voorstellen aan Tuitman Vastgoedbeheer, een verhuurmakelaar actief in Groningen, Drenthe en omgeving. Wij zorgen voor een snelle en zorgeloze verhuur van uw woonruimt(en)

  Als eigenaar heeft u ook de mogelijkheid om het beheer van uw vastgoed uit te besteden. Wilt u een woonruimte of bedrijfsruimte verhuren zonder de maandelijks daarbij behorende taken te vervullen? Dan is beheer via Tuitman Vastgoedbeheer een goede oplossing.

  Tuitmanvastgoedbeheer staat voor service, persoonlijke betrokkenheid, kennisdeling en transparantie.

  Meer informatie

  Ben-s.nl verhuur en beheer

  ben-s. nl makelaars is een modern NVM makelaarskantoor met een zeer goede verkoopresultaten. We hanteren bewezen succesvolle en moderne verkooptactieken: zo werken we heel veel met vanafprijzen, een geweldig concept met louter succesresultaten. Daarnaast hebben we we een uniek samenwerkingconcept met Boekholt & partners waardoor we naast funda een zeer groot en krachtig netwerk kunnen aanbieden. ben-s. nl werkt alleen maar met topstylistes en topfotografen. Onze makelaars hebben daarnaast een lange staat van dienst bij aankoopbegeleiding, zowel voor starters als voor doorstromers.

  ! bekijk het zelf: onze referenties en verkoopresultaten staan op funda!

  Meer informatie

  Rotsvast Groningen

  Rots Vast Groningen Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon de Rots-Vast Groep ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels is de Rots-Vast Groep uitgegroeid tot een organisatie met 27 vestigingen door heel Nederland. En we blijven groeien! Binnen 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een landelijke organisatie met 24 franchise- en 3 eigen vestigingen in Nederland. Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt de Rots-Vast Groep u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij sinds 1989 hebben opgebouwd. Huren De Rots-Vast Groep bemiddelt in principe voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerde appartementen, gemeubileerde of kale huurwoningen. Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij de Rots-Vast Groep inschrijft, wordt succesvol bemiddeld. Verhuren Als dé specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden. Wij streven naar een optimale dienstverlening, waartoe ook een faxservice en deze internetsite behoren.

  Meer informatie

  Massink Vastgoed

  Makelaarskantoor Massink Vastgoed is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 11 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Westersingel 4, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Massink Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaardij Prins van Wijngaarden

  Uw plek voor verhuur van uw woning!

  'Bij Makelaardij Prins van Wijngaarden komt u thuis! ''

  Meer informatie

  Noordelijk Woningvastgoed BV

  Sinds 1993 zijn wij actief in de vastgoed branche. Kleinschalig als wij zijn kunnen wij zorgen voor een persoonlijke benadering, hetgeen ons in staat stelt om gerichte adviezen te verstrekken. Of het nu gaat om woonruimte of om winkels en andere bedrijfsruimte, wij bemiddelen graag! Dat geldt zowel voor huur, verhuur als voor koop en verkoop. Loop eens vrijblijvend bij ons binnen. Wij zijn u graag van dienst. Een afspraak maken kan natuurlijk ook.

  Meer informatie

  Kamps & De Vries Makelaars

  Kamps & De Vries Makelaars is gevestigd in het zuiden van de stad Groningen.

  Ons team is gedreven, deskundig en betrouwbaar en heeft een omvangrijk netwerk. De makelaars zijn met hun ruime ervaring goed op de hoogte van de markt (in Groningen en de kop van Drenthe), regelgeving en bouwtechnische aspecten die invloed hebben op de waardering van onroerend goed.

  We zijn creatief, integer, beëdigd makelaar en tevens lid van de NVM.

  Wij hebben plezier in ons werk en besteden veel tijd en aandacht aan onze aan- en verkoopopdrachten alsmede taxaties. Alle afspraken worden gedaan door gecertificeerde makelaars.

  Door onze werkwijze, inzet en aanpak zien wij kansen in de huidige markt. We bespreken daarom graag hoe we u kunnen adviseren.

  Ook in een vroegtijdig stadium -als uw plannen nog niet definitief zijn- denken we met u mee.

  We maken graag een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek bij u thuis of op ons kantoor.

  Met vriendelijke groet,

  Jacob, Mark en Tessa

  Meer informatie

  NEBO Makelaars Groningen

  Actieve makelaars in Groningen, Noord-Drenthe en het Hogeland

  U wilt een nieuw huis kopen en daarbij maximaal profiteren van de kansen die de huizenmarkt biedt. U wilt uw huidige huis goed verkopen. Dat vraagt om advisering en begeleiding door professionals. Als NEBO Makelaars hebben we die professionals in huis. Onze makelaars zijn gecertificeerd NVM-lid en beschikken over jarenlange ervaring in de huizenmarkt, van stad-Groningen tot Bedum en Ten Boer en van Haren en Hoogezand tot Zuidlaren en Norg.

  Onze kracht: inlevingsvermogen

  Voordat we een huis in de verkoop nemen of de aankoop ervan begeleiden, verdiepen we ons uitgebreid in alle ins en outs. Wat zijn de plus- en minpunten? Hoe zit het met het bestemmingsplan, wat zijn de eventuele juridische haken en ogen? Geen wonder dat we van opdrachtgevers en potentiële kopers vaak horen: 'U weet er veel van. '

  Meer informatie

  Helderinhuizen.nl Groningen

  Dé makelaar van Groningen en omgeving. Leuk professioneel maar laagdrempelig vrouwelijk NVM Makelaars kantoor. Scherp, Slim & Helder. We zijn specalisten als het gaat om huizen verkopen en aankopen. We spreken heldere taal, hebben geen kleine lettertjes (die we overigens zeer goed weten te ontcijferen door onze meer dan 20 jaar lange ervaring in de huizenmarkt). Laat onze frisse aanpak en enthousiasme u helpen bij de meest succesvolle verkoop van uw woning. Van ons krijgt u persoonlijke aandacht en we luisteren naar uw verhaal, uw wensen en samen maken we de beste strategie voor de verkoop of aankoop van uw woning.

  Meer informatie

  Boekholt & partners makelaardij

  Boekholt & partners makelaardij in de stad Groningen staat garant voor jarenlange makelaarservaring. Met noordelijke nuchterheid, goed en direct contact met onze klanten en grote kennis van de woningmarkt in Stad en Ommeland staan wij voor u klaar. Dit alles onder het motto: ' We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen '.

  Wanneer u uw huis wilt verkopen komt daar veel bij kijken. Niet alleen de vraagprijs is doorslaggevend. Boekholt & partners zorgt voor volledige begeleiding en afwikkeling. Van het zoeken naar een geschikte koper tot en met het uiteindelijke transport bij de notaris.

  Ook - als u de belangrijkste aankoopbeslissing maakt in uw leven - wilt u natuurlijk alle zekerheid die u te bieden is.
  Ook daarvoor bent u bij Boekholt & partners makelaardij aan het juiste adres.

  Ons team is u graag van dienst.

  Meer informatie

  Schreuder Makelaars

  Woonwensen waarmaken

  De makelaars en woonadviseurs van Schreuder maken al ruim 30 jaar woonwensen waar in Groningen en Haren. Voor alles geldt: we koppelen vakbekwaamheid aan een flinke dosis inzet en flexibiliteit.

  Als middelgroot makelaarskantoor bieden wij een brede dienstverlening. Naast de makelaardij (aankoop en verkoop) kun je bij ons ook terecht voor je hypotheek, verzekeringen, of je kunt ons inschakelen als administrateur voor de VvE.

  Maar wist je dat wij ook beleggingspanden voor huur beheren, bijvoorbeeld in de Herestraat of aan de Grote Markt?

  Ons team van specialisten staat iedere werkdag, en voor bezichtigingen zelfs in de avonden en weekenden, voor je klaar. Niet voor niets is ons motto: woonwensen waarmaken

  Meer informatie

  Allooy Vastgoed

  Allooy Vastgoedbeheer is het bedrijf waar u terecht kunt voor het huren van woonruimte in Groningen zonder dat u als huurder zijnde hier kosten voor betaald!

  Het woningaanbod dat Allooy Vastgoedbeheer te huur aanbiedt verschilt van (gemeubileerde) appartementen, studio’s tot kamers. Alle woonruimtes zijn gelegen in de aantrekkelijke buurten en wijken van Groningen.

  Indien u een woonruimte ziet welke u aanspreekt kunt u eenvoudig reageren via onze website of via Pararius. Door middel van één klik op de reageer button kunt u ons uw contactgegevens toezenden en zal er spoedig contact met u worden opgenomen.

  Aangezien Allooy Vastgoedbeheer de woonruimtes namens de verhuurder te huur aanbiedt worden u als huurder zijnde geen enkele kosten in rekening gebracht!

  Meer informatie

  Desegno

  Huur bemiddeling

  Gezocht: Huurwoningen voor onze opdrachtgevers

  Desegno makelaars is voortdurend op zoek naar nieuwe appartementen/ woningen voor onze huurders. Heeft u een woning die beschikbaar is voor verhuur?

  Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? We maken graag een afspraak om de mogelijkheden van uw woning te bespreken.

  Desegno verhuur Services

  Meer informatie

  DC Wonen

  DC Wonen is een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van een verhuur, beheer, beleggingen, verbouw en advies over onroerend goed. DC Wonen speelt in op de grote behoefte aan een goede verhuur van kamers, en aan het beheer van woningen en appartementen van particuliere beleggers.

  Meer informatie

  Mijn Huis Makelaardij

  Makelaarskantoor Mijn Huis Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 105 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zandvaartkade 1, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mijn Huis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Huizenbemiddelaar Groningen

  Makelaarskantoor De Huizenbemiddelaar Groningen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Bieslookstraat 31, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Huizenbemiddelaar Groningen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Tebbens Torringa Makelaardij

  Makelaarskantoor Tebbens Torringa Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 6 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Nieuwe Ebbingestraat 108, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Tebbens Torringa Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  HouseHunting Groningen

  Uw woning verhuren?

  HouseHunting is dé verhuurmakelaar van Nederland met inmiddels 20 vestigingen in Nederland. Wij helpen u om uw woning snel en veilig te verhuren. Bent u vastgoedbelegger, wilt u uw woning voor onbepaalde tijd of juist tijdelijk verhuren? Bij ons bent u aan het juiste adres!

  Zo verhuren wij snel en veilig uw woning

  Onze vestigingen beschikken over een groot netwerk waardoor uw woning binnen korte tijd is verhuurd. Wij screenen kandidaten in samenwerking met huurcheck. nl op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Wij streven ernaar om uw woning binnen 14 dagen te verhuren. Nadat de woning is verhuurd stellen wij een rechtsgeldige huurovereenkomst op. Daarnaast maken wij bij de sleuteloverdracht een inspectierapport + met foto's. Zo kunt u een huurder aan het einde van de huurovereenkomst aanspreken op gebreken.

  Proactieve marketing

  Om uw woning snel verhuurd te hebben, zetten wij de advertentie van uw pand niet alleen op onze eigen website maar ook op de meest bekende woningwebsites, waaronder Funda, Pararius en huurwoningen. nl. Is de woning geschikt voor expats? Dan plaatsen wij de woning ook op expatrentals. eu. Daarnaast valt uw woning op door goede foto’s en een duidelijke omschrijving .

  Vastgoedbeheer

  U kunt ook bij HouseHunting terecht voor het beheren van uw woning. (commercieel, technisch en financieel vastgoedbeheer). Zowel de eigenaar als de huurder krijgen met een eigen inlogcode toegang tot hun persoonlijke pagina op onze website. Zo heeft u als eigenaar altijd toegang tot uw gegevens, zoals huuropbrengsten en facturen Alle huurstromen lopen via onze eigen stichting HouseHunting Beheer Derdengelden.  Bent u geïnteresseerd?

  Neem dan gerust contact op en maak een vrijblijvende afspraak. Wilt u eerst meer informatie? Vraag dan onze uitgebreide brochure aan.

  Contactgegevens:
  Telefoon: 06 - 21 25 64 52
  Email: huubbleeker@househunting. nl

  Meer informatie

  Scheepsmakelaardij Fikkers

  Makelaarskantoor Scheepsmakelaardij Fikkers is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hoge der A 36, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Scheepsmakelaardij Fikkers of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Nova Vastgoed Groningen

  Nova Vastgoed Groningen is gespecialiseerd in vastgoedbeheer op maat. Wij kunnen uw vastgoed beheren tegen scherpe tarieven. Naast vastgoedbeheer ligt onze focus ook op de aankoop, verkoop en de verhuur van beleggingsobjecten.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Groningen