Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Groningen

38 resultaten

  Boekholt & partners makelaardij

  Boekholt & partners makelaardij in de stad Groningen staat garant voor jarenlange makelaarservaring. Met noordelijke nuchterheid, goed en direct contact met onze klanten en grote kennis van de woningmarkt in Stad en Ommeland staan wij voor u klaar. Dit alles onder het motto: ' We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen '.

  Wanneer u uw huis wilt verkopen komt daar veel bij kijken. Niet alleen de vraagprijs is doorslaggevend. Boekholt & partners zorgt voor volledige begeleiding en afwikkeling. Van het zoeken naar een geschikte koper tot en met het uiteindelijke transport bij de notaris.

  Ook - als u de belangrijkste aankoopbeslissing maakt in uw leven - wilt u natuurlijk alle zekerheid die u te bieden is.
  Ook daarvoor bent u bij Boekholt & partners makelaardij aan het juiste adres.

  Ons team is u graag van dienst.

  Meer informatie

  NEBO Makelaars Groningen

  Actieve makelaars in Groningen, Noord-Drenthe en het Hogeland

  U wilt een nieuw huis kopen en daarbij maximaal profiteren van de kansen die de huizenmarkt biedt. U wilt uw huidige huis goed verkopen. Dat vraagt om advisering en begeleiding door professionals. Als NEBO Makelaars hebben we die professionals in huis. Onze makelaars zijn gecertificeerd NVM-lid en beschikken over jarenlange ervaring in de huizenmarkt, van stad-Groningen tot Bedum en Ten Boer en van Haren en Hoogezand tot Zuidlaren en Norg.

  Onze kracht: inlevingsvermogen

  Voordat we een huis in de verkoop nemen of de aankoop ervan begeleiden, verdiepen we ons uitgebreid in alle ins en outs. Wat zijn de plus- en minpunten? Hoe zit het met het bestemmingsplan, wat zijn de eventuele juridische haken en ogen? Geen wonder dat we van opdrachtgevers en potentiële kopers vaak horen: 'U weet er veel van. '

  Meer informatie

  Massink Vastgoed

  Makelaarskantoor Massink Vastgoed is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 6 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Westersingel 4, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Massink Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Huizenbemiddelaar Groningen

  Makelaarskantoor De Huizenbemiddelaar Groningen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Bieslookstraat 31, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Huizenbemiddelaar Groningen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  iQ Makelaars Groningen

  Makelaar Groningen: iQ Makelaars

  iQ Makelaars Groningen is een makelaar die het verschil maakt. Wij onderscheiden ons door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor uw woning. iQ Makelaars Groningen bemiddelt bij de verkoop van uw woning, komt op voor uw belangen als verkoper en adviseert u. De verkoopmakelaars zijn ervaren en gespecialiseerd in het verkopen van huizen in deze tijd. Dit betekent moderne marketing met ouderwetse kwaliteit in makelaardij! U krijgt de hoogst mogelijke prijs voor uw woning dankzij de uitstekende onderhandelaarskwaliteiten van uw verkoopmakelaar.

  iQ Makelaars is een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. U wordt geholpen door een makelaar die veel kennis heeft van de woningmarkt in Groningen. Uw belangen staan bij ons voorop: u krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt. Wij brengen uw woning actief onder de aandacht van mogelijke kopers door middel van moderne marketing.

  Door deze focus op online marketing onderscheidt iQ Makelaars Groningen zich van haar concurrenten. Gecombineerd met onze No Cure, No Pay werkwijze zijn wij dé verkoopmakelaar voor uw woning!
  iQ Makelaars Groningen geeft u gratis advies door middel van een vrijblijvende waardebepaling. Omdat wij geen intrekkingskosten berekenen zijn we net als u gebaat bij een realistische vraagprijs, waarover wij u altijd binnen 48 uur adviseren.

  Meer informatie

  Kamps & De Vries Makelaars

  Kamps & De Vries Makelaars is gevestigd in het zuiden van de stad Groningen.

  Ons team is gedreven, deskundig en betrouwbaar en heeft een omvangrijk netwerk. De makelaars zijn met hun ruime ervaring goed op de hoogte van de markt (in Groningen en de kop van Drenthe), regelgeving en bouwtechnische aspecten die invloed hebben op de waardering van onroerend goed.

  We zijn creatief, integer, beëdigd makelaar en tevens lid van de NVM.

  Wij hebben plezier in ons werk en besteden veel tijd en aandacht aan onze aan- en verkoopopdrachten alsmede taxaties. Alle afspraken worden gedaan door gecertificeerde makelaars.

  Door onze werkwijze, inzet en aanpak zien wij kansen in de huidige markt. We bespreken daarom graag hoe we u kunnen adviseren.

  Ook in een vroegtijdig stadium -als uw plannen nog niet definitief zijn- denken we met u mee.

  We maken graag een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek bij u thuis of op ons kantoor.

  Met vriendelijke groet,

  Jacob, Mark en Tessa

  Meer informatie

  ben-s.nl

  ben-s. nl makelaars is een modern NVM makelaarskantoor met een zeer goede verkoopresultaten. We hanteren bewezen succesvolle en moderne verkooptactieken: zo werken we heel veel met vanafprijzen, een geweldig concept met louter succesresultaten. Daarnaast hebben we we een uniek samenwerkingconcept met Boekholt & partners waardoor we naast funda een zeer groot en krachtig netwerk kunnen aanbieden. ben-s. nl werkt alleen maar met topstylistes en topfotografen. Onze makelaars hebben daarnaast een lange staat van dienst bij aankoopbegeleiding, zowel voor starters als voor doorstromers.

  ! bekijk het zelf: onze referenties en verkoopresultaten staan op funda!

  Meer informatie

  050Vastgoed

  050 Vastgoed is een vastgoedbeheer- en makelaarskantoor in Groningen. Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod van goed onderhouden studentenkamers, studio's, appartementen en woonhuizen in de stad Groningen en omgeving. Nieuwschierig naar ons huuraanbod? Kijk dan direct naar ons actuele aanbod.

  Meer informatie

  't Huis van Groningen

  Makelaarskantoor 't Huis van Groningen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Oranjesingel 10, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van 't Huis van Groningen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Tebbens Torringa Makelaardij

  Makelaarskantoor Tebbens Torringa Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 7 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Nieuwe Ebbingestraat 108, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Tebbens Torringa Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Kolker Daleman & De Jong Makelaar en Adviseurs

  Makelaarskantoor Kolker Daleman & De Jong Makelaar en Adviseurs is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Gedempte Zuiderdiep 152, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Kolker Daleman & De Jong Makelaar en Adviseurs of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Noordelijk Woningvastgoed BV

  Sinds 1993 zijn wij actief in de vastgoed branche. Kleinschalig als wij zijn kunnen wij zorgen voor een persoonlijke benadering, hetgeen ons in staat stelt om gerichte adviezen te verstrekken. Of het nu gaat om woonruimte of om winkels en andere bedrijfsruimte, wij bemiddelen graag! Dat geldt zowel voor huur, verhuur als voor koop en verkoop. Loop eens vrijblijvend bij ons binnen. Wij zijn u graag van dienst. Een afspraak maken kan natuurlijk ook.

  Meer informatie

  Rotsvast Groningen

  Rots Vast Groningen Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon de Rots-Vast Groep ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels is de Rots-Vast Groep uitgegroeid tot een organisatie met 27 vestigingen door heel Nederland. En we blijven groeien! Binnen 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een landelijke organisatie met 24 franchise- en 3 eigen vestigingen in Nederland. Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt de Rots-Vast Groep u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij sinds 1989 hebben opgebouwd. Huren De Rots-Vast Groep bemiddelt in principe voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerde appartementen, gemeubileerde of kale huurwoningen. Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij de Rots-Vast Groep inschrijft, wordt succesvol bemiddeld. Verhuren Als dé specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden. Wij streven naar een optimale dienstverlening, waartoe ook een faxservice en deze internetsite behoren.

  Meer informatie

  Michaël Goedhart Makelaar

  Makelaarskantoor Michaël Goedhart Makelaar is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 1 koopwoning. Het kantoor is gevestigd aan de W. Dreesstraat 65, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Michaël Goedhart Makelaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Allooy Vastgoedbeheer

  Allooy Vastgoedbeheer is het bedrijf waar u terecht kunt voor het huren van woonruimte in Groningen zonder dat u als huurder zijnde hier kosten voor betaald!

  Het woningaanbod dat Allooy Vastgoedbeheer te huur aanbiedt verschilt van (gemeubileerde) appartementen, studio’s tot kamers. Alle woonruimtes zijn gelegen in de aantrekkelijke buurten en wijken van Groningen.

  Indien u een woonruimte ziet welke u aanspreekt kunt u eenvoudig reageren via onze website of via Pararius. Door middel van één klik op de reageer button kunt u ons uw contactgegevens toezenden en zal er spoedig contact met u worden opgenomen.

  Aangezien Allooy Vastgoedbeheer de woonruimtes namens de verhuurder te huur aanbiedt worden u als huurder zijnde geen enkele kosten in rekening gebracht!

  Meer informatie

  Helderinhuizen.nl Groningen

  Dé makelaar van Groningen en omgeving. Leuk professioneel maar laagdrempelig vrouwelijk NVM Makelaars kantoor. Scherp, Slim & Helder. We zijn specalisten als het gaat om huizen verkopen en aankopen. We spreken heldere taal, hebben geen kleine lettertjes (die we overigens zeer goed weten te ontcijferen door onze meer dan 20 jaar lange ervaring in de huizenmarkt). Laat onze frisse aanpak en enthousiasme u helpen bij de meest succesvolle verkoop van uw woning. Van ons krijgt u persoonlijke aandacht en we luisteren naar uw verhaal, uw wensen en samen maken we de beste strategie voor de verkoop of aankoop van uw woning.

  Meer informatie

  Markant Garantiemakelaars

  Makelaarskantoor Markant Garantiemakelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Leonard Springerlaan 7, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Markant Garantiemakelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaarswerk

  Jouw makelaar in Drachten, dat is Makelaarswerk.

  Niet zomaar een makelaar in Drachten. Makelaarswerk is een garantiemakelaar. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Drachten om je woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar in Drachten?

  Bij Makelaarswerk helpen wij je graag.

  Kijk op onze website voor de voorwaarden en tarieven, wij proberen volledig transparant te zijn en publiceren onze tarieven inclucief btw op onze site. ********************

  Meer informatie

  Boekenrode Makelaars & Taxateurs

  Makelaarskantoor Boekenrode Makelaars & Taxateurs is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 1 koopwoning. Het kantoor is gevestigd aan de Ubbo Emmiussingel 19, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Boekenrode Makelaars & Taxateurs of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Noorderborg Makelaars

  Makelaarskantoor Noorderborg Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Petrus Campersingel 37, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Noorderborg Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Bent u van plan uw woning in Groningen te verhuren? Zet uw huis te huur op Pararius, dé grootste website voor het verhuren van huizen en appartementen.

Uw huis verhuren in Groningen
Pararius is de grootste aanbieder voor het verhuren van woningen en appartementen in Groningen. Als u van plan bent uw huis in Groningen te verhuren, kijk dan op deze pagina en schrijf u gratis in: woning verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 woningzoekenden per maand. Reden genoeg dus om u nu in te schrijven op Pararius. Klik op deze link en schrijf u in om uw woning in Groningen te verhuren: huis verhuren.

Verhuurspecialisten die aangesloten zijn bij Pararius
Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van woningen in Groningen. Alle makelaars in Groningen die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een huis. Wij houden intensief contact met elke makelaar om de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker op peil te houden. Momenteel hebben wij ongeveer 430 woningen in de verhuur in Groningen. Pararius staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Des te exclusiever het huuraanbod des te eerder woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont daarom alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van woningen in Groningen.

Verhuren aan expats
Het verhuren van woningen in Groningen aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website met zes verschillende talen. Hierdoor is Pararius absoluut van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Groningen.

Woningen verhuren in Groningen
Als u van plan bent om uw huis te huur te zetten in Groningen, dan is dit mogelijk via Pararius. Wij brengen u in contact met een kwalitatieve makelaar uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan vijf makelaars en één van deze makelaars accepteert uw gegevens. Vervolgens nemen zij dan contact op met u over het verhuren van uw huis. Schrijf u nu gratis in en zet uw woning in Groningen te huur op Pararius.  

+ Toon meer

Huis verhuren per stad