Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Groningen

38 resultaten

  Ben-s.nl verhuur en beheer

  ben-s. nl makelaars is een modern NVM makelaarskantoor met een zeer goede verkoopresultaten. We hanteren bewezen succesvolle en moderne verkooptactieken: zo werken we heel veel met vanafprijzen, een geweldig concept met louter succesresultaten. Daarnaast hebben we we een uniek samenwerkingconcept met Boekholt & partners waardoor we naast funda een zeer groot en krachtig netwerk kunnen aanbieden. ben-s. nl werkt alleen maar met topstylistes en topfotografen. Onze makelaars hebben daarnaast een lange staat van dienst bij aankoopbegeleiding, zowel voor starters als voor doorstromers.

  ! bekijk het zelf: onze referenties en verkoopresultaten staan op funda!

  Meer informatie

  Boekholt & partners makelaardij

  Boekholt & partners makelaardij in de stad Groningen staat garant voor jarenlange makelaarservaring. Met noordelijke nuchterheid, goed en direct contact met onze klanten en grote kennis van de woningmarkt in Stad en Ommeland staan wij voor u klaar. Dit alles onder het motto: ' We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen '.

  Wanneer u uw huis wilt verkopen komt daar veel bij kijken. Niet alleen de vraagprijs is doorslaggevend. Boekholt & partners zorgt voor volledige begeleiding en afwikkeling. Van het zoeken naar een geschikte koper tot en met het uiteindelijke transport bij de notaris.

  Ook - als u de belangrijkste aankoopbeslissing maakt in uw leven - wilt u natuurlijk alle zekerheid die u te bieden is.
  Ook daarvoor bent u bij Boekholt & partners makelaardij aan het juiste adres.

  Ons team is u graag van dienst.

  Meer informatie

  Anderz Makelaar

  AnderZ makelaar Groningen | ***********

  AnderZ makelaar Groningen is het adres om een huis te kopen in en om Groningen. Wij zijn jouw aankoopmakelaar ! Of wil je juist jouw huis verkopen en zoek je een verkoopmakelaar voor Groningen? AnderZ Makelaar heeft meer dan 20 jaar ervaring op de woningmarkt in Groningen en omstreken en graag laten we je zien wat we voor je kunnen doen. AnderZ Makelaar staat voor je klaar en hou daarbij in gedachte dat wij anderZ zijn en de zaken anderZ doen.  Waarvoor kun je ons als makelaar in Groningen inschakelen?

  Ga jij je huis verkopen en zoek je een van de beste makelaars? Heb je jouw droomhuis in Groningen of omstreken te koop zien staan en wil je een aankoopmakelaar inschakelen? Heb je hulp nodig bij een prijsonderhandeling of een waardebepaling? Of wil je hypotheek- of financieel advies voor het financieren van jouw nieuwe huis? Hieronder vind je een rijtje met diverse mogelijkheden waarvoor je terecht kunt bij AnderZ Makelaar in Groningen:

  Aankoopmakelaar in Groningen en omstreken: waardebepaling en bouwkundige gebreken, onderhandelingen over de prijs, hypotheek- en financieel advies, advies m. b. t. plaatselijke verordeningen en bestemmingsplannen

  Verkoopmakelaar in Groningen: advies over de waarde, begeleiding bij gehele verkooptraject, presentatie aan koperspubliek en prijsonderhandelingen

  Taxateur

  Verhuur en beheer makelaar

  Gratis waardebepaling

  Hypotheek– en financieel advies

  Beleggingen en financiering beleggingspanden

  Waarom kiezen voor AnderZ Makelaar in Groningen?

  Duidelijkheid: dat is precies wat AnderZ Makelaar belangrijk vindt. Wanneer je ons inschakelt als makelaar kun je er op rekenen dat wij altijd advies uitbrengen op basis van feiten. In ons advies zijn we altijd duidelijk, eerlijk en transparant: wij vinden het belangrijk dat jij van te voren weet waar je aan toe bent en achteraf niet voor onaangename verassingen komt te staan. Wij zorgen ervoor dat je na de koop of verkoop van jouw huis nergens spijt van krijgt en niet voor onaangekondigde kosten komt te staan! Al vele jaren zijn wij actief als makelaar op de woningmarkt in Groningen en omstreken en hebben al vele mensen blij mogen maken met onze hulp en advies. Kijk ook eens op Wie Is De Beste Makelaar voor de recensies als makelaar van onze opdrachtgevers. Bij AnderZ Makelaar vinden we het belangrijk dat jouw wensen en eisen centraal staan en daarom zullen wij er alles aan doen om aan jouw verwachtingen te kunnen voldoen. Samen met ons koop jij je droomhuis of verkoop jij je huis voor de beste prijs!  AnderZ Makelaar – waarom niet?

  Bij AnderZ Makelaar zeggen we eigenlijk altijd: waarom niet? Waarom zou je AnderZ Makelaar niet inhuren als aankoop- of verkoopmakelaar? Test ons eens gratis als jouw makelaar, vraag ons mee naar een woning die je wilt kopen of wilt verkopen en kijk of wij een geschikte aankoop- of verkoopmakelaar voor jou kunnen zijn. Op deze manier kom je erachter dat AnderZ Makelaar de meest geschikte makelaar in Groningen is om jou te helpen bij het kopen of verkopen van jouw huis. Daarnaast kun je ons altijd vrijblijvend en gratis uitnodigen voor een waardebepaling.

  No cure no pay!

  AnderZ Makelaar pakt zaken graag anderZ aan. Daarom werken wij op basis van het ‘no cure no pay’ principe: dit houdt in dat je helemaal NIKS betaalt als we je huis niet verkopen. Meer motivatie heb je niet nodig toch? We hebben dus géén intrekkingskosten. Wanneer je een makelaar zoekt in Groningen, is het belangrijk om daar op te letten. Op deze manier voorkom je onnodige kosten bij de verkoop van je huis. En dat wil je niet toch?

  Wij van AnderZ Makelaar doen het dus anderZ en brengen geen kosten in rekening wanneer jouw huis niet verkocht wordt. Wij gaan voor jou door het vuur, want als wij ons best niet zouden doen dan verdienen wij ook niks. Op deze manier ontstaat er een mooie win-win situatie! Dat is voor jou een mooi argument om voor AnderZ Makelaar te kiezen. Wil je meer weten over onze werkwijze? Op onze contactpagina vindt je al heel veel informatie over ons.

  Nieuwsgierig wat AnderZ Makelaar voor jou kan doen?

  Ben je nieuwsgierig wat wij als makelaar in Groningen voor jou kunnen betekenen? Wil je een gratis waardebepaling aanvragen? Heb je vragen of wil je meer informatie over AnderZ Makelaar? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak! Je kunt ons bereiken door te bellen naar *************** 12 92, een mailtje te sturen naar info@anderzmakelaar. nl of door het contact formulier in te vullen. Daarnaast kun je ons ook altijd een WhatsApp bericht sturen. Bij AnderZ Makelaar staan wij voor jou klaar!

  Meer informatie

  Tebbens Torringa Makelaardij

  Makelaarskantoor Tebbens Torringa Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Nieuwe Ebbingestraat 108, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Tebbens Torringa Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Schreuder Makelaars

  Woonwensen waarmaken

  De makelaars en woonadviseurs van Schreuder maken al ruim 30 jaar woonwensen waar in Groningen en Haren. Voor alles geldt: we koppelen vakbekwaamheid aan een flinke dosis inzet en flexibiliteit.

  Als middelgroot makelaarskantoor bieden wij een brede dienstverlening. Naast de makelaardij (aankoop en verkoop) kun je bij ons ook terecht voor je hypotheek, verzekeringen, of je kunt ons inschakelen als administrateur voor de VvE.

  Maar wist je dat wij ook beleggingspanden voor huur beheren, bijvoorbeeld in de Herestraat of aan de Grote Markt?

  Ons team van specialisten staat iedere werkdag, en voor bezichtigingen zelfs in de avonden en weekenden, voor je klaar. Niet voor niets is ons motto: woonwensen waarmaken

  Meer informatie

  Kamps & De Vries Makelaars

  Kamps & De Vries Makelaars is gevestigd in het zuiden van de stad Groningen.

  Ons team is gedreven, deskundig en betrouwbaar en heeft een omvangrijk netwerk. De makelaars zijn met hun ruime ervaring goed op de hoogte van de markt (in Groningen en de kop van Drenthe), regelgeving en bouwtechnische aspecten die invloed hebben op de waardering van onroerend goed.

  We zijn creatief, integer, beëdigd makelaar en tevens lid van de NVM.

  Wij hebben plezier in ons werk en besteden veel tijd en aandacht aan onze aan- en verkoopopdrachten alsmede taxaties. Alle afspraken worden gedaan door gecertificeerde makelaars.

  Door onze werkwijze, inzet en aanpak zien wij kansen in de huidige markt. We bespreken daarom graag hoe we u kunnen adviseren.

  Ook in een vroegtijdig stadium -als uw plannen nog niet definitief zijn- denken we met u mee.

  We maken graag een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek bij u thuis of op ons kantoor.

  Met vriendelijke groet,

  Jacob, Mark en Tessa

  Meer informatie

  Massink Vastgoed

  Makelaarskantoor Massink Vastgoed is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 7 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Westersingel 4, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Massink Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Huizenbemiddelaar Groningen

  Makelaarskantoor De Huizenbemiddelaar Groningen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Bieslookstraat 31, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Huizenbemiddelaar Groningen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  NEBO Makelaars Groningen

  Actieve makelaars in Groningen, Noord-Drenthe en het Hogeland

  U wilt een nieuw huis kopen en daarbij maximaal profiteren van de kansen die de huizenmarkt biedt. U wilt uw huidige huis goed verkopen. Dat vraagt om advisering en begeleiding door professionals. Als NEBO Makelaars hebben we die professionals in huis. Onze makelaars zijn gecertificeerd NVM-lid en beschikken over jarenlange ervaring in de huizenmarkt, van stad-Groningen tot Bedum en Ten Boer en van Haren en Hoogezand tot Zuidlaren en Norg.

  Onze kracht: inlevingsvermogen

  Voordat we een huis in de verkoop nemen of de aankoop ervan begeleiden, verdiepen we ons uitgebreid in alle ins en outs. Wat zijn de plus- en minpunten? Hoe zit het met het bestemmingsplan, wat zijn de eventuele juridische haken en ogen? Geen wonder dat we van opdrachtgevers en potentiële kopers vaak horen: 'U weet er veel van. '

  Meer informatie

  iQ Makelaars Groningen

  Makelaar Groningen: iQ Makelaars

  iQ Makelaars Groningen is een makelaar die het verschil maakt. Wij onderscheiden ons door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor uw woning. iQ Makelaars Groningen bemiddelt bij de verkoop van uw woning, komt op voor uw belangen als verkoper en adviseert u. De verkoopmakelaars zijn ervaren en gespecialiseerd in het verkopen van huizen in deze tijd. Dit betekent moderne marketing met ouderwetse kwaliteit in makelaardij! U krijgt de hoogst mogelijke prijs voor uw woning dankzij de uitstekende onderhandelaarskwaliteiten van uw verkoopmakelaar.

  iQ Makelaars is een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. U wordt geholpen door een makelaar die veel kennis heeft van de woningmarkt in Groningen. Uw belangen staan bij ons voorop: u krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt. Wij brengen uw woning actief onder de aandacht van mogelijke kopers door middel van moderne marketing.

  Door deze focus op online marketing onderscheidt iQ Makelaars Groningen zich van haar concurrenten. Gecombineerd met onze No Cure, No Pay werkwijze zijn wij dé verkoopmakelaar voor uw woning!
  iQ Makelaars Groningen geeft u gratis advies door middel van een vrijblijvende waardebepaling. Omdat wij geen intrekkingskosten berekenen zijn we net als u gebaat bij een realistische vraagprijs, waarover wij u altijd binnen 48 uur adviseren.

  Meer informatie

  Allooy Vastgoedbeheer

  Allooy Vastgoedbeheer is het bedrijf waar u terecht kunt voor het huren van woonruimte in Groningen zonder dat u als huurder zijnde hier kosten voor betaald!

  Het woningaanbod dat Allooy Vastgoedbeheer te huur aanbiedt verschilt van (gemeubileerde) appartementen, studio’s tot kamers. Alle woonruimtes zijn gelegen in de aantrekkelijke buurten en wijken van Groningen.

  Indien u een woonruimte ziet welke u aanspreekt kunt u eenvoudig reageren via onze website of via Pararius. Door middel van één klik op de reageer button kunt u ons uw contactgegevens toezenden en zal er spoedig contact met u worden opgenomen.

  Aangezien Allooy Vastgoedbeheer de woonruimtes namens de verhuurder te huur aanbiedt worden u als huurder zijnde geen enkele kosten in rekening gebracht!

  Meer informatie

  050Vastgoed

  050 Vastgoed is een vastgoedbeheer- en makelaarskantoor in Groningen. Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod van goed onderhouden studentenkamers, studio's, appartementen en woonhuizen in de stad Groningen en omgeving. Nieuwschierig naar ons huuraanbod? Kijk dan direct naar ons actuele aanbod.

  Meer informatie

  Markant Garantiemakelaars

  Makelaarskantoor Markant Garantiemakelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 7 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Leonard Springerlaan 7, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Markant Garantiemakelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  't Huis van Groningen

  Makelaarskantoor 't Huis van Groningen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Oranjesingel 10, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van 't Huis van Groningen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mijn Huis Makelaardij

  Makelaarskantoor Mijn Huis Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 101 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zandvaartkade 1, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mijn Huis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Boekenrode Makelaars & Taxateurs

  Makelaarskantoor Boekenrode Makelaars & Taxateurs is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Ubbo Emmiussingel 19, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Boekenrode Makelaars & Taxateurs of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rotsvast Groningen

  Rots Vast Groningen Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon de Rots-Vast Groep ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels is de Rots-Vast Groep uitgegroeid tot een organisatie met 27 vestigingen door heel Nederland. En we blijven groeien! Binnen 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een landelijke organisatie met 24 franchise- en 3 eigen vestigingen in Nederland. Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt de Rots-Vast Groep u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij sinds 1989 hebben opgebouwd. Huren De Rots-Vast Groep bemiddelt in principe voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerde appartementen, gemeubileerde of kale huurwoningen. Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij de Rots-Vast Groep inschrijft, wordt succesvol bemiddeld. Verhuren Als dé specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden. Wij streven naar een optimale dienstverlening, waartoe ook een faxservice en deze internetsite behoren.

  Meer informatie

  Helderinhuizen.nl Groningen

  Dé makelaar van Groningen en omgeving. Leuk professioneel maar laagdrempelig vrouwelijk NVM Makelaars kantoor. Scherp, Slim & Helder. We zijn specalisten als het gaat om huizen verkopen en aankopen. We spreken heldere taal, hebben geen kleine lettertjes (die we overigens zeer goed weten te ontcijferen door onze meer dan 20 jaar lange ervaring in de huizenmarkt). Laat onze frisse aanpak en enthousiasme u helpen bij de meest succesvolle verkoop van uw woning. Van ons krijgt u persoonlijke aandacht en we luisteren naar uw verhaal, uw wensen en samen maken we de beste strategie voor de verkoop of aankoop van uw woning.

  Meer informatie

  Jonkman Garantiemakelaars - Leek

  Garantiemakelaars, wat of wie is dat eigenlijk?

  De Garantiemakelaars is een organisatie van NVM makelaars, met kantoren verspreid door heel Nederland. De Garantiemakelaars is een unieke formule met drie belangrijke garanties:

  - Gegarandeerd (ver)kopen
  - Gegarandeerd kwaliteit
  - Gegarandeerd goed wonen

  Garantiemakelaars garanderen dat uw woning verkocht wordt, waarbij we een gemiddeld hogere verkoopprijs weten te behalen. Bovendien staat uw huis minder lang te koop. Maar de diensten van de Garantiemakelaars omvatten meer dan alleen het verkopen van uw woning. Wij kunnen ook de aankoopbegeleiding van uw toekomstige woning verzorgen.

  Bij aankoopbegeleiding stellen wij een profiel op van uw woonwensen, waarna we voor u op zoek gaan naar uw droomhuis. Vervolgens gaan we mee met bezichtigingen, doen we de onderhandelingen en ondersteunen we u gedurende het hele traject. Op deze manier koopt u uw droomhuis gegarandeerd voor een scherpe prijs en zonder risico's.

  Verder verzorgen wij taxaties van uw woning voor de geldverstrekker. Daarnaast doen we gratis én vrijblijvend waardebepalingen om u een idee te geven van wat uw huis waard is.

  Garantiemakelaars hebben een goede kennis van marktontwikkelingen en stellen hun advies daar op af. Dit garandeert kwaliteit. Bovendien staan bij alle diensten de klantvriendelijkheid en goede service bovenaan.

  Jonkman Garantiemakelaars in Leek (werkgebied: Noordenveld/Westerkwartier) is een klein kantoor met twee medewerkers. Het enthousiaste team bestaat uit: Gert Klinker, makelaar o. g. , Marion Schotanus, kandidaat-makelaar en met ondersteuning van van Titia Kramer en Jacqueline Bakker in de binnendienst. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00-17.00 uur. (na 17.00 uur en op zaterdag op afspraak).

  Meer informatie

  Tijssen & Vos

  Makelaarskantoor Tijssen & Vos is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Hereplein 6, Groningen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Tijssen & Vos of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Groningen