Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Leeuwarden

18 resultaten

  Frysk Makelaars

  De Friese makelaar met een vast tarief

  Huis kopen of verkopen? FRYSK makelaars is de makelaar voor heel Friesland. Wij doen het graag 'oars as oars'. FRYSK makelaars rekent vaste all-in tarieven voor de verkoop of aankoop van een huis.

  Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent en betaal je tussentijds niets. Probeer FRYSK makelaars met een gerust hart, want je kunt op ieder moment je opdracht kosteloos intrekken.

  FRYSK makelaars komt vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling of gratis verkoopadvies. Je kunt jouw gesprek aanvragen via ons telefoonnummer of website.

  Oant sjen!

  Meer informatie

  House Rent Leeuwarden

  Al ruim 25 jaar actief met aan– en verkoop, verhuur en beheer van zakelijk vastgoed.

  Wij adviseren en bemiddelen bij koop of verkoop van beleggingspanden, huur en verhuur van kantoren, winkels en bedrijfsruimten en -terreinen. Het leveren van deskundig advies behoort tot onze dagelijkse activiteiten.

  Ook voor het beheer van uw vastgoed bent u bij House Rent Leeuwarden aan het juiste adres. Onze modulaire aanpak biedt u de ruimte om zelf te bepalen welke onderdelen u aan ons wenst uit te besteden. Wilt u alleen uw vastgoedadministratie uitbesteden of ook uw financieel, technisch en commercieel beheer? Alles is bespreekbaar bij House Rent Leeuwarden. U heeft altijd een vast aanspreekpunt.

  De vakbekwame medewerkers van House Rent Leeuwarden hebben een plezierige, persoonlijke benadering en richten zich op langdurige samenwerking. Met een persoonlijke aanpak, heldere analyse en maximale aandacht voor uw vastgoedvraagstuk nemen wij al uw zorgen uit handen.

  Wij zijn u graag van dienst.

  Meer informatie

  De Vos Makelaardij

  Makelaarskantoor De Vos Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 16 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Marsweg 7, Leeuwarden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Vos Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  SUZ Makelaars

  Mogen we ‘je en jij’ zeggen?

  Tutoyeren (jij en je) waar het kan en vousvoyeren (u en uw) waar het moet! Wij zijn twee zussen die van jongs af aan geleerd en gedaan hebben in alles wat met vastgoed te maken heeft. Daarnaast vinden we het leuk en belangrijk om onze klanten goed te leren kennen zodat we een passend advies kunnen leveren.

  Waarom SUZ Makelaars? We zijn opgegroeid in de wereld van vastgoed en zo is ook de liefde voor dit vak ontstaan. Vanuit een familie bedrijf, een aantal studies verder en met alle opgedane kennis vonden we het tijd om SUZ Makelaars te starten. Waar de naam vandaan komt? Dat spreekt waarschijnlijk wel voor zich, we hebben het alleen even in een omgekeerd jasje gegoten. En dat is ook meteen wie we willen zijn: een jong, hip en vernieuwend makelaarskantoor in Leeuwarden!

  Volg je ons ook op ********/Instagram? Daar plaatsen we geregeld updates van nieuw aanbod of gewoon updates over wat we aan het doen zijn!

  Meer informatie

  Wessel Makelaardij

  Kwaliteit voor de juiste prijs!

  Zoek je een goedkope makelaar in Leeuwarden? Dan ben je bij WESSEL Makelaardij aan het juiste adres. Een jong en dynamisch makelaarskantoor in Leeuwarden, met full service dienstverlening en zeer scherpe prijzen. Zo betaal je bij ons slechts 1% courtage*! Duidelijke afspraken, geen onverwachte kosten en no cure no pay. Kortom, bij WESSEL Makelaardij ben je verzekerd van hoge kwaliteit voor de juiste prijs.

  Meer informatie

  Makelaardij Noord Oost

  Makelaarskantoor Makelaardij Noord Oost is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Taniaburg 53, Leeuwarden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Noord Oost of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Regent Makelaars

  Regent Makelaars is een jonge dynamische makelaardij, welke in 2014 haar deuren opende in het Friese Oudehaske. Wij zijn met name actief in de particuliere huizenmarkt in Friesland. Adviseren u op het gebied van verkoop en aankoop van uw woning, geven investeringsadvies en beantwoorden al uw vastgoed gerelateerde vragen. Regent Makelaars is aangesloten bij VBO, een gerenommeerde brancheorganisatie voor makelaars. De aangesloten makelaars hebben een gedegen opleiding, beschikken over veel vakkennis, bieden een hoge servicegraad, zijn betrokken en kennen de lokale markt als geen ander.

  Meer informatie

  XLCASA Makelaars Leeuwarden

  Verkoper voor 995 euro op Funda!

  Steeds vaker krijgen we via onze klanten nieuwe klanten. Daar zijn we natuurlijk blij mee, maar dat is ook niet zomaar!

  Wij maken een grondige analyse van de woningmarkt in uw omgeving, zodat we voor u een sterke verkoopprijs kunnen adviseren.

  Wij nemen de tijd om uw woning op de beste manier te presenteren zodat er direct meer geïnteresseerden zijn.

  Wij hanteren verschillende verkoopmethoden om een optimale verkoopprijs én goede verkoopcondities voor u te behalen.

  U doet de bezichtigingen of wij, maar wij begeleiden u volledig in het verdere traject.

  Onze dienstverlening tegen een wel heel concurrerend tarief.

  Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk onze beoordelingen, hier op Funda maar ook bij the Feedback Company.

  Bezoek onze website, mail ons via servicedesk@xlcasa. nl of bel ons: ***********.

  Meer informatie

  Rotsvast Leeuwarden

  Rots Vast Leeuwarden Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon de Rots-Vast Groep ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels is de Rots-Vast Groep uitgegroeid tot een organisatie met 27 vestigingen door heel Nederland. En we blijven groeien! Binnen 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een landelijke organisatie met 24 franchise- en 3 eigen vestigingen in Nederland. Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt de Rots-Vast Groep u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij sinds 1989 hebben opgebouwd. Huren De Rots-Vast Groep bemiddelt in principe voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerde appartementen, gemeubileerde of kale huurwoningen. Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij de Rots-Vast Groep inschrijft, wordt succesvol bemiddeld. Verhuren Als dé specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden. Wij streven naar een optimale dienstverlening, waartoe ook een faxservice en deze internetsite behoren.

  Meer informatie

  Stekjeplek Makelaardij

  Makelaarskantoor Stekjeplek Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Westersingel 4, Leeuwarden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Stekjeplek Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  WitteWoning Makelaars Leeuwarden

  Makelaarskantoor WitteWoning Makelaars Leeuwarden is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Stationsweg 19, Leeuwarden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van WitteWoning Makelaars Leeuwarden of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rodenhuis Makelaardij

  Makelaarskantoor Rodenhuis Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Tsjibbe Geertswei 60, Leeuwarden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rodenhuis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Kaspers Schingenga

  Het team van adviseurs van Kaspers – Schingenga bestaat uit Harry Kaspers en Douwe Schingenga. De adviseurs hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en zijn al sinds 1998 werkzaam in de makelaardij. Door onze juridische, fiscale en bedrijfseconomische kennis te combineren met onze kennis van onroerend goed zijn wij de ideale partner voor u en de ideale gesprekspartner voor uw accountant.

  Meer informatie

  Makelaardij Faber Friesland

  Makelaarskantoor Makelaardij Faber Friesland is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Verlengde Schrans 72, Leeuwarden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Faber Friesland of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rent House leeuwarden

  Makelaarskantoor Rent House leeuwarden is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Bleeklaan 131, Leeuwarden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rent House leeuwarden of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Agriteam Fryslan B.V.

  Makelaarskantoor Agriteam Fryslan B.V. is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Sixmastraat 4, Leeuwarden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Agriteam Fryslan B.V. of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Friened Verhuur

  Friened is een organisatie in de verhuur van kamers, studio's, appartementen en woningen.

  Meer informatie

  De Leeuwarder Makelaardij

  Makelaarskantoor De Leeuwarder Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Heliconweg 52, Leeuwarden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Leeuwarder Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Uw huis in Leeuwarden verhuren? Zet uw woning direct te huur via Pararius, dé specialist in het verhuren van woningen en appartementen. 

Woningen verhuren in Leeuwarden
Pararius is de grootste online aanbieder voor het verhuren van huizen, woningen en appartementen in Leeuwarden. Als u van plan bent uw huis in Leeuwarden te verhuren, kijk dan op deze pagina en schrijf u gratis in: woning verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 woningzoekenden per maand. Reden genoeg dus om u nu gratis in te schrijven op Pararius. Klik op deze link en schrijf u in om uw woning in Leeuwarden te verhuren: huis verhuren.

Verhuurspecialisten die aangesloten zijn bij Pararius
Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van woningen in Leeuwarden. Alle makelaars in Leeuwarden die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een huis. Wij houden intensief contact met elke makelaar om de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker op peil te houden. Momenteel hebben wij ongeveer 130 woningen in de verhuur in Leeuwarden. Pararius staat garant voor goede kwaliteit. Des te exclusiever het huuraanbod des te eerder woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont daarom alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor de verhuur van huizen in Leeuwarden.

Expat verhuur
Het verhuren van uw woning in Leeuwarden aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website beschikbaar in zes verschillende talen. Als enige huurwoningwebsite heeft Pararius zich serieus toegelegd op het verhuren aan expats. Hierdoor is Pararius absoluut van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Leeuwarden.

Huizenverhuur in Leeuwarden
Als u van plan bent om uw woning te huur te zetten in Leeuwarden, dan is dit mogelijk via Pararius. Wij brengen u geheel vrijblijvend in contact met een kwalitatieve makelaar uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan vijf makelaars en één van deze makelaars accepteert uw gegevens. Vervolgens nemen zij dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken voor het verhuren van uw woning in de regio Leeuwarden. Schrijf u nu gratis in en zet uw woning in Leeuwarden te huur op Pararius.   

+ Toon meer

Huis verhuren per stad