Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Bolsward

5 resultaten

  Agricola Makelaardij - Bolsward

  Makelaarskantoor Agricola Makelaardij - Bolsward is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 16 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Skilwyk 13, Bolsward.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Agricola Makelaardij - Bolsward of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Chris Draijer Makelaardij

  Makelaarskantoor Chris Draijer Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 15 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Industriepark 13, Bolsward.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Chris Draijer Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Boonstra Makelaardij

  Makelaarskantoor Boonstra Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Snekerpoort 8, Bolsward.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Boonstra Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Regent Makelaars

  Regent Makelaars is een makelaardij met passie bij wonen. Wij regelen alles omtrent het aankopen, verkopen, verhuren en beheren van uw woning. In 2014 zijn wij gestart in Oudehaske, tegenwoordig zijn wij gevestigd in het centrum van Heerenveen.

  Voor verkoop en aankoop hanteren wij een werkgebied van dertig minuten rond Heerenveen (bijvoorbeeld Leeuwarden) Verhuur en beheer is landelijk in te zetten.

  Voor alle vastgoed gerelateerde vragen bent u bij Regent Makelaars aan het juiste adres. Als makelaar in Heerenveen zijn wij aangesloten bij VBO, een gerenommeerde brancheorganisatie voor makelaars. De aangesloten makelaars hebben een gedegen opleiding, beschikken over veel vakkennis, bieden een hoge servicegraad, zijn betrokken en kennen de lokale markt als geen ander.

  Meer informatie

  Ijsselmeer Wonen

  Verkoop en aankoop van onroerend goed met als specialisatie recreatief onroerend goed.

  Meer informatie