Avenue 't Gooi Makelaars

Huizen

Woningverkoop in Huizen en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Ontzorgen en een stap meer. Hoe kunnen wij u het beste helpen. Stap voor stap begeleiden we u door deze (in)spannende tijd. Wij weten dat het (ver)kopen van een eigen huis vaak één van de meest enerverende momenten zijn in uw leven. Naast de praktische en financiële aspecten, kunnen er nog diverse zaken meespelen die een grote rol invullen bij het ver- en/of aankopen van een huis. Waar mogelijk adviseren en assisteren we u of brengen we u in contact met de juiste partij, zoals een mediator, bouwkundige of (binnenhuis)architect. Met onze jaren kennis van de woningmarkt en uw wensen, behalen we samen het beste resultaat.

De voorbereiding van het verkopen van uw huis speelt in deze markt soms een grotere rol dan het uiteindelijk verkopen. Het opstarten van de verkoop vormt het fundament voor het behalen van de optimale opbrengst van uw huis. Om het beste resultaat te halen begeleiden en adviseren we u al voordat de woning echt in de verkoop gaat. Want wij begrijpen dat de presentatie een van de grootste rollen hierin speelt. Daarom presenteren wij onze huizen ook zo compleet mogelijk. We laten niet alleen foto's maken door een gespecialiseerde fotograaf, maar ook maken we een 360 graden foto van elke ruimte, maken we een video van de woning en eventuele directe omgeving, maar ook laten we de woning inmeten door een bouwkundige.

Het belangrijkste is voor ons het persoonlijke contact, wij zijn een full-service makelaar. Kwaliteit. Door een klein team een vast aanpreekpunt. Een spontane kop koffie op de bank in onze ‘kantoorliving’, s’avonds thuis op de bank een vraag via whatsapp of een belletje tijdens uw lunchpauze, u bent altijd welkom. U bent meer dan alleen een klant.

Onze nieuwste woningen

Steenkarper 4

€ 475.000 k.k.

Dorotheagaarde 94

€ 175.000 k.k.

Spui 9

€ 385.000 k.k.

Kamperzand 26

€ 429.000 k.k.

Draaikom 89

€ 367.500 k.k.

Onze vestiging