Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Huizen

11 resultaten

  Floberg Makelaardij Huizen

  Makelaarskantoor Floberg Makelaardij Huizen is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 39 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Achterbaan 40-a, Huizen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Floberg Makelaardij Huizen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van Trigt Makelaars Huizen

  Van Trigt Makelaars is een modern NVM makelaarskantoor in Huizen met een frisse visie op de makelaardij. Door écht de tijd voor u te nemen en alle kansen helder in kaart te brengen vinden wij de perfecte match tussen wensen en mogelijkheden voor uw woning.

  Kiezen voor Van Trigt Makelaars betekent kiezen voor een sterke klant- en servicegerichte benadering, met scherpe tarieven voor dienstverlening bij verkoop, aankoop, huur, verhuur, taxaties, waardebepalingen en hypotheekadvies.

  Wij zijn te bereiken van:
  Maandag t/m Vrijdag: 09.00- 17.30uur
  Buiten deze tijden zijn wij u graag op afspraak van dienst.

  Breng een bezoekje aan ons sfeervolle kantoor in het Oude Centrum van Huizen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

  Meer informatie

  Avenue 't Gooi Makelaars

  Ontzorgen en een stap meer. Hoe kunnen wij u het beste helpen. Stap voor stap begeleiden we u door deze (in)spannende tijd. Wij weten dat het (ver)kopen van een eigen huis vaak één van de meest enerverende momenten zijn in uw leven. Naast de praktische en financiële aspecten, kunnen er nog diverse zaken meespelen die een grote rol invullen bij het ver- en/of aankopen van een huis. Waar mogelijk adviseren en assisteren we u of brengen we u in contact met de juiste partij, zoals een mediator, bouwkundige of (binnenhuis)architect. Met onze jaren kennis van de woningmarkt en uw wensen, behalen we samen het beste resultaat.


  De voorbereiding van het verkopen van uw huis speelt in deze markt soms een grotere rol dan het uiteindelijk verkopen. Het opstarten van de verkoop vormt het fundament voor het behalen van de optimale opbrengst van uw huis. Om het beste resultaat te halen begeleiden en adviseren we u al voordat de woning echt in de verkoop gaat. Want wij begrijpen dat de presentatie een van de grootste rollen hierin speelt. Daarom presenteren wij onze huizen ook zo compleet mogelijk. We laten niet alleen foto's maken door een gespecialiseerde fotograaf, maar ook maken we een 360 graden foto van elke ruimte, maken we een video van de woning en eventuele directe omgeving, maar ook laten we de woning inmeten door een bouwkundige.

  Het belangrijkste is voor ons het persoonlijke contact, wij zijn een full-service makelaar. Kwaliteit. Door een klein team een vast aanpreekpunt. Een spontane kop koffie op de bank in onze ‘kantoorliving’, s’avonds thuis op de bank een vraag via whatsapp of een belletje tijdens uw lunchpauze, u bent altijd welkom. U bent meer dan alleen een klant.

  Meer informatie

  Helen Knoop Makelaardij

  Makelaarskantoor Helen Knoop Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 14 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Plein 2000 39, Huizen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Helen Knoop Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van Straaten ERA makelaardij

  Makelaarskantoor Van Straaten ERA makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Meentweg 38, Huizen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Straaten ERA makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Leader Makelaardij

  Over ons

  De Leadermakelaardij is onderdeel van de Leadergroep.

  De Leadergroep is groots door haar persoonlijke aanpak.

  Groots!

  Ons kantoor hoofdkantoor in Huizen heeft impact op banken en verzekeraars.
  Het is simpel: omdat wij onafhankelijk zijn, zijn zij afhankelijk van ons! Dat maakt een groot verschil. Wij maken een vuist voor uw zekerheid.

  Persoonlijk. . . .

  Geen keuzemenu.

  Geen dossiernummer wat u paraat moet hebben als u belt.

  Geen 5 wachtende voor je.

  Door het hele land hebben wij lokale specialisten. We weten wie u bent. Voelen het belang van uw vraag. En helpen u direct. Wilt u weten welke specialist er bij u in de buurt zit?

  Meer informatie

  metCarien

  "Huren biedt een ultiem

  gevoel van flexibiliteit

  en vrijheid"  Vrijheid

  wilt u tijdelijk of voor een langere periode een huis huren in 't gooi? Het steeds variërende aanbod bestaat uit uiteenlopende huizen en appartementen. Afgestemd op uw wensen laat ik u graag zien welke mogelijkheden er op dit moment zijn.

  buiten de gebaande paden en binnen een uitgebreid netwerk maakt metcarien verrassende opties voor u mogelijk. Hebben we een passend huurhuis gevonden, dan helpt metcarien u bij de afhandeling van de zaken waarmee u als huurder te maken krijgt.

  meer informatie? Bel metcarien + 31 6 51 50 89 84 of mail naar info@metcarien. nl

  Meer informatie

  DL Housing Services

  Huurders

  DLC Trading is gespecialiseerd in de tijdelijk huur en verhuur van appartementen en woningen aan particulieren en bedrijven. Wij hebben geen wachtlijsten. De objecten zijn meestal direct beschikbaar waardoor u doorgaans snel gehuisvest kunt worden.

  Bij ons kunt u ook terecht als het om een kortere periode gaat. Wij hebben al mogelijkheden vanaf twee weken. Omdat wij over een jarenlange ervaring beschikken en de markt als geen ander kennen bespaart u veel tijd met uw zoektocht naar geschikte huisvesting.

  Werkwijze:

  Op onze website staan vele mogelijkheden vermeld. Het aanbod kan per dag verschillen. Indien u in één of meerdere objecten geïnteresseerd bent kunt u dit via deze website, per email of telefonisch aan ons melden. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op en organiseren dan een bezichtiging. Expats worden eventueel bij het bedrijf opgehaald en weer teruggebracht door een medewerker die meerdere talen beheerst. Indien u geen passende woning kunt vinden op onze website, dan kunt ons een zoekopdracht geven met uw specificaties. Wij gaan dan op zoek naar het object met de door u opgegeven wensen. Aan het zoeken en bezoeken zijn geen kosten verbonden. U betaalt ons alleen bemiddelingskosten als het tot een huurcontract komt.
  Bij een langere periode dan 12 maanden betaalt u geen extra bemiddelingskosten. Al onze prijzen zijn excl 21% BTW.

  Voordelen voor de huurder:

  Meer dan 6 jaar ervaring in het huisvesten van particulieren, expats en bedrijven.

  24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar.

  Inchecken in het weekend mogelijk.

  Bezichtigingen buiten kantoor tijden mogelijk.

  Huurmogelijkheden vanaf twee weken

  Wij werken op “no cure no pay” basis

  Bemiddelingskosten pro rato, maximaal één maand excl 21% BTW

  Geen inschrijfgeld

  Gratis email service, met het actuele aanbod in de nieuwsbrief

  Gratis haal en breng service bij bezichtigingen.

  Groot relatie netwerk.

  Grote kennis van de onroerendgoedmarkt.

  Nederlandse / Engelstalige contracten.

  Goede beheersing van het Nederlandse, Engelse, Italiaanse, Spaanse en Duitse taal.

  Eventuele extra services tegen vergoeding:

  Haal en brengservice naar trein of vliegtuig.

  Levensmiddelenpakket + bloemen bij ontvangst.

  Relocationservice (werk-, verblijfsvergunning)

  Meer informatie

  Mark Teeuwissen Makelaardij

  Ik ben makelaar 3.0, expert gelukkig wonen, spreker en schrijver.
  Ik geloof in een volledige nieuwe stijl van dienstverlening (echt 3.0) en geef regelmatig lezingen en masterclasses.
  Met mijn verkoopkennis en jarenlange ervaring als makelaar heb ik een unieke en innovatieve visie ontwikkeld over hoe je als woningeigenaar het beste je huis kunt verkopen. Daarnaast ben ik bezig met mijn 2de boek over wonen en geluk. Mijn blogs en tips vind je op www. markteeuwissen. nl

  Over het boek
  Zelf je huis verkopen is makkelijker en leuker dan je denkt. In Je huis verkoop je zo! vertel ik hoe je dat het beste aanpakt. Hoe presenteer je je huis? Hoe bepaal je de vraagprijs? Hoe moet je bezichtigen? Hoe vergroot je in elke fase je verkoopkansen?
  Meer weten over het boek: www. jehuisverkoopjezo. nl​

  Meer informatie

  Vesta Makelaars

  Een huis kopen of verkopen is een emotionele stap. Het staat hoog op de ranglijst van stressvolle situaties. Vesta Makelaars is dé makelaar in en voor Almere die daarom kiest voor een persoonlijke benadering.

  Misschien wilt u de woning verkopen of juist verhuizen naar Almere. Vesta Makelaars komt niet alleen praten over de waarde van uw huis. We willen ook uw persoonlijke situatie weten: wat zijn uw woonwensen? En u kiest zelf in welke mate u van ons inzet wilt. Heel overzichtelijk.

  Vesta Makelaars Almere, NVM makelaar voor het kopen van een woning in Almere, een woning verkopen in Almere en het taxeren van een woning. Met ouderwetse service, maar met een courtage die bij deze tijd past. Bel of e-mail voor een afspraak of vrijblijvend verkoopgesprek u bent ‘Meteen Verkocht’!

  Vesta Makelaars
  Cinemadreef 138
  1325 EP ALMERE
  *************** 255
  info@vestamakelaars. nl

  Meer informatie

  Floberg Makelaardij Bussum

  Fanatiek, energiek en midden in uw markt! Floberg makelaardij is een kleinschalig nvm kantoor gevestigd in het gooi met actieve makelaars, lokale kennis en een groot marktaandeel. Wij verzorgen de verkoop van uw woning, voor aankoop bent u aan het juiste adres en ook taxaties zijn voor ons geen probleem. Voor een passende hypotheek werken wij samen met de beste financiële specialisten. Loop gerust een keer bij ons binnen om met een van ons te praten over uw onroerend goed wensen.

  Meer informatie