Koops Makelaardij Leiden

Leiden

Woningverhuur in Leiden en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Koops Makelaardij is een dynamisch makelaarskantoor dat is gespecialiseerd in het huren en verhuren van woonruimte in regio Leiden, Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen en Amsterdam.
Voor de verhuurder nemen wij het gehele bemiddelingsproces uit handen. Het team bestaat uit enthousiaste en ervaren medewerkers waarvan u dan ook een optimaal advies mag verwachten. Kernwoorden van Koops Makelaardij zijn: bewust, betrokken, bewogen en betrouwbaar. Persoonlijk contact stellen wij daarom ook erg op prijs.

Koops Makelaardij werkt zonder wachtlijsten en u kunt zich als huurder gratis inschrijven als woningzoekende! Een van de medewerkers van Koops Makelaardij zal aanwezig zijn bij de bezichtiging om u te begeleiden. U kunt op uw gemak de woning bekijken en u krijgt antwoord wanneer er vragen zijn. Bij Koops Makelaardij is het via een zoekopdracht mogelijk om verschillende woningen in een dagdeel te bezichtigen. Ons doel is om een zo goed mogelijke service te verlenen in de zoektocht naar de juiste woning.

Indien u de juiste woning heeft gevonden, stellen wij u voor aan de eigenaar of beheerder van de woning. Wanneer de eigenaar akkoord is met u als nieuwe huurder, stellen wij de huurovereenkomst op. Deze wordt uitgebreid besproken met huurder en verhuurder.

Koops Makelaardij heeft zich gevestigd in een krakterestiek pand in de binnenstad van Leiden op Gangtje 4, 2311ER.

Wie zijn wij?

Kevin Vink

Verhuurmakelaar

Quirijn Kluwer

Verhuurmakelaar

Stefanie Groenewegen

Verhuurmakelaar

Jeroen Last

Vastgoedadviseur

Maarten Hogerwerf

Vastgoedadviseur

Onze nieuwste woningen

Middelstegracht

€ 1.782 per maand

Overrijn

€ 1.200 per maand

Middelstegracht

€ 2.187 per maand

Hooigracht

€ 715 per maand

Herengracht

€ 1.650 per maand

Rozenplein

€ 650 per maand

Stille Rijn

€ 1.425 per maand

Multatuliplein

€ 1.950 per maand

Grote Markt

€ 800 per maand

Onze vestiging