RE/MAX Makelaarsgilde Leiden

Leiden

Woningverhuur in Leiden en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

RE/MAX doet het ANDERS, RE/MAX doet het BETER!

In 2005 opende RE/MAX Makelaarsgilde haar deuren middenin het centrum van Leiden, om in 2013 de grootste van de sleutelstad en omstreken te worden. Dankzij de kracht van het individu en de servicegerichtheid is Makelaarsgilde geworden wat het nu is. Uw belang staat bij ons centraal. Daarom werken wij op basis van 'No Cure, No Pay'. Als wij uw woning niet verhuren, betaalt u geen courtage! Dit motiveert ons om iedere dag weer scherp te zijn en een stapje harder te lopen dan de traditionele makelaar.
Individuele makelaars

Het belangrijkste verschil is eigenlijk heel simpel. Anders dan bestaande kantoren met makelaars in loondienst bestaat een RE/MAX kantoor uit een groep makelaars die ieder als zelfstandig ondernemer aan het kantoor verbonden zijn. Onder het motto 'samen sta je sterker' hebben deze makelaars zich aangesloten bij de grootste makelaarsorganisatie ter wereld: RE/MAX. In Nederland worden de RE/MAX kantoren onafhankelijk beheerd en geleid door kantooreigenaren die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van hun kantoor en zij bieden ondersteuning aan de makelaars. Zo kunnen de makelaars zich toeleggen op datgene waar zij in uitblinken: het bemiddelen in onroerende goederen.

De voordelen van een RE/MAX makelaar
- Brede inhoudelijke kennis van de markt in onder andere; Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Warmond, Voorschoten en Zoeterwoude.
- Zelfstandig ondernemer
- Een wereldwijd netwerk (90.000 makelaars)
- Ook afspraken buiten kantooruren
- Lid van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
- Optimaal bereik van uw woning via alle nederlandse woningsites o. a. Pararius maar ook internationale woningsites

Diensten
- Gratis waardebepaling
- Verhuren van uw woning
​- Huren van een kamer of appartement
​- Begeleiding bij de aankoop van een nieuwe woning
- Taxatie(s)
- Begeleiding bij de verkoop van uw woning
- Hypotheken en verzekeringen

Onze nieuwste woningen

Fagelstraat

€ 2.500 per maand

Oude Singel

€ 2.100 per maand

Hansenstraat

€ 1.450 per maand

Onze vestiging