Domicilie Makelaars Nijkerk

Nijkerk

Woningverkoop in Nijkerk en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Heb je een goede verkoop- of verhuurmakelaar nodig in de omgeving Nijkerk? Schakel dan de ervaren makelaars van Domicilie in!

Ben je op zoek naar je nieuwe droomhuis? Bekijk hieronder ons actuele aanbod of neem contact met ons op.

Over Domicilie
Wij zijn met 2 kantoren in Ede en Nijkerk actief in een groot werkgebied binnen de regio Ede-Wageningen tot Amersfoort en werken binnen alle segmenten van de vastgoedmarkt: bestaande bouw, nieuwbouw, exclusief wonen, bedrijfshuisvesting en taxaties. Ons doel is altijd hetzelfde: de ondersteuning bieden die jij nodig hebt! Ons brede aanbod van diensten zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen en dat je alle zaken rondom verkoop, aankoop en financiering bij één adres kunt regelen. Wel zo makkelijk!

Domicilie filosofie
Naast een hoop kennis en ervaring mag je meer van ons verwachten, zoals onze maximale inzet, persoonlijke betrokkenheid, betrouwbaarheid en creativiteit. Ons enthousiaste en deskundige team zet altijd net dat stapje meer om de beste kwaliteit te leveren en jou zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Domicilie Methode
Bij het verkopen en aankopen van een woning komt een hoop kijken; het is dan prettig als onze werkwijze voor jou helder en transparant is. Daarom hanteren wij de DomicilieMethode®, die de stappen in het verkoop- of aankoopproces inzichtelijk maakt. Hierbij kun je zelf kiezen voor welke stappen je onze hulp inschakelt.

Meer over de Domicilie Methode bij verkoop: bit. ly/2zsILyZ
Meer over de Domicilie Methode bij aankoop: bit. ly/2yUkQsQ

Gratis waardebepaling
Verhuisplannen en weten wat je woning waard is in de huidige markt? Onze makelaars komen graag vrijblijvend bij je langs voor een waardebepaling en verkoopadvies op maat.

Onze nieuwste woningen

Beukenlaan 24

€ 430.000 k.k.

Noordewierweg 39 A

€ 595.000 k.k.

Meidoornlaan 3 02

€ 295.000 k.k.

Van Zuijlenstraat 11

€ 405.000 k.k.

Heinencamp 43

€ 469.500 k.k.

Luxoolseweg 18

€ 598.000 k.k.

Boegbeeld 1

€ 910.000 k.k.

Vuurdoornlaan 6 01

€ 295.000 k.k.

Spoorstraat 10

€ 475.000 k.k.

Onze vestiging