De Gratis Makelaar

Rotterdam

Woningverkoop in Rotterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

De Gratis Makelaar heeft als doel om de makelaardij volledig transparant te maken. Dat doen we tegen minimale kosten voor zowel de koper als de verkoper. Wij zijn gestart in Rotterdamen hebben onze dienstverlening daarna snel uitgebreid naar Den Haag, Zoetermeer en Utrecht. Inmiddels werken we door heel Nederland.

Wat onderscheidt ons?
Wij bieden een nieuwe, moderne manier om je woning te verkopen. Innovatie en digitale technieken maken dat mogelijk. Wij verkopen je huis gratis – maar wel op een professionele en betrokken manier. We zijn bereikbaar via de chatfunctie op onze website en via Messenger. Maar pak ook gerust de telefoon.

We hebben een verkoopdienst ontwikkeld die hoge kwaliteit levert aan de klant. Hiervoor zetten we ervaren professionals in. Denk aan taxateurs met lokale marktkennis, professionele fotografen en een serviceteam met verstand van zaken.

Revolutionaire dienstverlening
Onze manier van werken is revolutionair in Nederland. Wij werken met een volledig digitaal woningdossier voor verkopers. Daarin verzamel je alle informatie over jouw woning. Zodra de woning in de verkoop gaat, kunnen geïnteresseerde kopers online een bod uitbrengen. Het hoogste bod op een woning is voor iedereen inzichtelijk. Dat is super transparant en uniek in de woningmarkt.

Onze nieuwste woningen

Noorderhavenkade 108 B 02

€ 325.000 k.k.

Parelmoerhorst 356

€ 277.500 k.k.

Bos en Lommerplantsoen 99 G

€ 225.000 k.k.

Rhederoord 43

€ 315.000 k.k.

Schotslaan 13

€ 550.000 k.k.

Muzenstraat 40

€ 425.000 k.k.

Polenstraat 228

€ 369.500 k.k.

Jan van Duivenvoordestraat 37

€ 485.000 k.k.

Onze vestiging