Lokkerbol Makelaardij

Rotterdam

Woningverkoop in Rotterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Lokkerbol Makelaardij bestaat al sinds 1999. Na als makelaar veel ervaring te hebben opgedaan bij verschillende makelaarskantoren in Rotterdam besloot Antoine Lokkerbol dat het beter kon en anders moest. In 1999 startte hij het kantoor vanuit huis, om vervolgens in het jaar 2000 ons huidige kantoor aan de Laan op Zuid te betrekken. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een makelaarskantoor met 10 deskundige medewerkers. En dit alles terwijl onze kernwaarden altijd gewaarborgd bleven: op zoek naar het beste voor onze klanten en volledig ontzorgen in het gehele proces!

Maar wat maakt Lokkerbol Makelaardij nu écht uniek als verkoopmakelaar? Dat is de bewuste keuze om ons te specialiseren in kenmerkende wijken en type woningen in Rotterdam. Hierdoor kennen wij de wijken waarin wij werkzaam zijn door en door. Wat speelt er, wie zijn de bewoners, en nog belangrijker: wie willen hier kopen? Onze jarenlange ervaring helpt jou om je huis voor de beste prijs te verkopen, want zeg nu eerlijk: wat is er nu fijner dan een makelaar die iedere dag de kopers tegenkomt die juist in jouw wijk willen wonen?

Verder zijn alle medewerkers van het kantoor nauw betrokken bij de verkoop van jouw huis. Dat is handig, want je wilt dat er geen enkele kandidaat verloren gaan in de zoektocht naar de juiste koper. Wij zijn echte aanpakkers met een Rotterdamse Hands-on mentaliteit: niet lullen, maar poetsen.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM is het grootste en meest bekende makelaarsorgaan. Het feit dat je een NVM-deskundige inschakelt, geeft aan dat je de aan- of verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. Je kiest voor kwaliteit en deskundigheid.

Onze nieuwste woningen

Brede Hilledijk 542 incl PP

€ 535.000 k.k.

Stokerstraat 10 incl PP

€ 595.000 k.k.

Brede Hilledijk 197 in 2 PP

€ 825.000 k.k.

Herman Costerstraat 24

€ 650.000 k.k.

Eric Kropstraat 64

€ 650.000 k.k.

Merbaustraat 26

€ 350.000 k.k.

Maashaven N.z. 481 incl PP

€ 699.000 k.k.

Tarakanpad 1 incl PP

€ 695.000 k.k.

Onze vestiging