Dina Verkoopt

Utrecht

Woningverkoop in Utrecht en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Hi, ik ben Dina en help je graag met een van de spannendste tijden van je leven; verhuizen!

Voor iedereen is een fijn huis ontzettend belangrijk in zijn of haar leven. Een fijne plek verkopen is exact waar het om draait. Voor iedereen ziet die fijne plek er anders uit, bij ieder huis past een mens.

Verhuizen betekent deze veilige plek verlaten. Hoeft helemaal niet erg te zijn, in de meeste gevallen is het hartstikke leuk. Maar het is wel spannend. Waar ga je terecht komen? Hoe pak je alles aan zonder te veel zorgen en stress? Ik ben benieuwd waarom je gaat verhuizen en luister graag naar je verhaal. Zo kunnen we samen bekijken hoe ik je het beste kan helpen en welke aanpak het beste bij jouw behoeften past.

Op dinaverkoopt. nl vind je alles over mijn motivatie, mijn werkwijze, mijn tarief en de samenwerking met Thomas de aankoopmakelaar.

Ik plan graag een vrijblijvend gesprek in waarin ik jouw verhaal graag hoor. We leren elkaar kennen, ik leer het huis kennen en vertel wat ik voor je kan betekenen. Het kost je niks, slechts een uurtje van je tijd.

Samenwerking met Thomas de aankoopmakelaar
Wanneer je nog helemaal in de startfase staat dan is overzicht en duidelijkheid heel belangrijk. In dat geval komen we samen bij je langskomen. Dan kunnen we de aankoop en de verkoop perfect op elkaar af stemmen, wij helpen je op weg en weten waar je moet beginnen.

Tot snel?

Dina&Thomas

Dinaverkoopt. nl
Thomasdeaankoopmakelaar. nl

Onze nieuwste woningen

Romestraat 132

€ 325.000 k.k.

Trumanlaan 457

€ 345.000 k.k.

Bernadottelaan 214

€ 575.000 k.k.

Haarzichtlaan 19

€ 850.000 k.k.

Vitóriadreef 46

€ 595.000 k.k.

Edisonstraat 61

€ 400.000 k.k.

Adenauerlaan 119

€ 250.000 k.k.

Lepelaarstraat 23 bis

€ 495.000 k.k.

Onze vestiging