DAM Vastgoed

Zeewolde

Woningverhuur en woningverkoop in Zeewolde en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

DAM Vastgoed staat voor David Annoff Makelaardij Vastgoed.
David Annoff is ondernemend, actief en verrassend. Sinds 2009 ben ik als makelaar en taxateur in Zeewolde en Harderwijk actief. In het begin heb ik in de hele regio veel taxaties uitgevoerd. Vanaf 2010 ben ik ook woningen gaan verkopen en ben ik mijn dienstverlening steeds verder gaan uitbreiden. Inmiddels is DAM Vastgoed een volwassen makelaarskantoor op een toplocatie en hebben we een goede reputatie opgebouwd. We werken met een ijzersterk team, we pakken het werk met beide handen aan en zijn elke keer de markt een stap voor. Het ondernemen vind ik ontzettend uitdagend en geeft mij veel energie. Ik ben getrouwd, we hebben 3 kinderen en ik ben gek op hardlopen en vissen.

Bij mij ben je aan het juiste adres voor een professionele begeleiding bij de aan- en verkoop, of verhuur van je woning of bedrijfspand. Ook voor nauwkeurige taxaties, een ruim woningaanbod en een passend hypotheekadvies. Maar ik doe meer!

Een nieuwe toekomst bouw je met DAM Vastgoed
Als je een nieuwe woning koopt, komen er heel wat vragen op je af. Wat zou het fijn zijn als je iemand kent die je persoonlijke wensen kent en die als een spin is in het web van bedrijven in de regio Zeewolde en Harderwijk. David Annoff is je persoonlijke aanspreekpunt en kan veel voor je betekenen, zoals het vinden van een betrouwbare aannemer, een creatieve binnenshuis architect of een geschikte hovenier. Op alle vlakken kunnen we je bedrijven aanbevelen waarvan wij weten dat ze eerlijke prijzen hanteren en uitstekend werk leveren, kortom, die een zelfde beleid voeren als DAM Vastgoed en waar wij jarenlange ervaringen mee hebben.

Persoonlijk en doelgericht
Ik hou van een persoonlijk en doelgericht contact. Dat betekent dat ik altijd voor je klaar sta, ook in de avond en in het weekend. Wanneer je me maar nodig hebt of gewoon eens vrijblijvend kennis wilt maken, mag je gerust bellen voor een afspraak of langs komen bij mij op kantoor. Geheel vrijblijvend sta ik graag voor je klaar en zal ik echt de tijd voor je nemen die je nodig hebt.

Onze nieuwste woningen

Gouwzee 79

€ 475.000 k.k.

Blokhuissteeg 4

€ 338.000 k.k.

Rosendael 9

€ 540.000 k.k.

Burgemeester De Withstraat 130

€ 750.000 k.k.

Smederij 65

€ 325.000 k.k.

De Foeke 18

€ 340.000 k.k.

Kuinder 58

€ 469.500 k.k.

Eendenparkweg 45 A 56

€ 215.000 k.k.

Koolzaadlaan 165

€ 395.000 k.k.

Onze vestiging