Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Zeewolde

10 resultaten

  DAM Vastgoed

  Makelaarskantoor DAM Vastgoed is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 29 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Flevoplein 27, Zeewolde.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van DAM Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Flevopand

  Wonen in Flevoland, Zeewolde en omgeving?

  Veelzijdige regio

  Onmetelijk veel groen, eindeloos veel water, vogels, lucht, ruimte, de dynamiek van een grote stad of juist de knusheid van een dorp? De Provincie Flevoland heeft het allemaal te bieden. Niet zo gek dus dat veel mensen hier heel graag wonen of willen wonen. Ben jij ook op zoek naar een huis in deze prettige omgeving? Wij helpen je graag op weg.

  Flexibele makelaar

  Of je nu op huizenjacht bent of juist je woning wilt verkopen – in een regio met zoveel gezichten is het handig om de hulp in te schakelen van een makelaar die de omgeving écht kent. Op ons kantoor is veel ervaring; 3 jaar werkzaam geweest in Amersfoort, 5 jaar werkzaam geweest in Almere, 7 jaar in Lelystad en reeds 10 jaar woonachtig in Zeewolde. Wij kennen dus de Flevolandse woningmarkt, de omgeving en de kansen. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring opgedaan bij verschillende makelaarskantoren en ik stel die kennis graag ter beschikking aan woningzoekers en huizenverkopers in Zeewolde en omstreken.

  Meer informatie

  Jaap de Makelaar VOF

  Makelaarskantoor Jaap de Makelaar VOF is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 12 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Noordereiland 110, Zeewolde.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Jaap de Makelaar VOF of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  ERA Makelaardij Renger

  Makelaarskantoor ERA Makelaardij Renger is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 7 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Gildenveld 22-A, Zeewolde.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van ERA Makelaardij Renger of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hol & pol

  Makelaarskantoor Hol & pol is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Gelderseweg 20, Zeewolde.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Hol & pol of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  A Plus Apartments

  A Plus Apartments is de specialist bij uitstek als u op zoek bent naar een verhuurmakelaar.

  Samen met ons gedreven team van verhuurspecialisten zorgen wij voor de perfect match tussen huurder en verhuurder. Huurder vinden bij A Plus Apartments een ruime keuze aan woningaanbod en vinden snel de gewenste woonruimte. Ons werkgebied is Amsterdam en omstreken met name de woningen met goede verbindingen naar de Zuid As en Schiphol en uiteraard bieden wij een ruim aanbod in de populaire woonwijken: de Pijp, Oud Zuid, Grachtengordel, de Jordaan, Zuider Amstel etc.

  Kandidaat huurders zijn voortdurend op de hoogte van het nieuwste aanbod middels het ontvangen van mailings met het actuele aanbod, onze raampresentatie en middels onze website, vervolgens verzorgt A Plus Apartments vakkundig de bezichtigingen en het volledige verdere traject.

  Wij staan u graag te woord om onze werkwijze toe te lichten.

  Meer informatie

  Pienter Makelaardij

  Makelaarskantoor Pienter Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 1 koopwoning. Het kantoor is gevestigd aan de Schepenveld 12-28, Zeewolde.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Pienter Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Inter Immo Almere

  Woning verhuren woning huren

  Inter Immmo: Uw onafhankelijke makelaar in Amsterdam en Almere Inter Immo is de onafhankelijke makelaar van Amsterdam en Almere. Inter Immo staat garant voor professionele begeleiding bij het huren, verhuren, kopen of verkopen van uw woning. Bent u op zoek naar een huurwoning of een koopwoning? Kijk dan direct naar ons aanbod. Wilt u uw woning verkopen of verhuren neem dan contact met ons op en vraag naar onze scherpe tarieven! Huurhuis in Almere Bent u op zoek naar een huurhuis in Almere? Maar weet u niet waar u moet beginnen of hoe u dit moet aanpakken? Raadpleeg dan Inter Immo Vastgoed, uw eigen gespecialiseerde makelaar in huurhuizen in Almere! Wij van Inter Immo Vastgoed zijn specialisten in het begeleiden bij uw zoektocht naar een huurhuis in Almere of omstreken. Huur, verhuur en beheer van particuliere woningen en bedrijfspanden zijn ondergebracht bij Inter Immo Vastgoedbemiddeling. Bij de verhuur van woningen via Inter Immo zijn de opdrachtgevers doorgaans particulieren, pensioenfondsen en institutionele beleggers. Zij geven ons opdracht woningcomplexen, die hun eigendom zijn, te verhuren, te zorgen voor continuïteit in de bezetting, leegstand tegen te gaan, huurcontracten te verzorgen en contacten te onderhouden met de huurders. Eigenaren van onroerend goed, zowel particulieren als institutionele beleggers en pensioenfondsen geven het beheer van hun panden veelal in handen van Inter Immo. Zij nemen een totaalpakket af. Dit houdt in dat zij hun eigendommen niet alleen via Inter Immo verhuren, maar tevens opdracht geven het technisch onderhoud van het desbetreffende complex of pand te verzorgen. Daarmee leggen zij de volledige verantwoordelijkheid in handen van de beheerder, waarvoor Inter Immo dan weer periodiek verantwoording voor zal afleggen. Tevens kunt u Inter Immo inschakelen bij aankoop of verkoop van een woning. Door onze kennis van de markt kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Lees hieronder de ervaring van Anne en Ernesto Boersma: "Vanwege mijn werk was het noodzakelijk om in de omgeving van Amsterdam een huurhuis te vinden. Bij veel makelaars werd ik op een wachtlijst gezet maar hoorde ik lange tijd niks. Bij Inter Immo zag ik toen een huurhuis in Almere Buiten staan. Inter Immo Vastgoed heeft mij binnen twee weken aan een compleet gestoffeerde huurwoning in Almere geholpen. Ik was erg blij met de snelle service. "

  Meer informatie

  Makelaarschap

  Makelaarskantoor Makelaarschap is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Gildenveld 10-A, Zeewolde.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaarschap of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Klik op Huizen Makelaardij

  Makelaarskantoor Klik op Huizen Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Kamgras 13, Zeewolde.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Klik op Huizen Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie