Holland Huis Makelaars

Zoetermeer

Woningverkoop in Zoetermeer en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Holland Huis is sinds 1980 actief in Zoetermeer en omliggende plaatsen. U bent bij ons aan het juiste adres voor o. a. de verkoop, aankoop, taxatie en hypotheek van woningen.

Verkoop
Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een informatief gesprek over de waarde van uw woning. In dit gesprek wordt uitgelegd wat de makelaars van Holland Huis voor u kunnen betekenen.
Bij verkoop biedt Holland Makelaars een "full-service verkoopopdracht". Hierbij wordt de verkoop vanaf de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris door ons begeleid. U wordt telefonisch, per e-mail en via ons intranet (www. mijnnvm. nl) van alle stappen op de hoogte gehouden. Uw belang als verkoper en onze opdrachtgever staat voorop. Naast de full-service dienstverlening zijn ook deeldiensten mogelijk.

Aankoop
De makelaars van Holland Huis kunnen u behulpzaam zijn bij de aankoop van een woning. Alle relevante zaken met betrekking tot bijvoorbeeld het vigerende bestemmingsplan, de bouwkundige staat van de woning, de gestelde vraagprijs in verhouding tot de marktwaarde, de omgeving en de (on)mogelijkheden voor eventuele specifieke wensen/eisen die u aan uw nieuwe woning stelt worden hierbij op een rij gezet. Resulteert onze aankoopbemiddeling in de aankoop van de woning, dan bent u ons courtage verschuldigd. Deze bedraagt € 1.750,-- inclusief BTW. Indien wij meerdere woningen voor u bezoeken, zullen wij per volgende woning € 250,- extra in rekening brengen.

Kijk op onze website voor meer informatie over een gratis zoekopdracht of een aankoopadviesrapport.

Taxaties
Wij verzorgen (gevalideerde) taxatierapporten welke door alle geldverstekkende instellingen in Nederland worden geaccepteerd. Er zijn veel situaties waarin het vereist of verstandig is een taxatierapport van een woning op te laten maken.

Hypotheken
Onze organisatie is via Holland Huis Financiële Diensten actief op het gebied van hypotheken, financieringen, levens- en schadeverzekeringen en pensioenen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Op onze website kunt u terecht voor de meest actuele hypotheekrente, een vrijblijvende hypotheekberekening en diverse overige berekeningen. Tevens treft u hier de hypotheekadvieskosten die in rekening worden gebracht bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek.

Beheer
Onze organisatie is via beheermaatschappij Flatbeheer tevens actief op het gebied van commercieel, technisch en administratief beheer van woningen en commercieel vastgoed, flatbeheer. nl.

Wie zijn wij?

Marco van Reeuwijk

Makelaar

Petra Huisman

Kandidaat-makelaar

Onze nieuwste woningen

Gerstakker 16

€ 289.500 k.k.

Hazerswoudestraat 109

€ 585.000 k.k.

Onze vestiging