Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Zoetermeer

15 resultaten

  Schieland Borsboom NVM Makelaars Zoetermeer

  Úw makelaarskantoor

  In Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam en e. o!


  ‘Groot geworden door klein te blijven’ is een bekende quote en die quote past ons als een jas. In de vaak hectische en soms emotionele vastgoedmarkt, ligt onze kracht als uw makelaar onverminderd bij het kwalitatief hoogwaardig, maar no-nonsense en vooral persoonlijk makelen. Wij houden het hoofd koel en het hart warm, wanneer nodig.

  Sinds 1980. Van éénpitter, naar familiebedrijf, naar een speler van formaat op de woningmarkt in de regio Den Haag / Haaglanden, Zoetermeer, Delft, Leiden, Lansingerland en Rotterdam / Rijnmond.

  Met kantoren in Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer, een team van uiterst geschikte mensen, een indrukwekkende woningportefeuille, prachtige positioneringen op diverse rankinglijsten (o. a. best verkopende makelaar, nr.10 in de landelijke TOP100-lijst, nominatie marketing-award) en een flinke dosis gedrevenheid, staan wij dagelijks klaar voor onze kopers, verkopers, huurders, verhuurders, beleggers en projectontwikkelaars.

  Meer informatie

  Lammers NVM Makelaars

  Makelaarskantoor Lammers NVM Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 43 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Willem Dreeslaan 221, Zoetermeer.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Lammers NVM Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Oviron makelaars en taxateurs

  Makelaarskantoor Oviron makelaars en taxateurs is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 31 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Willem Dreeslaan 186, Zoetermeer.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Oviron makelaars en taxateurs of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Wekker Makelaardij Zoetermeer

  De Wekker Makelaardij Zoetermeer is het 2e kantoor naast het hoofdkantoor in Leiden. Wij onderscheiden ons door middel van onze transparantie qua kosten en overzichtelijke verkoopmethode. Eerlijkheid duurt het langst is ons motto en communicatie staat bij ons hoog in het faam. In korte tijd hebben wij ons kunnen neerzetten als serieuze speler in Zoetermeer en omgeving. We zijn een klein en hecht team waardoor wij onze aanpak persoonlijk maken. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar en geven u graag vrijblijvend advies.

  Meer informatie

  Verlaan Makelaardij

  Makelaarskantoor Verlaan Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 13 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Vlamingstraat 5, Zoetermeer.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Verlaan Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Holland Huis Makelaars

  Holland Huis is sinds 1980 actief in Zoetermeer en omliggende plaatsen. U bent bij ons aan het juiste adres voor o. a. de verkoop, aankoop, taxatie en hypotheek van woningen.

  Verkoop
  Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een informatief gesprek over de waarde van uw woning. In dit gesprek wordt uitgelegd wat de makelaars van Holland Huis voor u kunnen betekenen.
  Bij verkoop biedt Holland Makelaars een "full-service verkoopopdracht". Hierbij wordt de verkoop vanaf de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris door ons begeleid. U wordt telefonisch, per e-mail en via ons intranet (www. mijnnvm. nl) van alle stappen op de hoogte gehouden. Uw belang als verkoper en onze opdrachtgever staat voorop. Naast de full-service dienstverlening zijn ook deeldiensten mogelijk.

  Aankoop
  De makelaars van Holland Huis kunnen u behulpzaam zijn bij de aankoop van een woning. Alle relevante zaken met betrekking tot bijvoorbeeld het vigerende bestemmingsplan, de bouwkundige staat van de woning, de gestelde vraagprijs in verhouding tot de marktwaarde, de omgeving en de (on)mogelijkheden voor eventuele specifieke wensen/eisen die u aan uw nieuwe woning stelt worden hierbij op een rij gezet. Resulteert onze aankoopbemiddeling in de aankoop van de woning, dan bent u ons courtage verschuldigd. Deze bedraagt € 1.750,-- inclusief BTW. Indien wij meerdere woningen voor u bezoeken, zullen wij per volgende woning € 250,- extra in rekening brengen.

  Kijk op onze website voor meer informatie over een gratis zoekopdracht of een aankoopadviesrapport.

  Taxaties
  Wij verzorgen (gevalideerde) taxatierapporten welke door alle geldverstekkende instellingen in Nederland worden geaccepteerd. Er zijn veel situaties waarin het vereist of verstandig is een taxatierapport van een woning op te laten maken.

  Hypotheken
  Onze organisatie is via Holland Huis Financiële Diensten actief op het gebied van hypotheken, financieringen, levens- en schadeverzekeringen en pensioenen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Op onze website kunt u terecht voor de meest actuele hypotheekrente, een vrijblijvende hypotheekberekening en diverse overige berekeningen. Tevens treft u hier de hypotheekadvieskosten die in rekening worden gebracht bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek.

  Beheer
  Onze organisatie is via beheermaatschappij Flatbeheer tevens actief op het gebied van commercieel, technisch en administratief beheer van woningen en commercieel vastgoed, flatbeheer. nl.

  Meer informatie

  Van Driel Knobbe Makelaardij

  Van Driel Knobbe Makelaardij is jouw enthousiaste en persoonlijke makelaar in Zoetermeer, die écht met je meedenkt, altijd bereikbaar is en naar jouw wensen luistert.

  Wij hebben een stevige deskundige basis en zetten samen alles op alles om jouw huis te verkopen of verhuren, je te helpen bij je aankoop of een taxatie uit te voeren. We gebruiken daarbij uiteraard alle moderne middelen.

  Bel of mail ons, we ontmoeten je graag.

  Meer informatie

  MakelaarsHome

  De makelaar waar U zich thuis zult voelen, transparant, slagvaardig, discreet en klantgericht in plaats van pandgericht!

  Of het nu gaat om verhuur, aankoop of verkoop, U staat als cliënt altijd centraal en gezamenlijk zullen wij een strategie bepalen om Uw opdracht, adequaat en doeltreffend uit te voeren. Uiteraard volgens een van te voren vastgesteld messcherp tarief en alles volledig op basis van No cure No pay!

  De voornaamste werkgebieden van makelaarsHome zijn; Zoetermeer, Rotterdam en Den Haag.

  Meer informatie

  Makelaarscentrum.nl

  Makelaarskantoor Makelaarscentrum.nl is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Koraalrood 153, Zoetermeer.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaarscentrum.nl of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Doen NVM Makelaars Voorburg

  Een professioneel en jong makelaarskantoor, vertrouwd met alle facetten van de vastgoedwereld. Met een solide reputatie en een trotse historie. Gegroeid en gespecialiseerd in de jaren.

  Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers staat centraal in onze dienstverlening. De werkwijze van DOEN NVM Makelaars laat zich het beste omschrijven als transparant, doeltreffend, actief maar zeker ook gedegen en met een uiterst persoonlijke benadering. Wij zijn trouw aan de menselijke aanpak die al onze medewerkers al jaren typeert. Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende "no-nonsens" werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen. Ons team van specialisten staat garant voor deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij, vastgoedbeheer, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw initiëring, taxaties en consultancy, hypotheken en verzekeringen.

  Voor een persoonlijk gesprek met een van ons geniet het de voorkeur van tevoren een afspraak te maken. De kans is namelijk aanwezig, dat wij onderweg zijn voor onze cliënten. Het maken van een afspraak betekent dat er tijd voor u gereserveerd wordt om uw persoonlijke wensen te relateren aan het te verwachten resultaat.

  Of het nu gaat om koop, verkoop, een taxatie of onze GRATIS en vrijblijvende waardebepaling ten behoeve van een verkoopbeslissing. In onze opdrachten staat vrijblijvendheid en een transparante dienstverlening centraal.

  Ook deeldiensten behoren tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld in die situatie dat u zelf een pand heeft bekeken maar zich uitsluitend wilt laten begeleiden bij de onderhandeling.

  Stuur ons een e-mail of reageer via ons contactformulier. U kunt uiteraard ook telefonisch bereiken. Graag stellen wij onszelf en onze dienstverlening nader aan u voor in een persoonlijk gesprek.

  Graag tot ziens bij DOEN NVM Makelaars.

  Meer informatie

  XLCASA Makelaars Leeuwarden

  Verkoper voor 995 euro op Funda!

  Steeds vaker krijgen we via onze klanten nieuwe klanten. Daar zijn we natuurlijk blij mee, maar dat is ook niet zomaar!

  Wij maken een grondige analyse van de woningmarkt in uw omgeving, zodat we voor u een sterke verkoopprijs kunnen adviseren.

  Wij nemen de tijd om uw woning op de beste manier te presenteren zodat er direct meer geïnteresseerden zijn.

  Wij hanteren verschillende verkoopmethoden om een optimale verkoopprijs én goede verkoopcondities voor u te behalen.

  U doet de bezichtigingen of wij, maar wij begeleiden u volledig in het verdere traject.

  Onze dienstverlening tegen een wel heel concurrerend tarief.

  Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk onze beoordelingen, hier op Funda maar ook bij the Feedback Company.

  Bezoek onze website, mail ons via servicedesk@xlcasa. nl of bel ons: ***********.

  Meer informatie

  Realhomes Vastgoed

  Makelaarskantoor Realhomes Vastgoed is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Maasdamstraat 36, Zoetermeer.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Realhomes Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Woninkrijk Makelaardij

  Woninkrijk Makelaardij

  Een huis verkopen of een droomhuis gevonden?
  Het is een belangrijk moment in je leven. Emotioneel en financieel. Woninkrijk Makelaardij beseft dat als geen ander en bundelt expertise en ervaring om jouw dromen en wensen optimaal te realiseren. Bij ons staat passie voor mensen en woningen centraal.

  Woninkrijk Makelaardij is een jong, enthousiast en bewust klein kantoor zodat je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en contact, korte lijnen, snel handelen en slagkracht. We leggen de lat hoog voor de kwaliteit van onze dienstverlening, maar houden de drempel graag laag voor onze klanten.
  Met ‘net een stapje extra’ maken we het verschil in de kwaliteit van de dienstverlening en kunnen we een aan- of verkoop volledig voor je begeleiden.

  Meer informatie

  Blauw Makelaars

  Makelaarskantoor Blauw Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Jan Hoornstraat 69, Zoetermeer.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Blauw Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Terra Brick

  Terra Brick Housing is een professionele Housing Agency. Gespecialiceerd in de exclusieve huurmarkt en het huisvesten van expats in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam. We bieden ook vastgoed management (beheer) aan op hoog niveau voor eigenaren die in het buitenland verblijven.

  Wilt u uw woning verhuren aan expats binnen de Randstad? Of vetrekt u zelf voor een bepaalde periode naar het buitenland en wilt u uw woning door ons administratief en technisch laten beheren. Dan is Terra Brick de aangewezen partij.

  Volg ons op social media voor alle ontwikkelingen op het gebied van aankoop beleggingspand, projectontwikkeling, verhuur aan expats en vastgoed management, fiscaliteiten of partners in financieel advies (Financieel planners).

  Meer informatie

Heeft u interesse in het verhuren van uw woning in Zoetermeer? Zet uw huis te huur op Pararius, de grootste website op het gebied van huurwoningen.

Woning verhuren in Zoetermeer
Pararius is de grootste aanbieder op het gebied van verhuren van huizen, woningen en appartementen in Zoetermeer. Als u geïnteresseerd bent om uw huis in Zoetermeer te verhuren, kijk dan op deze pagina en schrijf u gratis in: huis verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 woningzoekenden per maand. Tevens is de website van Pararius zestalig waardoor zij ook specialist zijn op het gebied van expatverhuur. Reden genoeg dus om u nu in te schrijven voor het verhuren van uw woning in Zoetermeer. Klik op deze link en schrijf u gratis in: woning verhuren.

Verhuurmakelaars in Zoetermeer
Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van woningen in Zoetermeer. Elke aangesloten makelaar in Zoetermeer die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van huizen op onze website. Wij kunnen deze criteria handhaven doordat wij alle bij ons aangesloten verhuurmakelaars persoonlijk kennen en hen onderwerpen aan een strenge gedragscode. Bovendien worden onze klanten minimaal twee keer per jaar door onze account managers bezocht. Wij houden dus intensief contact met elke makelaar om de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker te waarborgen. Op dit moment hebben wij ongeveer 80 woningen in de verhuur in Zoetermeer. Pararius toont alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van huizen in Zoetermeer.

Verhuren aan expats in Zoetermeer
Het verhuren van uw woning aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website die beschikbaar is in zes verschillende talen. Daarnaast hebben de meeste makelaars in Zoetermeer ervaring met het verhuren aan expats. Hierdoor is Pararius absoluut van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Zoetermeer.

Zet uw huis te huur in Zoetermeer
Als u van plan bent om uw huis te verhuren in Zoetermeer, dan is dit mogelijk via Pararius. Wij brengen u in contact met kwalitatieve makelaars uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan één makelaar bij u in de buurt en zij nemen dan contact met u op over de mogelijkheden voor het verhuren van uw woning. Schrijf u nu gratis in en zet uw woning in Zoetermeer te huur op Pararius.

 

+ Toon meer

Huis verhuren per stad