Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Zoetermeer

18 resultaten

  Schieland Borsboom NVM Makelaars Zoetermeer

  Úw makelaarskantoor

  In Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam en e. o!


  ‘Groot geworden door klein te blijven’ is een bekende quote en die quote past ons als een jas. In de vaak hectische en soms emotionele vastgoedmarkt, ligt onze kracht als uw makelaar onverminderd bij het kwalitatief hoogwaardig, maar no-nonsense en vooral persoonlijk makelen. Wij houden het hoofd koel en het hart warm, wanneer nodig.

  Sinds 1980. Van éénpitter, naar familiebedrijf, naar een speler van formaat op de woningmarkt in de regio Den Haag / Haaglanden, Zoetermeer, Delft, Leiden, Lansingerland en Rotterdam / Rijnmond.

  Met kantoren in Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer, een team van uiterst geschikte mensen, een indrukwekkende woningportefeuille, prachtige positioneringen op diverse rankinglijsten (o. a. best verkopende makelaar, nr.10 in de landelijke TOP100-lijst, nominatie marketing-award) en een flinke dosis gedrevenheid, staan wij dagelijks klaar voor onze kopers, verkopers, huurders, verhuurders, beleggers en projectontwikkelaars.

  Meer informatie

  Lammers NVM Makelaars

  Makelaarskantoor Lammers NVM Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 37 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Willem Dreeslaan 221, Zoetermeer.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Lammers NVM Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Kleurrijk NVM Makelaars & Taxateurs

  Kleurrijk NVM makelaars en taxateurs b. v. is een jong en dynamisch makelaarskantoor in Zoetermeer en Rotterdam, met een eigen no-nonsense visie op het verkopen, aankopen en taxeren van woningen. Goede kennis van de markt en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. De liefde voor ons vak is groot en zorgt ervoor dat alle opdrachten in perfectie worden afgerond.

  KLEURRIJK MAKELAARS PAST BIJ U ALS U:

  Een specialist zoekt in aan- en verkoopbegeleiding; Houdt van directe communicatie, we draaien niet om elkaar heen; Laagdrempeligheid prettig vindt; De tijd hebt om een makelaar in de arm te nemen die op basis van uw wensen en eisen weloverwogen voor u aan de slag gaat; Vindt dat uw makelaar beschikbaar moet zijn wanneer het u uitkomt; Altijd rechtstreeks contact wilt met de makelaar.

  WIJ ZIJN NVM-MAKELAAR. WAT IS DE MEERWAARDE?

  NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Dat wij lid zijn van de NVM geeft u de volgende zekerheden: IWij beschikken over een grote NVM-database. Op basis van de informatie hieruit kunnen wij u uitstekend adviseren en ons advies onderbouwen; Wij zijn gecertificeerd Register Makelaar in uw gebied; Wij zijn goed opgeleid en wij houden onze kennis voortdurend op peil; Wij werken conform de NVM-Erecode.

  Meer informatie

  Oviron makelaars en taxateurs

  Makelaarskantoor Oviron makelaars en taxateurs is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 20 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Willem Dreeslaan 186, Zoetermeer.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Oviron makelaars en taxateurs of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Wekker Makelaardij Zoetermeer

  De Wekker Makelaardij Zoetermeer is het 2e kantoor naast het hoofdkantoor in Leiden. Wij onderscheiden ons door middel van onze transparantie qua kosten en overzichtelijke verkoopmethode. Eerlijkheid duurt het langst is ons motto en communicatie staat bij ons hoog in het faam. In korte tijd hebben wij ons kunnen neerzetten als serieuze speler in Zoetermeer en omgeving. We zijn een klein en hecht team waardoor wij onze aanpak persoonlijk maken. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar en geven u graag vrijblijvend advies.

  Meer informatie

  Verlaan Makelaardij

  Makelaarskantoor Verlaan Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Vlamingstraat 5, Zoetermeer.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Verlaan Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Dutch Brickx Real Estate Den Haag e.o.

  Dutch Brickx Real Estate, dé verhuurbemiddelingsorganisatie voor de zakelijke markt.

  Met een dynamisch en uiterst flexibel team helpt Dutch Brickx Real Estate expats, bedrijfsleven en particulieren bij de tijdelijke huur en verhuur van huizen en appartementen in de regio's Alkmaar, Almere, Alphen aan de Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, Delft, Gouda, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Leiden, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Woerden, Zaandam en Zoetermeer  Dutch Brickx Real Estate gelooft in de kracht van betrokkenheid. Met ervaring sinds 2012 weten de makelaars bij Dutch Brickx Real Estate wat het betekent om in een onbekende stad of in een vreemd land een huurhuis te vinden. Maar ook voor het verhuren van uw eigen huis of appartment bent u bij Dutch Brickx Real Estate aan het juiste adres. Dutch Brickx Real Estate biedt u een uitgebreid aanbod en een uitstekende dienstverlening om het gehele huur- of verhuurtraject zo soepel mogelijk te laten verlopen en u volledig te ontzorgen.

  Dutch Brickx Real Estate; verstand van zaken, gevoel voor mensen.

  Meer informatie

  Makelaarscentrum.nl

  Makelaarskantoor Makelaarscentrum.nl is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 15 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Koraalrood 153, Zoetermeer.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaarscentrum.nl of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Janson Makelaardij

  Eén van onze klanten noemt ons een ‘prettig makelaarskantoor waar de persoonlijke benadering voorop staat’. Een ander zegt dat we ‘doortastend en kordaat makelaarsadvies van financiën tot en met koopbegeleiding’ bieden. In de beoordelingen krijgen we van onze klanten gemiddeld een ruime ‘9’ voor service. Daar zijn we reuze trots op, want dat is precies waarvoor we iedere dag weer net dat stapje extra zetten: onze klanten naar volle tevredenheid verder helpen.

  Complete dienstverlening
  Of het gaat om de aan- of verkoop of verhuur van woningen, om verzekeringen, hypotheken of taxaties: uw belang staat bij ons altijd voorop! We denken graag met u mee en verdiepen ons in uw specifieke situatie. Op basis daarvan geven we gedegen, eerlijk advies en voeren dat dan ook graag tot in de puntjes voor u uit. Tot het door u gewenste resultaat volledig gerealiseerd is.

  Historie
  Ons kantoor is in 1986 opgericht, destijds al als makelaars- én assurantiekantoor. Al die jaren zijn we erin geslaagd om ervaring aan een frisse kijk op dingen te koppelen. De meeste medewerkers zijn door de wol geverfd en kennen onze klanten door en door. Dat past bij onze filosofie om goede mensen aan ons te binden, kennis in huis te houden en uit te bouwen én klanten te bedienen via vertrouwde gezichten en stemmen. Met deze ingrediënten proberen we een langdurige relatie op te bouwen. Met succes, want diverse klanten uit de beginperiode maken nog geregeld gebruik van onze diensten.

  Meer informatie

  Holland Huis Makelaars

  Holland Huis is sinds 1980 actief in Zoetermeer en omliggende plaatsen. U bent bij ons aan het juiste adres voor o. a. de verkoop, aankoop, taxatie en hypotheek van woningen.

  Verkoop
  Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een informatief gesprek over de waarde van uw woning. In dit gesprek wordt uitgelegd wat de makelaars van Holland Huis voor u kunnen betekenen.
  Bij verkoop biedt Holland Makelaars een "full-service verkoopopdracht". Hierbij wordt de verkoop vanaf de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris door ons begeleid. U wordt telefonisch, per e-mail en via ons intranet (www. mijnnvm. nl) van alle stappen op de hoogte gehouden. Uw belang als verkoper en onze opdrachtgever staat voorop. Naast de full-service dienstverlening zijn ook deeldiensten mogelijk.

  Aankoop
  De makelaars van Holland Huis kunnen u behulpzaam zijn bij de aankoop van een woning. Alle relevante zaken met betrekking tot bijvoorbeeld het vigerende bestemmingsplan, de bouwkundige staat van de woning, de gestelde vraagprijs in verhouding tot de marktwaarde, de omgeving en de (on)mogelijkheden voor eventuele specifieke wensen/eisen die u aan uw nieuwe woning stelt worden hierbij op een rij gezet. Resulteert onze aankoopbemiddeling in de aankoop van de woning, dan bent u ons courtage verschuldigd. Deze bedraagt € 1.750,-- inclusief BTW. Indien wij meerdere woningen voor u bezoeken, zullen wij per volgende woning € 250,- extra in rekening brengen.

  Kijk op onze website voor meer informatie over een gratis zoekopdracht of een aankoopadviesrapport.

  Taxaties
  Wij verzorgen (gevalideerde) taxatierapporten welke door alle geldverstekkende instellingen in Nederland worden geaccepteerd. Er zijn veel situaties waarin het vereist of verstandig is een taxatierapport van een woning op te laten maken.

  Hypotheken
  Onze organisatie is via Holland Huis Financiële Diensten actief op het gebied van hypotheken, financieringen, levens- en schadeverzekeringen en pensioenen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Op onze website kunt u terecht voor de meest actuele hypotheekrente, een vrijblijvende hypotheekberekening en diverse overige berekeningen. Tevens treft u hier de hypotheekadvieskosten die in rekening worden gebracht bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek.

  Beheer
  Onze organisatie is via beheermaatschappij Flatbeheer tevens actief op het gebied van commercieel, technisch en administratief beheer van woningen en commercieel vastgoed, flatbeheer. nl.

  Meer informatie

  Van Driel Knobbe Makelaardij

  Van Driel Knobbe Makelaardij is jouw enthousiaste en persoonlijke makelaar in Zoetermeer, die écht met je meedenkt, altijd bereikbaar is en naar jouw wensen luistert.

  Wij hebben een stevige deskundige basis en zetten samen alles op alles om jouw huis te verkopen of verhuren, je te helpen bij je aankoop of een taxatie uit te voeren. We gebruiken daarbij uiteraard alle moderne middelen.

  Bel of mail ons, we ontmoeten je graag.

  Meer informatie

  Mijn Huis Makelaardij

  Makelaarskantoor Mijn Huis Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 111 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zandvaartkade 1, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mijn Huis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  RegioMakelaer

  Makelaarskantoor RegioMakelaer is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 16 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Nieuwe Markt 2, Bodegraven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van RegioMakelaer of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  MakelaarsHome

  De makelaar waar U zich thuis zult voelen, transparant, slagvaardig, discreet en klantgericht in plaats van pandgericht!

  Of het nu gaat om verhuur, aankoop of verkoop, U staat als cliënt altijd centraal en gezamenlijk zullen wij een strategie bepalen om Uw opdracht, adequaat en doeltreffend uit te voeren. Uiteraard volgens een van te voren vastgesteld messcherp tarief en alles volledig op basis van No cure No pay!

  De voornaamste werkgebieden van makelaarsHome zijn; Zoetermeer, Rotterdam en Den Haag.

  Meer informatie

  Terra Brick

  Terra Brick Housing is een professionele Housing Agency. Gespecialiceerd in de exclusieve huurmarkt en het huisvesten van expats in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam. We bieden ook vastgoed management (beheer) aan op hoog niveau voor eigenaren die in het buitenland verblijven.

  Wilt u uw woning verhuren aan expats binnen de Randstad? Of vetrekt u zelf voor een bepaalde periode naar het buitenland en wilt u uw woning door ons administratief en technisch laten beheren. Dan is Terra Brick de aangewezen partij.

  Volg ons op social media voor alle ontwikkelingen op het gebied van aankoop beleggingspand, projectontwikkeling, verhuur aan expats en vastgoed management, fiscaliteiten of partners in financieel advies (Financieel planners).

  Meer informatie

  Woninkrijk Makelaardij

  Woninkrijk Makelaardij

  Een huis verkopen of een droomhuis gevonden?
  Het is een belangrijk moment in je leven. Emotioneel en financieel. Woninkrijk Makelaardij beseft dat als geen ander en bundelt expertise en ervaring om jouw dromen en wensen optimaal te realiseren. Bij ons staat passie voor mensen en woningen centraal.

  Woninkrijk Makelaardij is een jong, enthousiast en bewust klein kantoor zodat je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en contact, korte lijnen, snel handelen en slagkracht. We leggen de lat hoog voor de kwaliteit van onze dienstverlening, maar houden de drempel graag laag voor onze klanten.
  Met ‘net een stapje extra’ maken we het verschil in de kwaliteit van de dienstverlening en kunnen we een aan- of verkoop volledig voor je begeleiden.

  Meer informatie

  Realhomes Vastgoed

  Makelaarskantoor Realhomes Vastgoed is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Maasdamstraat 36, Zoetermeer.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Realhomes Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Zoete Vastgoed

  Vastgoed met finesse en een personal touch: met in het achterhoofd de nieuwe bewoners op nummer één, creëren, beheren, verhuren en verkopen wij woningen.

  Vastgoed met finesse en een personal touch: met in het achterhoofd de nieuwe bewoners op nummer één, creëren, beheren, verhuren en verkopen wij woningen.

  Vastgoed met finesse en een personal touch: met in het achterhoofd de nieuwe bewoners op nummer één, creëren, beheren, verhuren en verkopen wij woningen.

  Vastgoed met finesse en een personal touch: met in het achterhoofd de nieuwe bewoners op nummer één, creëren, beheren, verhuren en verkopen wij woningen.

  Meer informatie