Pararius Huurwoningen
 • Nieuwbouwcomplex - B@ducated - Utrecht / Leidsche Rijn

  Vanaf € 410,- /mnd

  • Vanaf 23m2 tot 50m2
  • 1 of 2 slaapkamers
  • 250 huurappartementen

  Beschrijving

  Wonen in B@ducated is betaalbaar en comfortabel in een helemaal nieuwe woning voor studerenden en young professionals. Gelegen bij het station met een winkelcentrum om de hoek en een beheerdersruimte, laundry en gemeenschappelijke ruimtes in het eigen gebouw is B@ducated van alle gemakken voorzien. De omgeving is divers en volop in beweging: woningen, bedrijven, winkels en het historische centrum van Utrecht op slechts 3 minuten afstand met de trein. Je fiets parkeer je in het gebouw in een afgesloten fietsenstalling en ook voor een auto is er plek in de ondergrondse garage.
  Alle woningen hebben een eigen keuken en badkamer. Op het dak liggen zonnepanelen om het gebouw van duurzame energie te kunnen voorzien. De woningen op de bovenste etage zijn voorzien van een eigen terras en alle woningen zijn met een lift bereikbaar. De woningen op de begane grond zijn toegankelijk vanaf de straat, die afgesloten is voor auto’s en hebben een vrije hoogte meer dan 4 meter. Het gebouw zelf is ontzettend mooi vorm gegeven met een in het oog springende goudkleurige gevel, die past bij een jong publiek.
  Voor deze woningen is het mogelijk om huursubsidie te ontvangen als je aan de voorwaarden voldoet, daarmee houdt je nog meer over om leuke dingen te doen!

  Tijdlijn oplevering project

  • 3e kwartaal 2016Start bouw
  • 2e kwartaal 2017Start verhuur
  • 1e kwartaal 2018Oplevering

  Woningtypen

  Project op kaart

  Ontwikkelaar

  Sustay is een jong bedrijf met een vernieuwende frisse kijk op projecten. Wij ontwikkelen en realiseren maatwerk woonbuurten met betaalbare en comfortabele woningen voor iedereen. Deze worden doorgaans ontwikkeld voor de portefeuille van institutionele beleggers en corporaties.