Pararius Huurwoningen

Enschede

Camelot Campus 053

vanaf € 449,- incl. per maand.

Oplevering
  • 20 - 35 m2 woonoppervlak
  • 1 kamer
  • 445 studios

Beschrijving

Goed nieuws voor degenen die op zoek zijn naar woningen in Enschede! Camelot Europe transformeerde De Hogekamp; een voormalig faculteitsgebouw naar de Camelot Campus 053. In de Camelot Campus 053 - Hogekamp zijn nu 444 volledig gemeubileerde en gestoffeerde studio's. Allemaal met een eigen badkamer én keuken. Campus 053 - Hogekamp ligt op het campusterrein van de Universiteit Twente in een prachtig groen gebied.

Het gebouw heeft 10 verdiepingen. Naast privéstudio's zijn er ook gemeenschappelijk ruimtes. Er is onder andere een game area, een loungeruimte en een studiegedeelte op de begane grond. Er is ook een betaalde wasruimte, een dakterras en een terras bij de ingang van het gebouw. Als je extra opslagruimte nodig hebt, kun je ook nog een privéopslag huren.

 

De volledig gemeubileerde studio's zijn beschikbaar vanaf € 449, - per maand, inclusief huurtoeslag, service-, inventaris- en inrichtingskosten en starten vanaf 21 m².

Wacht niet langer, meld je nu aan!

Eenmalige kosten:
- Borg € 1.000,-
- Kosten eindschoonmaak € 100,-
- Verschillende opstartkosten bedragen € 202,50-

Optioneel:
- Linnenpakket * € 120,-
- Pakket keukengerei * € 75,-

* Eenmaal gekocht zijn deze gebruiksvoorwerpen van jou.

+ Toon meer

Tijdlijn

  • Start bouw oktober 2016
  • Start verhuur mei 2018
  • Oplevering juli 2018

Impressies

Plattegronden

Aanbieder

Camelot Europe

Camelot Europe are leading, international Vacant Property Service specialists offering a wide range of management and vacant property security services to clients across the public and private sectors. Camelot are trusted specialists in securing, managing and developing vacant commercial and residential property.