Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

1

Huurwoningen Veendam

 • Huis Grote Belt

  9642 BS Veendam (Veendam-Sorghvliet)
  € 850 per maand
  Aan de Grote Belt is per 15 juli een ruime tussenwoning te huur. Het is ca.130m² groot en beschikt ...
  woonopp.
  130 m²
  kamers
  5

Huurwoningen Veendam - bekijk alle huurhuizen op Pararius

Op zoek naar een huurhuis in Veendam? Bekijk Pararius voor het grootste aanbod huurwoningen in Veendam. U vind hier zeker een mooi huurhuis!

Over Veendam
De Groningse plaats Veendam is een onderdeel van de gelijknamige gemeente. Veendam telt ongeveer 20.000 inwoners en ligt in de provincie Groningen. In het centrum van Veendam centrum vindt men veel ruimte, groen en waterpartijen. Hier dankt de plaats Veendam de naam ‘Parkstad Veendam’ aan. Door de hoge mate van woongenot valt Veendam in de smaak bij mensen die eisen stellen aan hun woonomgeving. Door de centrale ligging aan de N33 is Veendam goed te bereiken. Ook met het openbaar vervoer Is Veendam goed te bereiken, sinds 2011 is er een eigen treinstation. Tevens kan er met bussen goed gepeddeld worden tussen Zuidbroek, Groningen en Stadskanaal. Meer informatie over Veendam vindt u op de site gemeente Veendam.

Huren van appartementen in Veendam
Pararius biedt u alle beschikbare appartementen in Veendam. Schrijf u nu snel gratis in op Pararius om op de hoogte gehouden te worden van alle appartementen die te huur zijn in Veendam. U vindt hier een duidelijk overzicht van alle huurhuizen en huur appartementen.

Huurhuizen Veendam
Met een uitgebreid netwerk van makelaars biedt Pararius u een goed overzicht van alle beschikbare huurwoningen in Veendam. Deze huurwoningen zijn eenvoudig te vinden via Pararius. Dankzij het brede aanbod van huurwoningen en huurhuizen op Pararius vindt u gemakkelijk en snel het huurhuis van uw dromen in Veendam.