Interhouse verhuurmakelaars Eindhoven

Eindhoven

Woningverhuur in Eindhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Interhouse Verhuurmakelaars® is een gerenommeerde verhuurmakelaardij organisatie op franchise basis. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Amersfoort, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Sassenheim en Utrecht. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij verhuur en aanhuur van alle soorten residentiële woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Interhouse Verhuurmakelaars® beschikt over een groot netwerk van vraag en aanbod. Iedere vestiging bedient een exclusief werkgebied. Wij zijn dan ook volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt.

Interhouse Eindhoven bedient de stad Eindhoven en de direct omliggende gemeenten. Een zeer populaire regio om te wonen met talrijke multinationale ondernemingen, een rijk cultureel erfgoed en een hoge kwaliteit van leven.

Interhouse Verhuurmakelaars® is opgericht op 1 januari 1998 en garandeert vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en bovenal kwaliteit!

Als u overweegt een woning te huren, te verhuren, of wellicht het volledige beheer van uw onroerende zaken vertrouwd uit handen te geven, dan bent u bij Interhouse Verhuurmakelaars® aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Bianca Papen

Verhuurmakelaar

Dirk-Jan Bonenkamp

Verkoopmakelaar

Onze nieuwste woningen

Winkelcentrum Woensel

€ 1.575 per maand

Meerplein

€ 1.695 per maand

de Koppele

€ 1.050 per maand

Lichtstraat

€ 1.495 per maand

Welschapsedijk

€ 1.285 per maand

Blaarthemseweg

€ 995 per maand

Meerwater

€ 1.975 per maand

Prunellalaan

€ 1.350 per maand

Onze vestiging