Pararius Huurwoningenszesxwbq

vb&t Verhuurmakelaars, woningverhuur in Eindhoven en omgeving

Vestdijk 180, 5611 CZ Eindhoven

Toon alle huurwoningen aangeboden door vb&t Verhuurmakelaars

Over ons

vb&t Verhuurmakelaars is een makelaarskantoor met diverse vestigingen in Brabant en Limburg. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis. Of het nu gaat om woningmarktinformatie, nieuwbouw of de markt voor huurwoningen. Uitzonderlijk professioneel en efficiënt. Met een eigenzinnige aanpak streven we naar één doel: buitengewoon resultaat.

Met een woningbestand van ruim 10.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars de grootste verhuurspecialist van Zuid-Nederland. We hebben ruim 45 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen. Het woningbestand kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woonhuizen en appartementen gelegen in zowel (groot)stedelijke als groene en/of waterrijke omgevingen.

Onze betrokken en deskundige verhuurmakelaars zetten zich actief in voor de wensen van de klant. Wij werken vanuit 5 vestigingen in Noord-Brabant en Limburg, te weten: Eindhoven, Helmond, Breda, 's-Hertogenbosch en Maastricht.

vb&t Verhuurmakelaars maakt deel uit van vb&t groep bv. Een complete vastgoed dienstverlener. Relaties profiteren meer dan eens van deze toegevoegde waarde.

Toewijzingscriteria

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning worden door onze opdrachtgevers een aantal toewijzingscriteria gehanteerd:

- uw bruto maandinkomen dient 4 keer de maandhuur te bedragen (3,5 keer is bespreekbaar). Vakantiegeld en vaste toeslagen worden meegeteld.

- het inkomen van uw partner wordt voor een derde meegeteld. Bij kandidaat huurders welke beide een AOW ontvangen, kunnen beide inkomens voor 100% meegeteld worden.

- u dient te beschikken over een arbeidscontract van minimaal één jaar. Nul-uren-contracten en contracten via een uitzendbureau kunnen niet meegeteld worden. Contracten via een detacheringsbureau worden beoordeeld aan de hand van de voorwaarden.

- zijn eerder genoemde punten niet op uw situatie van toepassing, maar heeft u eigen vermogen? Eigen vermogen vanaf € 50.000,- wordt meegeteld. Naast dit eigen vermogen dient er altijd een vast inkomen te zijn.

NB. Indien u met uw inkomen niet volledig voldoet aan de inkomensnorm (bedraagt uw bruto maandinkomen 3,5 keer de maandhuur) zijn er mogelijkheden om te huren onder voorwaarde van een waarborgsom of bank-/huurgarantie. Verdient u minder dan 3,5 keer, kunt u helaas geen woning huren via vb&t.

Medewerkers

 • Inge Lewandowski
  Inge Lewandowski
  Verhuurmakelaar
 • Jorieke Vogel
  Jorieke Vogel
  Verhuurmakelaar
 • Karel de Lau
  Karel de Lau
  Verhuurmakelaar
 • Francine Klaessens
  Francine Klaessens
  Verhuurmakelaar
 • Patricia Defaux
  Patricia Defaux
  Verhuurmakelaar
 • Pieter Hommel
  Pieter Hommel
  Verhuurmakelaar
 • Tjerk Janssen
  Tjerk Janssen
  Verhuurmakelaar

+ Toon meer