Interhouse verhuurmakelaars Haarlem

Haarlem

Woningverhuur in Haarlem en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Interhouse verhuurmakelaars is een gerenommeerde franchiseorganisatie met vestigingen door heel Nederland. De activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij verhuur en aanhuur van alle soorten residentiële woningen. Iedere vestiging beschikt over een groot netwerk van vraag en aanbod en bedient een exclusief werkgebied. Zij zijn dan ook volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt. Tevens heeft Interhouse een separate dienst Interhouse vastgoed Management, deze specialisten zijn het aanspreekpunt betreffende het beheren van zowel de financiele/adminstratieve als de technische kant van een omvangrijke vastgoedportefeuille.

Interhouse verhuurmakelaars in Haarlem bedient het Kennermerland. Een bijzonder geliefde omgeving om te wonen. Er is volop bedrijvigheid en heeft een gunstige ligging bij de grote steden in de Randstad, luchthaven Schiphol, maar biedt ook het strand (Bloemendaal en Zandvoort), bos en diverse aantrekkelijke dorpen en een rijk cultureel erfgoed. Ideaal voor woningzoekenden die waarde hechten aan een hoge kwaliteit van leven.

Interhouse verhuurmakelaars is opgericht op 1 januari 1998 en behoort tot de meest ervaren makelaars in deze nichemarkt. Als hoge kwaliteit en integriteit voor u belangrijk zijn, dan bent u voor het huren of verhuren van een woning gegarandeerd aan het juiste adres. Als u overweegt een woning te huren of verhuren, of wellicht het volledige beheer vertrouwd uit handen wilt geven, dan heeft u hierbij het juiste adres gevonden!

Wie zijn wij?

Cilly de Ruyter

Commercieel medewerker

Bas Ros

Verhuurmakelaar

Wendy Ros

Binnendienst

Barend Warnaars

Vastgoedadviseur

Onze nieuwste woningen

Raaks 28 G

€ 1.745 per maand

Berkenrodesteeg 2

€ 2.485 per maand

Van Collemstraat 34 II

€ 1.485 per maand

Mecklenburgstraat 1 RD

€ 1.985 per maand

Van Egmondstraat 52 RD

€ 1.685 per maand

Lorentzkade 212

€ 3.245 per maand

Lange Annastraat 33

€ 1.425 per maand

Zijlweg 76 B

€ 1.465 per maand

de Ruyterstraat 6 3

€ 1.665 per maand

Onze vestiging