Projekthus

Rijswijk

Woningverhuur in Rijswijk en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Projekthus is een gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse vastgoeddiensten, waaronder de bemiddeling bij huur en/of verhuur van vastgoed. Al jarenlang helpen wij tal van woningeigenaren/woningcorporaties en huurders naar volle tevredenheid. Onze brede kennis en ervaring gekoppeld aan de inzet van een jong en gemotiveerd team is onze sleutel tot succes.

Ons hoofddoel is om u volledig te ontzorgen, optimaal te adviseren en de juiste match te maken tussen vraag en aanbod ( woningzoekende en een woning).

Omdat iedere verhuuropdracht om een specifieke aanpak vraagt, zetten wij in overleg met u alle middelen in die tot het gewenste resultaat zullen leiden. Het gaat namelijk om maatwerk waarbij de procedure zorgvuldig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en de huidige marktsituatie.

Wij beschikken over divers woningaanbod, van studio’s, appartementen en eengezinswoningen tot nieuwbouwwoningen en luxe lofts en penthouses. Uw droomhuis is er al, we moeten hem alleen nog vinden!

Ons team is gedreven en dat kunt u terug zien in het resultaat. Onze werkwijze is eerlijk, transparant, discreet en direct. Wat uw wensen ook zijn, wij denken met u mee, tot het gewenste resultaat behaald is.

Onze gehele service is op basis van No cure, No pay!

Onze vestiging