Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

Helaas zijn er geen resultaten voor je zoekopdracht

Pas je zoekopdracht aan of maak een mail-alert aan en blijf op de hoogte van nieuwe woningen binnen jouw zoekopdracht.

16

Huurwoningen in de buurt van Bennekom

Huurwoning in Bennekom, vind uw huurhuis op Pararius!

Een huurwoning in Bennekom vindt u op Pararius. Kijk op Pararius voor het complete aanbod van huurhuizen in Bennekom.

Over Bennekom
Bennekom is een woonkern en voormalige gemeente in de gemeente Ede in de provincie Gelderland. Bennekom ligt op de grens van de zuidwestelijke Veluwe en de zuidelijk Gelderse Vallei. De toeristische attracties van Bennekom zijn kasteel Hoekelum, de kaas- en kampeerboerderij en het Kijk & Luistermuseum. In het Noorden ligt Bennekom slechts een paar honderd meter van Ede af en in het zuiden is de bebouwde kom van Wageningen erg dichtbij. Bennekom is goed bereikbaar via Station Ede-Wageningen en met verschillende buslijnen richting Arnhem en Ede. Meer informatie over wonen in Bennekom kunt u vinden op deze website: Gemeente Ede.

Appartementen huren in Bennekom
Heeft u interesse in het huren van een appartement in Bennekom? Voor het huren van een appartement in Bennekom bent u bij Pararius op het juiste adres. Bekijk nu al het aanbod van huurappartementen in Bennekom op Pararius.

Bennekom huizen huren
Het huren van een huis in Bennekom kan eenvoudig via Pararius. Via de ingebouwde zoekmachine wordt het zoeken naar een huurhuis u erg eenvoudig gemaakt. Kijk nu op Pararius voor het volledige aanbod.