Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

2

Huurwoningen Ede

 • Appartement Maandereind

  6711 AC Ede (Centrum Ede)
  € 755 per maand
  Op het Museumplein in het gezellige centrum van Ede, ligt dit nieuwe appartementencomplex. Een ...
  woonopp.
  50 m²
  kamers
  2
  bouwjaar
  2018
 • Huis Gendtsewaard

  6718 NB Ede (De Venen en Zanden)
  € 1.050 per maand
  Aan de rand van Ede is een nieuwbouwwijk gerealiseerd; de PassePartout. Alle faciliteiten liggen ...
  woonopp.
  116 m²
  kamers
  4

Huurwoningen in Ede, bekijk alle huurhuizen op Pararius!

Op zoek naar een huurhuis in Ede? Pararius is de online specialist op het gebied van huurwoningen, bekijk geheel gratis alle beschikbare huurwoningen in Ede.

Over Ede
Ede hoort bij de gelijknamige gemeente Ede. Ede ligt in de Nederlandse provincie Gelderland en telt ongeveer 68.000 inwoners. Ede is een middelgrote plaats op ten westen van de Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei. Doordat Ede moet groeien als woonkern heeft een aantal maatregelen plaats moeten vinden, zoals het sluiten van Enka, de kunstzijde fabriek, en een vestiging van defensie. Ondanks het vertrek van deze grote partijen blijft Ede groeien. Het oude centrum is inmiddels opgeknapt zodat het dorp een nieuw straatbeeld heeft gekregen. Nu het centrum is opgeknapt is nog steeds niet iedereen tevreden. Het centrum wordt vaak omschreven als kil en sfeerloos. Ter nagedachtenis aan de Tweede Wereldoorlog staan er verschillende monumenten in Ede. Ede beschikt over goede treinverbindingen met de steden Arnhem en Utrecht. Meer informatie over wonen in Ede vindt u op deze website: Gemeente Ede.

Appartementen huren in Ede
Heeft u interesse in huur appartementen in Ede? Ook voor het huren van appartementen in Ede zit u goed bij Pararius! Bekijk nu snel het aanbod van huurappartementen op Pararius.

Ede huizen huren
Huurhuizen in Ede zijn via Pararius eenvoudig te huren. Pararius heeft een uitgebreid netwerk van makelaars die hun huurwoningen op de website plaatsen. Schrijf u nu gratis in op Pararius en bekijk het brede aanbod van huurwoningen in Ede.