Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  20

  Huurwoningen Nijmegen

  Op zoek naar huurwoningen Nijmegen? Vind jouw nieuwe huurwoning bij Pararius.

  Ben je op zoek naar een huurwoning in Nijmegen? Op Pararius vind je een actueel overzicht van alle huurwoningen, appartementen en studio's in Nijmegen. Om jouw zoektocht gemakkelijker te maken, kun je met de filters eenvoudig huurwoningen filteren. Zo krijg je alleen die huurwoningen te zien die passen bij jouw woonwensen. Je kunt alle huurwoningen in Nijmegen gratis bekijken. En heb je een huurwoning in Nijmegen gevonden die geschikt is voor jou, dan neem je eenvoudig contact op met de makelaar.

  Huurwoningen in Nijmegen
  Nijmegen is een grote stad in de provincie Gelderland. Nijmegen is de op tien na grootste stad van Nederland en telt ruim 177.000 inwoners (2020). Nijmegen staat vooral bekend om de rijke geschiedenis: de stad is een van de oudste steden van Nederland. Daarnaast is Nijmegen ook een echte studentenstad. Dat komt onder meer door de Fontys hogeschool en de Radboud Universiteit, maar ook omdat Nijmegen een heel gezellig centrum heeft en er geen gebrek is aan voorzieningen. Omdat Nijmegen zoveel te bieden heeft, gaan veel studenten en starters er op zoek naar een huurwoning.

  Gemiddelde prijs van huurwoningen in Nijmegen
  Huurwoningen in Nijmegen kosten gemiddeld € 13,47 per vierkante meter per maand (Q4 2020). Ondanks dat de gemiddelde prijs van huurwoningen de afgelopen jaren gestegen is, is Nijmegen nog altijd relatief goedkoop. De landelijke gemiddelde prijs van huurwoningen ligt op €16,16 per vierkante meter per maand.

  Vind alle beschikbare huurwoningen in Nijmegen!
  Ben je op zoek naar beschikbare huurwoningen in Nijmegen, dan zijn er verschillende wijken waar je huurwoningen kunt vinden. In het Stadscentrum worden op Pararius relatief veel huurwoningen aangeboden. Ook in de buurten Biezen en Bottendaal staan veel woningen te huur.

  Huis verhuren Nijmegen
  Wil je een woning verhuren in Nijmegen? Pararius is daarvoor het geschikte platform. Heb je een woning en wil je die verhuren, dan kun je via Pararius eenvoudig een verhuurmakelaar inschakelen. De makelaar zorgt er vervolgens voor dat jouw huurwoning tussen het aanbod aan huurwoningen in Nijmegen op Pararius verschijnt.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Nijmegen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.