Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  32

  Huurwoningen Heerlen

  Huurwoningen in Heerlen: vind jouw huurwoning op Pararius!

  Ben je op zoek naar een huurwoning in Heerlen? Op Pararius vind je het meest complete overzicht van huurwoningen in Heerlen. Door het aanbod te verzamelen in een overzicht maken we jouw zoektocht naar een huurwoning in Heerlen een stuk makkelijker!

  Huren in Heerlen
  Heerlen ligt in het Zuiden van de provincie Limburg, vlakbij de Duitse grens. Heerlen is onderdeel van stadsregio Parkstad, een samenwerkingsverband met de gemeenten Beekdaelen, Brunssum, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal. Door het samenwerkingsverband heeft de regio rondom Heerlen een grote verandering doorgemaakt. Waar stadsregio Parkstad in het verleden vooral bekend stond om de landbouw, industrie en mijnen is de regio rondom Heerlen nu voortvarend op het gebied van toerisme, mobiliteit en wonen. Door deze veranderingen is Heerlen ook steeds populairder geworden onder woningzoekenden. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een huurwoning in Heerlen.

  Huurwoningen in Heerlen
  In Heerlen wonen ongeveer 87.000 mensen (2020). In de stad zijn zo'n 46.000 woningen te vinden waarvan het grootste deel huurwoningen zijn: 53 procent. De meeste huurwoningen in Heerlen zijn in het bezit van woningcorporaties, het overige deel valt in de vrije huursector. De meeste huizen in Heerlen zijn eengezinswoningen, minder dan de helft van het totale woningen is een appartement.

  In verhouding tot de rest van Nederland zijn huurwoningen in Heerlen redelijk betaalbaar. Nieuwe huurders in de vrije sector betalen €8,92 per vierkante meter per maand voor een huurwoning in Heerlen (Q4 2020). Populaire wijken in Heerlen waar je veel huurwoningen vindt zijn onder andere Heerlen-Centrum, Heerlerheide en Hoensbroek.

  Huurhuizen in Heerlen
  Wie op zoek is naar huurwoningen in Heerlen zit goed op Pararius. Makelaars kunnen hun huurwoningen op Pararius plaatsen waardoor jij als woningzoekende kunt zoeken in het meest complete aanbod. Met behulp van onze handige filters zoek jij alleen tussen huurwoningen in Heerlen die aan jouw wensen voldoen. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op woningtypen zoals appartementen, kamers of studio's. Ook kun je filteren op huurprijs, oppervlakte en voorzieningen. Op Pararius vind je gratis en eenvoudig jouw nieuwe huurwoning in Heerlen!

  Woning verhuren in Heerlen
  Wil je van jouw woning een huurwoning maken? Pararius brengt je gratis in contact met de beste verhuurexperts in Heerlen. Zij kunnen jouw huurwoning aanbieden op Pararius en je helpen bij het vinden van een geschikte huurder.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Heerlen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 7 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.