Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  21

  Huurwoningen Sittard

  Huurwoningen Sittard: vind huurwoningen in Sittard op Pararius!

  Ben je op zoek naar huurwoningen in Sittard? Op Pararius staan huurwoningen in Sittard die worden aangeboden door de beste verhuurmakelaars uit de omgeving. Via Pararius zoek je gratis en eenvoudig naar de perfecte huurwoning in Sittard voor jou!

  Over Sittard
  Sittard is sinds 1839 definitief een plaats in Nederland. Daarvoor hoorde het geruime tijd bij België. Sittard is één van de oudste steden van Nederland. Er zijn documenten over Sittard die stammen uit de zevende eeuw. In de stad staan dan ook ontzettend veel monumentale huurwoningen. Een deel van Sittard is beschermd stadsgezicht, je vindt hier ook nog de oude omwalling van de stad. Liefhebbers van kerken kunnen hun hart ophalen in het centrum van Sittard: de stad telt er meer dan twintig, waaronder de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw en de Sint-Michielskerk.

  Sittard is gelegen in de provincie Limburg. De gemeente is qua inwoneraantal de op één na grootste stad van Limburg: in 2020 telde de stad 37.160 inwoners. Door een prima infrastructuur zijn andere steden zoals Eindhoven, Maastricht, Roermond en Heerlen eenvoudig te bereiken. Dat maakt Sittard een interessante stad om op zoek te gaan naar huurwoningen.

  Huurprijzen in Sittard
  Ben je op zoek naar een huurwoning in Sittard, dan ben je relatief goedkoop uit. Vergeleken met huurwoningen in andere gebieden in Nederland, betaal je voor een huurwoning in Sittard namelijk een stuk minder. Huurwoningen in Sittard kosten gemiddeld € 9,45 per vierkante meter per maand (Q4 2020). Landelijk gezien ligt de gemiddelde prijs van huurwoningen op €16,16. De meeste huurwoningen in Sittard die op Pararius worden aangeboden, zijn appartementen.

  Woning verhuren in Sittard
  Ben je op zoek naar een verhuurmakelaar die je kan helpen bij het verhuren van jouw woning in Sittard? Via Pararius kom je eenvoudig en snel in contact met de beste verhuurspecialisten in Sittard. Ga hiervoor naar de volgende pagina: woning verhuren.

  Omdat huurwoningen op Pararius worden geplaatst door professionele makelaars, kunnen we de kwaliteit van ons platform waarborgen. Zo heb je een geschikte huurder voor jouw huurwoning in Sittard zo gevonden.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Sittard

  De afgelopen 5 dagen zijn er 2 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.