Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  3

  Huurwoningen Meerssen

  Huurwoningen in Meerssen. Op Pararius is een breed aanbod aan huurhuizen.

  Huurwoningen in Meerssen, schrijf u nu gratis in op Pararius en vind uw ideale huurhuis! Alle huurwoningen zijn gemakkelijk te vinden op Pararius.

  Over Meerssen
  Meerssen is gelegen in het zuiden van Limburg, ten noorden van de provinciehoofdstad Maastricht, en telt ongeveer 7619 inwoners. Meersen was tot 2010 een zelfstandig dekenaat. Per 1 januari 2010 heeft het Bisdom Roermond het dekenaat Meerssen opgeheven en is de parochie Meerssen toegevoegd aan het dekenaat Maastricht. De basiliek van Meerssen behoord tot één van de grotere kerken in Meerssen. Meerssen is tot op heden een pelgrimsoord gebleven. Leuk om te weten is dat voetballers Bert van Marwijk en Mark van Bommel uit Meerssen komen. Meer informatie over Meerssen vind u op de website Gemeente Meerssen.

  Appartementen te huur in Meerssen
  Een appartement huren in Meerssen doet u via Pararius. Er staan namelijk niet alleen huurwoningen maar ook volop appartementen te huur.

  Woning huren in Meerssen
  U bent op zoek naar een huurwoning in Meerssen? Dan bent u bij Pararius aan het goede adres. Op Pararius kunt u gemakkelijk huurwoningen bekijken en vergelijken. Kijk daarom op Pararius om zo snel mogelijk uw ideale huurwoning te huren.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Meerssen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.