Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

1

Huurwoningen Helden

 • Huis Bongerd 22

  5988 JV Helden (Helden)
  € 875 per maand
  Een fijne twee-onder-een-kap woning met 3 slaapkamers te huur in Helden. I. v. m. het Corona-virus ...
  woonopp.
  111 m²
  kamers
  4
  bouwjaar
  2012
  tuinopp.
  100 m²

Woningen te huur in Helden, bekijk alle huurhuizen via Pararius!

Bekijk via Pararius alle beschikbare huurwoningen. Wilt u een huis huren in Helden. Schrijf u gratis in op Pararius en bekijk of u uw ideale woning kunt huren?

Over Helden
Helden is een dorp in de gemeente Peel en Maas in de provincie Limburg. De gemeente Peel en Maas telt ongeveer 43.500 inwoners. Peel en Maas staat bekend om haar prachtige fiets en wandelroutes. Breng gerust een bezoek aan het streekmuseum ’t land van Peel en Maas wat de geschiedenis van dit gebied laat zien. Helden ligt in de buurt van Weert, Venlo en Roermond. Meer informatie over wonen in Helden vindt u op deze site: Gemeente Peel en Maas.

Huur een appartement in Helden
Wilt u een appartement huren in Helden? Via Pararius kunt u alle beschikbare huurappartementen vinden. Kijk rustig op onze website en wellicht wordt uw toekomstig appartement bij Pararius aangeboden. Inschrijven op onze site is gratis.

Huurwoning in Helden
Zoek via Pararius naar een te huren woning in Helden. Pararius beschikt over een gevarieerd aanbod en door gerichte zoekopties kunt u zoeken naar een huurhuis in Helden dat aansluit bij uw wensen. Bekijk en vergelijk verschillende huurhuizen en kijk of uw toekomstig huurwoning bij Pararius wordt aangeboden.