Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  17

  Huurwoningen Middelburg

  Huurwoningen Middelburg, bekijk alle huurhuizen op Pararius!

  Huurwoningen en huurhuizen in Middelburg huurt u via de website van Pararius. Schrijf u nu gratis in en bekijk het aanbod van huurwoningen in Middelburg.

  Over Middelburg
  Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland. Er wonen op dit moment ongeveer 40.000 inwoners. Middelburg is ontstaan rond het midden van de negende eeuw.

  De gemeente Middelburg is van plan de komende jaren zo'n 400 woningen per jaar te bouwen, met name in de nieuwbouwwijken Veersepoort (950 woningen), Mortiere (1200 woningen) en Essenvelt (300 woningen) en uitbreidingen in de wijk Sint-Laurens (160 woningen). Meer informatie over wonen in Middelburg vindt u op deze site: Gemeente Middelburg.

  Middelburg huren appartementen
  Op zoek naar een huurappartement in Middelburg? Pararius biedt u ook de mogelijkheid om appartementen te huren in Middelburg. Bekijk gratis het complete appartementenaanbod op de website van Pararius.

  Huurwoning huren in Middelburg
  Op Pararius zult u zonder enige problemen een geschikte huurwoning in Middelburg vinden. Pararius heeft goede connecties met makelaars om zo een breed en kwalitatief woningaanbod te bewerkstelligen. Maak gebruik van onze zoekmachine en bekijk snel alle huurhuizen in Middelburg. Pararius is het platform voor het huren van huurwoningen en huurhuizen in Middelburg!

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Middelburg

  De afgelopen 5 dagen zijn er 2 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.