Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

2

Huurwoningen Heeze

 • Appartement Kapelstraat 46

  5591 HE Heeze (Heeze)
  € 1.125 per maand Onder optie
  In het gezellige centrum van Heeze, doch rustig gelegen, ruim 3-kamer appartement, over twee ...
  woonopp.
  120 m²
  kamers
  3
 • Huis Strabrecht

  5591 BN Heeze (Heeze)
  € 1.675 per maand
  Prachtige, goed onderhouden en zeer smaakvol gemeubileerde woning gelegen in het rustige en ...
  woonopp.
  160 m²
  kamers
  5

Huurwoningen Heeze, bekijk alle huurhuizen op Pararius

Huurwoningen in Heeze zijn eenvoudig te vinden op Pararius. Het ruime aanbod van huurwoningen in Heeze is gratis te bekijken.

Over Heeze
Heeze is een dorp in de provincie Noord-Brabant. Het dorp telt ongeveer 15.000 inwoners. Heeze betekent letterlijk: ‘’laag struikgewas’’. Heeze staat vooral bekend om zijn kasteel en de vele natuur zoals de Herbertusbossen en de Strabrechtse Heide. Heeze ligt in de buurt van Geldrop en Valkenswaard. Verder is er sprake van goede verbindingen met het openbaar vervoer richting Eindhoven. Meer informatie over wonen in Heeze vindt u op deze site: Gemeente Heeze.

Heeze appartement huren
Bent u op zoek naar een huurappartement in Heeze? Pararius biedt u de mogelijkheid om appartementen te huren in Heeze. Bekijk gratis het complete appartementenaanbod in Heeze op de website van Pararius.

Heeze huurhuizen
Huurwoningen in Heeze kunt u gratis en gemakkelijk bekijken via Pararius, dé huurwoning en huurhuis specialist. Geef uw huurwensen aan in de zoekmachine en bekijk alle huurhuizen in Heeze. Wacht dus niet langer met inschrijven en bekijk alle huurwoningen op Pararius.