Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Rosmalen

  • Huis Vivaldilaan

   5242 HD Rosmalen (Molenhoek)
   € 1.650 per maand
   • 190 m²
   • 6 kamers
   • Gestoffeerd

  Huurwoningen in Rosmalen. Bekijk huurhuizen op Pararius.

  Huurwoningen in Rosmalen kunt u overzichtelijk en gratis bekijken op Pararius. Alle beschikbare huurhuizen in Rosmalen zijn te vinden op Pararius.

  Over Rosmalen
  Rosmalen ligt in de provincie Noord Brabant en tevens centraal in de Benelux. Rosmalen telt ongeveer 31.000 inwoners. In de buurt liggen steden als Nijmegen, Arnhem, Maastricht, Amsterdam, Rotterdam en Veghel, deze steden zijn eenvoudig te bereiken. Het openbaar vervoer van Rosmalen is dan ook uitstekend. Rosmalen staat bekend om de jaarlijkse evenementen. Het tennistoernooi van Rosmalen en het automuseum zijn hier voorbeelden van. Uw nieuwe huurwoning in Rosmalen staat op Pararius. Pararius heeft huurwoningen, huurhuizen en appartementen te huur. Uw nieuwe huurwoning of appartement staat er zeker tussen. Pararius is de huurwoning specialist van Rosmalen en Nederland. Meer informatie over wonen in Rosmalen vindt u op deze website: Gemeente Den Bosch.

  Appartementen huren in Rosmalen
  Voor het huren van een appartement in Rosmalen bent u ook aan het juiste adres bij Pararius.
  Bekijk het gehele appartementenaanbod in Rosmalen snel op Pararius. Huur snel uw appartement via Pararius!

  Huis huren in Rosmalen
  Bent u op zoek naar huurwoningen in Rosmalen? Schrijf u snel in op Pararius en maak gebruik van onze zoekmachine om een huurhuis te vinden in Rosmalen dat aan uw wensen voldoet. Pararius is dé website voor het vinden van huurwoningen en huurhuizen in heel Nederland.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Rosmalen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.