Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  83

  Huurwoningen Tilburg

  Pararius heeft jouw nieuwe huurwoning in Tilburg!

  Ben je op zoek naar huurwoningen in Tilburg? Bekijk gratis alle huurwoningen in Tilburg op Pararius, het grootste onafhankelijke woningplatform van Nederland.

  Op Pararius vind je gegarandeerd de voor jou meest geschikte huurwoningen in Tilburg. Pararius werkt samen met meer dan dertig verhuurspecialisten in Tilburg, waardoor het woningaanbod groot, actueel en betrouwbaar is. Of je nu op zoek bent naar een huurhuis, appartement of studio in Tilburg, je vindt het grootste aanbod aan huurwoningen op Pararius!

  Over Tilburg
  De stad Tilburg ligt in de provincie Noord-Brabant. Tilburg is een stad waar je je direct thuis zal voelen vanwege het sfeervolle en sterke karakter. Ben je op zoek naar huurwoningen in het Centrum? De binnenstad van Tilburg is geschikt voor iedereen die houdt van een levendige omgeving waar een groot aanbod is van uitgaansgelegenheden en winkels. Daarnaast beschikt Tilburg ook over wijken waar ruimte en rust een meer centrale positie innemen, denk bijvoorbeeld aan de wijken Quirijnstok in Noord. Hier vind je huurwoningen die geschikt zijn voor gezinnen. De meest populaire straten om te wonen in Tilburg zijn de Hendrik van Tulderstraat, Broekhovenseweg en de Griegstraat. Je kunt op Pararius makkelijk zoeken naar jouw toekomstige huurwoning in één van deze straten.

  Tilburg leent zich qua grootte ideaal voor fijne fiets- en wandeltochtjes. Je kunt in Tilburg heerlijk wandelen in een van de stadsparken, zoals het Wandelbos, het Wilhelminapark of het Leijbos. Ook aan cultuur geen gebrek: in Tilburg vind je onder andere het Nationaal Museum voor Textiel en Industrie en het Muziekinstrumentenmuseum. Tilburg is daarmee heel veelzijdig en heeft iedereen die op zoek is naar huurwoningen in Tilburg veel te bieden.

  Woningvoorraad Tilburg
  Meer dan de helft van de woningvoorraad in Tilburg bestaat uit koopwoningen (51%, februari 2021), de overige 49 procent bestaat uit huurwoningen en het overgrote deel is in het bezit van een woningcorporatie. Qua inwoners groeit Tilburg hard: in 2020 telde de stad 219.800 inwoners, dat is ruim 33 procent meer dan 25 jaar geleden.

  Huurwoningen kosten in Tilburg gemiddeld € 13,49 per vierkante meter per maand (Q4 2020). Dat is zo'n tweeënhalve euro minder dan het landelijk gemiddelde van € 16,16.

  Woning verhuren in Tilburg
  Denk je erover om jouw woning in Tilburg te verhuren? Via Pararius kom je eenvoudig in contact met de beste verhuurmakelaars in Tilburg en omgeving. Ga hiervoor naar de volgende pagina: woning verhuren. Via Pararius regel je snel en gemakkelijk een betrouwbare huurder voor jouw huurwoning. Zo staat jouw huurwoning binnen no time tussen het aanbod aan huurwoningen in Tilburg op Pararius!

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Tilburg

  De afgelopen 5 dagen zijn er 18 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.