Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

2

Huurwoningen Oosterhout (NB)

 • Appartement Mathildastraat

  4901 HC Oosterhout (Centrum)
  € 795 per maand Verhuurd onder voorbehoud
  Aan de rand van de stad, nabij alle voorzieningen van het gezellige centrum gelegen, keurig ...
  woonopp.
  70 m²
  kamers
  3
 • Huis Kruilier

  4901 RB Oosterhout (Molenbuurt)
  € 1.500 per maand Verhuurd onder voorbehoud
  Geschakelde bungalow in de gewilde 'Molenbuurt' op loopafstand van het centrum, rustig gelegen en ...
  woonopp.
  120 m²
  kamers
  4

Huurwoningen Oosterhout, vindt alle huurhuizen op Pararius.

Huurwoningen in Oosterhout, vind uw nieuwe huurhuis op de site van Pararius. Bekijk op Pararius het aanbod van huurwoningen in Oosterhout.

Over Oosterhout
Oosterhout is een stad in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ruim 54.000 inwoners. Oosterhout ligt in de buurt van Breda en Tilburg. De stad is waarschijnlijk ontstaan rond de 12e eeuw en kreeg in de loop van de 19e eeuw stadsrechten. Oosterhout staat bekend vanwege zijn ‘slotjes’. Tegenwoordig zijn er nog velen bezienswaardigheden in Oosterhout en er zijn zelfs plannen een treinstation te laten bouwen. Meer informatie over wonen in Oosterhout vindt u op deze site: Gemeente Oosterhout.

Appartementen huren in Oosterhout
Met de hulp van Pararius is het ook mogelijk appartementen te huren in Oosterhout. Als u op zoek bent naar een huurappartement in Oosterhout dan is dit mogelijk via Pararius.

Huurhuizen Oosterhout
Huurwoningen in Oosterhout kunt u gratis en gemakkelijk bekijken via Pararius, dé huurwoning en huurhuis website van Nederland. Geef uw huurwensen aan in de zoekfunctie en bekijk alle huurhuizen in uw omgeving. Wacht dus niet langer met inschrijven en check alle huurwoningen in Oosterhout op Pararius.